25 Ağustos 2017, Cuma 21:49:11

İlker Aycı'dan THY çalışanlarına müjdeli haber

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY çalışanlarına müjde vererek “Bu bayram maaş avanslarını arife günü mutlaka alacaktır” açıklamasını yaptı.
  • Arife günü yatırılacak olan maas sözünüze istinaden biz taşeron arkadaşlara böyle bir güzellik maalesef yapilmadı bizlerde thy için hizmet eden personeliz insanları umutlandırıpta insan yerine koymadıgınız bizleri birkez daha hayal kırıklıgına ugratmadınız tabikide ama en azında beklentileri ihtiyacları olan arkadaslarin umutlarıyla oynamayın sizler bizi nekadar insan yerine koymasanızda bizlerde bir insanız bunuda hatırlayın.
  • Aslında bu yatırılan parayı avans olarak adlandırmak yanlış olur daha çok hakediş diyebiliriz. 31 agustos itibari ile zaten çalışanlar bu parayı haketmiş oluyor.
  • Kesinlinle Ryanair gelmeli. Millet Ucuza havacılık görsün.
  • Astronot alimlari ne zaman yapilacak bile var mi? Deneyim araniyormu Acaba yoksa vasifsiz astronotmu araniyor? Bilen varsa yazabilir mi?
  • Bir tgsli olarak tk lıların arasındaki var cok büyük genel müdürlükte resmen yatıyorlar işleri sabah gel kart bas aşaya in kantine caya sonra yemek molası ordan tekrar cay sonra bahce turu ondan sonra mesayı bitti hopp al mağaşı koy cebe gelsin ucuşlar ablasını abisini anasını babasını karısını sülaleyi ucursun..tgs adamın sırtından terler akar belinden aşaya bir ucuş hakkı bile yok tgs müdürü sen bi cık ilker beyin karşısına bi öngörü sun hazırla ama nerde yaaa kardeşim en alt tabaka herzamab ezilir yapacak birşey yok allah herşeyi görüyor slmlar
  • Şef ve müdürlere asagıdan yemek taşıyanlar ,yatışa geçer.Yemegimi taşırım yatışa geçerim
  • BULDUM YÖNETİCİLERİDE TAŞERONA GEÇİRSİNLER O ZAMAN ŞİRKETEDE DEVLETEDE Bİ FAYDALARI OLUR BARİ
  • Bu şirkete senelerini verip karşılık bulamamaktan şahsen yoruldum içimizde yöneticilik yapacak bir kimse yokmuda dışardan adam alınıyor Banka promosyonları vardı gitti erken kapatmalar vardı gitti nereye gitti ? Bir şefle bir postabaşı maaşları arasındaki fark sağlık için çeşitli sigorta şirketleri ile anlaşmalar Bunlar ana evladı da bizler karpuz çekirdeği değiliz heralde bunlar bu ülkenin vatandaşı da biz Suriyeli veya başka bir ülkeden gelen mülteci değiliz. Değer verin değer görün sayın yöneticilerim Etrafınızda herseyi toz pembe gösteren şak şakcılardan değil emekçiler le bire bir görüşün yüz yüze göz göze başbaşa teke tek işte ozaman görürsünüz gerçekleri
  • Bayram oncesi güzel bir müjde vermek istiyorsanız eger alın teri olan ve emegimizin karsılıgı olan maas zam farklarımızı vermek bizim için herşeyden daha değerli olurdu. Ve ayrıyeten hakkımız olan bu paranın 10 gün öncesinden yatırılmasının neyi büyük bir müjde bunu anlamış değilim. Kırılan bu kadar rekorun ardından avans verileceğine güzel bir bayram parası verseydiniz herkes bunu müjde olarak karşılardı.
  • HER ALANDA ÇALIŞAN TÜM PERSONELİN 40 GÜN MAAŞSIZ KALMASININ NEYİ MÜJDELİ BİR HABER ??

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, rekor bir bayram yaşadıklarını belirterek “Bayram tatilinin 10 güne çıkartılmasını biz de vatandaşlarımız gibi büyük bir mutlulukla karşıladık” dedi. Aycı, THY çalışanlarına da müjde vererek “Bu bayram maaş avanslarını arife günü mutlaka alacaktır” açıklamasını yaptı.

