30 Haziran 2016, Perşembe 09:44:07

İlker Aycı'dan saldırı açıklaması

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, Atatürk Havalimanı’ndaki patlama sonrası kriz masası oluşturduklarını belirterek, “Hep birlikte operasyona en hızlı şekilde başlamak için uğraştık” dedi.
  • Cenaze evınde bıze halay cektırenler utansın eşşek gıbı calısıyoruz bız teknık olarak burada ölseydık tgsde aynısını yaparmıydı sayın aycı yazık bızım ınsanlıgımıza kımse naval okumasın biraz ınsan olun ınsan ınsan
  • Havalimanları çıkış kapıları hanutçuların isteğine göre değil güvenliğe göre ayarlanmalı. Personel için yolcudan arındırılmış özel Havalimanı girişi yapılmalı.
  • İlker bey biz tgs çalışanları olarak üvey evlat muamelesi görmek istemiyoruz sizden rica mız bizler hergün risk altında çalışan insanlarız ve güvenliğimizden kuşku duymaktayız sizler thy teknik ve th.ao nasıl bir tutuyorsunuz ve her türlü imkanı sağlîyorsanız bizlerde tgs yer hizmetleri çalışanlarına da her türlü maaş ve sosyal imkanlardan verin neden bizler üvey evlatmıyız
  • İyi yaptnız madalya taktılar dimi yıllarımızı gecırdıgımız arkdaslarımızım cenazesine bile katılamadılar herseyı gectim bır yometicide gelip basınız sagolsun kolay gelsın bıle demedı Sizi yucE Allah a havale ediyorum o ucaklar bu kadar insanım ahında iyi ucuyor Allah korusun el insaf!!
  • Sayin İlker Bey Uzun yıllar operasyonda çok kriz masalarında arkadaşlarımızla birlikte çalıştık. Öyle zaman oldu 24 saat ayakta bir fiil evimize gidemeden emzikteki bebegimize yetisemeden üniformamizdan süt ,sirtimizdan ter aktararak canı gönülden çalışıp bayrağı TGS ye devretmek için o arkadaşlarımıza iş öğrettik. 6 yıl önce belki Tgs kurulmasaydi bugün orda can veren biz olacaktık. Çünkü biz operasyonu bırakmayacak kadar operasyona bağlı bu sirkete ve bu şirketin ülkemizi temsil eden bayrağına sevdaliydik. Bu şirket ben ve benim gibi düşünenler için her zaman dimdik ayakta kalacak. Yanlız değilsiniz İlker bey. Uniformam hala dolabimda saklıdır. Bir evet diyin biz yine Tgs deki arkadaşlarımıza destek için koşar iz. Allah ülkemizi ve sirketimizi korusun. Ölenlere Allah tan rahmet diliyorum. ..leyleyi kadir de dua edelim hep beraber. SAYGILARIMLA.
  • Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Sorgulanacak çok şey var ancak sözün bittiği yerdeyiz.
  • SİZ OYLE SANİYORSUNUZ AMA DEGİL. TASRADA BAZİ MUDURLER KEDİNLİKLE NE ALANA NEDE OFİSE GELMİS DEGİL. VEDE BAZİ MUDURLERİN UMRUNDADA DEGİLDİ. ARASTİRİRSANİZ BAZİ MUDURLERİN NE ALANA GELMİS NEDE ARAYİP SORMUSTUR. SİZİDE YANİLTİYORLAR.
  • thy'ni yönetenlerin ne olduklarını ve güvenlik konularında neler yapıp neleri yapmadıklarını geçmişte de gördük şimdi de görüyoruz iyi biliyoruz!
  • Afrika ya giden ekip otel yerine konsolosluklarda ikamet etmeliler
  • Aycı Başkanım falan diye konuşmaz eminmisiniz ?

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, Atatürk Havalimanı’ndaki patlama sonrası kriz masası oluşturduklarını belirterek, “Hep birlikte operasyona en hızlı şekilde başlamak için uğraştık” dedi.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terör saldırısının ardından yaptığı açıklamada, “Hep birlikte operasyona en hızlı şekilde başlamak için uğraştık. İletişim dilini, tüm paydaşlarla olan koordinasyonu sağlamaya çalıştık. Örneğin, yurt dışında ki bazı merkezlerle bilgilendirme yaptık. Uçaklarımızı kabul etsinler diye. Herhangi bir sıkıntı olmasın. Aynı şekilde tüm istasyonlarımızı harekete geçirdik, tüm müdürlerimiz ve istasyon şeflerimizi aynı anda uçaklara hakim olabilmek için ve arada divert edecek uçak olursa onları karşılamak üzere istasyondaydılar. Bu anlamıyla tabi ki biz TAV'daki arkadaşlarımızla da hem TGS'deki arkadaşlarımızla aynı şekilde emniyetteki arkadaşlarımızla sürekli koordineli olduk. Kriz masası kurduk. Sayın valimizin başkanlığında toplandık” diyerek olay sonrasında alınan önlemleri anlattı.