Türk Hava Yollar Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Atatürk havalimanında görev yapan gazetecilerin bayramını kutlamak için basın odasını ziyaret etti. Gazetecilerle sohbetler eden İlker Aycı, Türk Hava Yolları çalışanlarına maaş müjdesi verdi. Basın odasında açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı “Bir müjdemiz daha var. Çalışanlarımızın bu alın terini, uçucu personelimizden yer hizmetlerine kadar tüm personelimize, teknisyenlerimize, her alanda çalışan tüm personelimize THY ailesinin tüm mensuplarına bu müjdeyi vermek istiyorum. Çok önemli bir mesafe kat ettik. Kendi rekorlarımızı kırıyoruz. Bundan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Çalışanlarımıza bu emeğinden dolayı arife günü maaş avanslarını yatırıyoruz. Bunu bir gelenek haline getireceğiz. Bu bayram THY çalışanları maaş avanslarını arife günü mutlaka alacaktır. Maaşlarının yüzde 80 gibi bir kısmını o gün alacaklardır. Böylece gerek kurban görevini yerlerine getirebilsinler. Buna da biz de biraz katkıda bulunursak mutlu olacağız. Bundan dolayı bizimle iş birliği yapan sendikalarımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.

10 günlük tatilden vatandaşlar gibi kendilerinin de mutluluk duyduğunu söyleyen Aycı, “ Rekor bir bayram yaşıyoruz. Bu nedenle gururumuzu ifade etmek isterim. Bayram tatilinin 10 güne çıkartılmasını biz de vatandaşlarımız gibi büyük bir mutlulukla karşıladık. Çünkü vatandaşlarımızın hem mübarek hac döneminde, hem de Kurban Bayramı öncesinde tatil öncesi yapacakları seyahatlerinin iyi yönetilmesi görevinin bilincindeyiz. Bu gün bin 545 seferle, yaklaşık 245 binden biraz daha fazla yolcuyu taşımış oluyoruz. Bunun 93 bin 500 civarı Atatürk Havalimanı çıkışlı. Bu anlamda Atatürk Havalimanında 90 binin üzerine çıkılması da ayrı bir rekoru gösteriyor. Böylece rekorların kırıldığı bir bayramı yaşayacağız. Bu bayram süresince tabi ki kapasite limitlerimiz sonuna kadar zorlanacak. Biz de bunun farkında olduğumuz için yolcularımızın talebini göz önüne alarak elimizdeki uçak seviyesini maksimuma çıkartarak ek seferler planladık. Özellikle yoğun ziyaret edilen Bodrum Milas, Antalya, Dalaman, Trabzon gibi yörelerimize ek seferler koyduk. Bu ek seferlere personel takviyesi de yaparak, havalimanlarında gerekli tedbirleri de aldık. 7-24 görevinin başında olan çalışanlarımızla vatandaşlarımıza bu süreci en süratli, en konforlu olarak geçirmelerini sağlayacağız” diye konuştu.

Çift haneli büyümenin gerçekleştiğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Aycı, “THY’de çift haneli büyüme gerçekleşti. Yılsonu hedeflerimizde yukarıya doğru pozitif anlamda bir güncelleme olacak. KAP’a da bunu açıkladık” dedi.

İlker Aycı'dan THY çalışanlarına müjdeli haber

Yorumlar Tüm Yorumlar (181)

Umutsuz ~ 7 yıl önce
Arife günü yatırılacak olan maas sözünüze istinaden biz taşeron arkadaşlara böyle bir güzellik maalesef yapilmadı bizlerde thy için hizmet eden personeliz insanları umutlandırıpta insan yerine koymadıgınız bizleri birkez daha hayal kırıklıgına ugratmadınız tabikide ama en azında beklentileri ihtiyacları olan arkadaslarin umutlarıyla oynamayın sizler bizi nekadar insan yerine koymasanızda bizlerde bir insanız bunuda hatırlayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qwerty ~ 7 yıl önce
Aslında bu yatırılan parayı avans olarak adlandırmak yanlış olur daha çok hakediş diyebiliriz. 31 agustos itibari ile zaten çalışanlar bu parayı haketmiş oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ryanair ~ 7 yıl önce
Kesinlinle Ryanair gelmeli. Millet Ucuza havacılık görsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Astronot ~ 7 yıl önce
Astronot alimlari ne zaman yapilacak bile var mi? Deneyim araniyormu Acaba yoksa vasifsiz astronotmu araniyor? Bilen varsa yazabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 7 yıl önce
Bir tgsli olarak tk lıların arasındaki var cok büyük genel müdürlükte resmen yatıyorlar işleri sabah gel kart bas aşaya in kantine caya sonra yemek molası ordan tekrar cay sonra bahce turu ondan sonra mesayı bitti hopp al mağaşı koy cebe gelsin ucuşlar ablasını abisini anasını babasını karısını sülaleyi ucursun..tgs adamın sırtından terler akar belinden aşaya bir ucuş hakkı bile yok tgs müdürü sen bi cık ilker beyin karşısına bi öngörü sun hazırla ama nerde yaaa kardeşim en alt tabaka herzamab ezilir yapacak birşey yok allah herşeyi görüyor slmlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS harekat ~ 7 yıl önce
Şef ve müdürlere asagıdan yemek taşıyanlar ,yatışa geçer.Yemegimi taşırım yatışa geçerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 7 yıl önce
Her ekipte belli 3-4 kişi var işleri arabayla yemek taşımak ,bu nedir ya ?
Hereket_che mi:) ~ 7 yıl önce
Ya bırakın bu işleri harekatcılık bitmiştir Gelenlerde eski itlere benzemeye başlıyor yani bu böyle devam edecek Ha daha önce rempe yaptıkları onlarada yaparsalar rempden 1 şef hatta 2 3 oraya müdür oldumu bak nasıl kalite gelir Yeterki yardım istesinler
Müdüre şefe atıp tutan ~ 7 yıl önce
Şimdi 1 adam var masaların birinde OTURUYOR adı hrkt memuru maaşıda iyi Emsalleri rampda yağmur güneş bilen bilir Tutmuş bu oturan hadsizce beni şef yapın demiş belki önce müdür demiştir biz boyle duyduk Yanında oturan arkadaşını yaptılar bu olamadı Sonra küstü biyerlere gitti rehabile oldu geri geldi Bir görseniz küçük dağlarda emeği var sanarsınız RGP:))(Orhan ne guluyon ya la)) İşte bu hadsizlerin gazına kimse gelmesin ki gördüğünüz o hadsiz de vermediği hiç bir emeğin hakkını alacak sizde boyle olmayın kuzularım ABİNİZ RAMP
Anladıgım ~ 7 yıl önce
Anladıgım kadarıyla alttaki iki yazıda harekat memuru rampe şef olmak istiyor,rampe kalite gelsin diyo...diğer yazıdada ramp şefi cevap veriyo ağladı sızladı rempe şef yapmadılar....yine menfaat çatışması...
Yuppiii ~ 7 yıl önce
BULDUM YÖNETİCİLERİDE TAŞERONA GEÇİRSİNLER O ZAMAN ŞİRKETEDE DEVLETEDE Bİ FAYDALARI OLUR BARİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emektar Çalışan ~ 7 yıl önce
Bu şirkete senelerini verip karşılık bulamamaktan şahsen yoruldum içimizde yöneticilik yapacak bir kimse yokmuda dışardan adam alınıyor Banka promosyonları vardı gitti erken kapatmalar vardı gitti nereye gitti ? Bir şefle bir postabaşı maaşları arasındaki fark sağlık için çeşitli sigorta şirketleri ile anlaşmalar Bunlar ana evladı da bizler karpuz çekirdeği değiliz heralde bunlar bu ülkenin vatandaşı da biz Suriyeli veya başka bir ülkeden gelen mülteci değiliz. Değer verin değer görün sayın yöneticilerim Etrafınızda herseyi toz pembe gösteren şak şakcılardan değil emekçiler le bire bir görüşün yüz yüze göz göze başbaşa teke tek işte ozaman görürsünüz gerçekleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışmakmı? ~ 7 yıl önce
Benim gördüğüm sağda solda eli cebinde dolaşan,yukarda tanıdığı olan,sürekli amirlerine lütufta bulunan insanlar daha kıymetli,çalışanın bir değeri yok,bunun asıl sebebi şef veya müdürün Vasıfsız ve kapasitesiz olması.o yüzden bu şef ve müdürlere saygı göstermeyin,onlar size saygı duymuyor çünkü..tgs
Çalışan ~ 7 yıl önce
Bayram oncesi güzel bir müjde vermek istiyorsanız eger alın teri olan ve emegimizin karsılıgı olan maas zam farklarımızı vermek bizim için herşeyden daha değerli olurdu. Ve ayrıyeten hakkımız olan bu paranın 10 gün öncesinden yatırılmasının neyi büyük bir müjde bunu anlamış değilim. Kırılan bu kadar rekorun ardından avans verileceğine güzel bir bayram parası verseydiniz herkes bunu müjde olarak karşılardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 7 yıl önce
En azından 1 hisse kurbanlık parası ver.10 gün önce maaşı yatırmak mı müjde ? İnsanlarla alay etmeyin
TEKNİSYENN ~ 7 yıl önce
HER ALANDA ÇALIŞAN TÜM PERSONELİN 40 GÜN MAAŞSIZ KALMASININ NEYİ MÜJDELİ BİR HABER ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wqq ~ 7 yıl önce
Her gün maaş mi almak istiyorsunuz?
eren ~ 7 yıl önce
zamaninda almak istiyoruz,parca pincik degil

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000