SALDIRGANI ETKİSİZ HALE GETİREN MEMURA ÖVGÜ

Havalimanında görevli güvenlik güçlerinin saldırıyı gerçekleştiren teröristlerle kahramanca karşı koyduklarını dile getiren İlker Aycı, “Havalimanında bir sürü isimsiz kahraman vardır. Polisimiz elinde ki silahıyla, kalaşnikof ile elini kolunu sallaya sallaya gelen bir adamın karşısına tek tabanca ile çıkıp, onunla müsademe edecek kadar kendisinde bu cesareti bu sorumluluğu, bu vatan sevgisini, görev sevgisini bilen arkadaşımız. Bu kardeşimizi hastane de ziyaret ettik. Biz dün gece o kardeşimizi ziyarete gittik hastanede. Kalaşnikof isabet etmiş. Çatışmada vurulduğunun hissetmemiş önce. Vuruşmaya devam etmiş. Sonra adamı vurup indirterek sonra adamın yanına gidiyor. Tekrar ona sıkmak için. Gittiği yerde adamın fünyesini ve patlatma üzerine olduğu için olay yerinden uzaklaşıp. Olay mahallinden uzaklaşmaya çalışıyor. Bomba patladıktan sonra sanıyoruz parça menzilli bombalar bunlar, içinde misket demir parçaları ve bir sürü şeyler. Kendisiyle konuştuk ismi Yüksel. Konuşabilecek durumda. Ama alt tarafta yaranın oluşturduğu bir sıkıntı var. Tabii üzerinden 24 saat geçtikten sonra doktorların daha iyi anlayabileceği bir noktaya gelecek. Ben kendisiyle konuştum. Şoku falan atlatmış” dedi.

İlker Aycı'dan saldırı açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Nerdeinsanlık ~ 8 yıl önce
Cenaze evınde bıze halay cektırenler utansın eşşek gıbı calısıyoruz bız teknık olarak burada ölseydık tgsde aynısını yaparmıydı sayın aycı yazık bızım ınsanlıgımıza kımse naval okumasın biraz ınsan olun ınsan ınsan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkat ~ 8 yıl önce
Havalimanları çıkış kapıları hanutçuların isteğine göre değil güvenliğe göre ayarlanmalı. Personel için yolcudan arındırılmış özel Havalimanı girişi yapılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayın ilker aycı dikkatine ~ 8 yıl önce
İlker bey biz tgs çalışanları olarak üvey evlat muamelesi görmek istemiyoruz sizden rica mız bizler hergün risk altında çalışan insanlarız ve güvenliğimizden kuşku duymaktayız sizler thy teknik ve th.ao nasıl bir tutuyorsunuz ve her türlü imkanı sağlîyorsanız bizlerde tgs yer hizmetleri çalışanlarına da her türlü maaş ve sosyal imkanlardan verin neden bizler üvey evlatmıyız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cotonak ~ 8 yıl önce
İyi yaptnız madalya taktılar dimi yıllarımızı gecırdıgımız arkdaslarımızım cenazesine bile katılamadılar herseyı gectim bır yometicide gelip basınız sagolsun kolay gelsın bıle demedı Sizi yucE Allah a havale ediyorum o ucaklar bu kadar insanım ahında iyi ucuyor Allah korusun el insaf!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski operasyoncu ~ 8 yıl önce
Sayin İlker Bey Uzun yıllar operasyonda çok kriz masalarında arkadaşlarımızla birlikte çalıştık. Öyle zaman oldu 24 saat ayakta bir fiil evimize gidemeden emzikteki bebegimize yetisemeden üniformamizdan süt ,sirtimizdan ter aktararak canı gönülden çalışıp bayrağı TGS ye devretmek için o arkadaşlarımıza iş öğrettik. 6 yıl önce belki Tgs kurulmasaydi bugün orda can veren biz olacaktık. Çünkü biz operasyonu bırakmayacak kadar operasyona bağlı bu sirkete ve bu şirketin ülkemizi temsil eden bayrağına sevdaliydik. Bu şirket ben ve benim gibi düşünenler için her zaman dimdik ayakta kalacak. Yanlız değilsiniz İlker bey. Uniformam hala dolabimda saklıdır. Bir evet diyin biz yine Tgs deki arkadaşlarımıza destek için koşar iz. Allah ülkemizi ve sirketimizi korusun. Ölenlere Allah tan rahmet diliyorum. ..leyleyi kadir de dua edelim hep beraber. SAYGILARIMLA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 8 yıl önce
Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Sorgulanacak çok şey var ancak sözün bittiği yerdeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EMİNMİSİNİZ İLKER BEY ~ 8 yıl önce
SİZ OYLE SANİYORSUNUZ AMA DEGİL. TASRADA BAZİ MUDURLER KEDİNLİKLE NE ALANA NEDE OFİSE GELMİS DEGİL. VEDE BAZİ MUDURLERİN UMRUNDADA DEGİLDİ. ARASTİRİRSANİZ BAZİ MUDURLERİN NE ALANA GELMİS NEDE ARAYİP SORMUSTUR. SİZİDE YANİLTİYORLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güvenlik mi ? ~ 8 yıl önce
thy'ni yönetenlerin ne olduklarını ve güvenlik konularında neler yapıp neleri yapmadıklarını geçmişte de gördük şimdi de görüyoruz iyi biliyoruz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hikaye ~ 8 yıl önce
Afrika ya giden ekip otel yerine konsolosluklarda ikamet etmeliler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
Aycı Başkanım falan diye konuşmaz eminmisiniz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000