20 Ekim 2016, Perşembe 11:02:54

İlker Aycı'dan önemli açıklamalar

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Musul Operasyonun Irak uçuşlarına etkisine ilişkin yaptığı açıklamada, “Biz de risk değerlendirmemizi diğer şirketler gibi yapıyoruz. Takip ediyoruz. Şu anda bizim için Erbil uçuşlarımız devam ediyor hiçbir sıkıntı yok. Bağdat uçuşlarımız devam ediyor hiçbir sıkıntı yok” dedi.
  • Sırıt bakalım nereye kadar. Tum yaptıklarının vebalini.........
  • 15 Temmuz sonrası 486 yabancı gazeteci Türkiye’de ağırladı AYCI. Yahu bu gazeteciler ahmak mı hiç birimi sormadı sayin AYCI devletin tüm birimlerine sizmislarda bir thy de mi yokmu bu fetocular.thy ye sızması olmadimi bu fetolarin diye.nasıl gazeteci onlar anlamadım yoksa arka tarafta adamları bir siyaha bir beyaza bir sarıya boyayıp aynı adamlara mı anlatıyor. Pes vallahi böyle koyun gibi gazetecilere soru bile sormuyorlar. Ilginç. .....
  • Bu gönderemediğin Fetöcüler seni de götürecek. Bu kadar iltimasın tek açıklaması olabilir. Sen de onlardansın yada senin de kasetin var.. Bu kadar yavaş kalman hainlikle birdir.
  • yabancı gaetecilere ne anlatıyon ilker, ülkendeki tutuklu gazetecilerimi yada gözünün yaşına bile bakmadan işten attıklarınımı
  • F/O alımı yakındır, hadi bakalım kur sabitleyen, ücretsiz izin dayatan, 'hiçbir yere gidemezler' deyip hakları yenen ve emeği geçen tüm yörneticiler için de 'Allahtan bulsunlar' diyen ve yakın zamanda devranın terse dönünce ' seni kaptan yapcaz' diye kandırabilrceklenini sandıkları FO lar sizin gibi zalim olmayıp sizi 63 yaşınızda sim den Fail etmeyeceklerdir
  • Ya he he
  • Bu basin aciklamasinda ilker ayci baska bir soruya su cevabi verir: Güney Afrikalı bir gazetecinin FETO terör örgütünün Türk Hava Yolları’nı ne kadar etkilediği ve kaç personelin FETÖ üyesi olarak işten atıldığına yönelik sorusu üzerine Aycı, “Birkaç yüz çalışanla yollarımızı ayırdık. Bunların içerisinde yöneticiler de var, uzmanlar da var. Bu çalışmaları titizlikle takip ettik ve çalışmalar sonucunda bu insanlarla yollarımızı ayırdık. FETO konusunda dikkatli olunması konusunda benim daha önceki görevlerimden de belli tecrübelerim de vardı. Bu temizliği yapmak konusunda görece şanslı şirketlerden bir tanesiyiz. Bu anlamıyla Türk Hava Yolları iyi olan kurumlardan bir tanesi. Bu anlamda bizi kötü etkilemedi.
  • Darbe gecesi ortada olmayanlar , şimdi ortaya çıkıyorlar . İLGİNÇ
  • Uçakların doluluk oranı gitgide düşüyor bussines ta doğru düzgün yolcu yok 30 yaşında uçağı prestij olsun diye filoya katıyorsun (747 kargo) kim bilir ne kadara düşürdün de aldın bir de bunu haber yapıyorsun çakal aycı personelini 200 kişilik ekipler halinde eğitim adı altında uçuş parası vermemek için ıskartaya çıkartıyorsun bir de çıkmış basına polüm yapıyorsun yemezler aycı yemezler Thy tarihinin en berbat yönetimini yapıyorsun Kotil bu rezalete katlanamadığı için hiçbir basın kolunda çıkmıyor yazıklar olsun sizlere bu şirketi ne hale getirdiniz
  • Yorumlar gum oluyor. AYCI izin mi verdi sana

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Musul Operasyonun Irak uçuşlarına etkisine ilişkin yaptığı açıklamada, “Biz de risk değerlendirmemizi diğer şirketler gibi yapıyoruz. Takip ediyoruz. Şu anda bizim için Erbil uçuşlarımız devam ediyor hiçbir sıkıntı yok. Bağdat uçuşlarımız devam ediyor hiçbir sıkıntı yok” dedi.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası dünyanın farklı coğrafyalarından gazetecileri Türkiye’ye davet eden THY, bu kez Afrikalı gazetecileri İstanbul’da ağırladı. THY Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen konferansa 27 ülkeden toplam 110 basın mensubu katıldı. Yabancı gazetecilere yönelik gerçekleştirilen toplantıda basın mensuplarına hitap eden THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, FETÖ yapılanması ve 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yaşananları yabancı gazetecilerle paylaştı.

15 Temmuz sonrası 486 yabancı gazeteci Türkiye’de ağırlandı

Toplantı öncesinde Atatürk Havalimanı muhabirlerinin sorularını yanıtlayan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, 15 Temmuz sonrası yüzlerce yabancı gazeteciyi Türkiye’ye davet ettiklerini belirterek, “Bugüne kadar 376 gazeteciyi ağırladık. Bugün de yeniden 27 ülkeden yaklaşık 110 gazeteciyi buraya getirdik Afrika’dan. Afrika ülkelerinin dışında da Nepal Katmandu ve Pakistan’dan da gazeteciler var. Böylelikle 30 civarı ülkenin 110 civarında gazeteciyle birlikte toplam 486 gazeteci oldu. Bu çalışmalara devam edeceğimizi söylemiştik. Arkadaşlarımızla birlikte buraya hem 15 Temmuz gecesi ve sonrasında yaşananlarla ilgili THY olarak havayolu gazetecilerini, turizm gazetecilerini ağırladık ve ağırlamaya devam edeceğiz” dedi.

“Çift haneli büyüme rakamlarını göreceğimiz günler uzak değil”

THY’nin güncel doluluk oranlarına ilişkin bilgileri de paylaşan İlker Aycı, “Doluluk oranlarımız şuanda yüzde 72-73 civarlarında. Elbette yüzde 78-79’lardan buraya geldik bu süreç içerisinde. Ama 70’lerin altına düşürmedik. Arkadaşlarımız şu anda doluluk oranlarında artış gözlemlemeye başladılar. Geçtiğimiz bayramda da hem gelişte hem gidişte rekorlar kırıldı. Aynı şekilde Ekim ayındaki hareketliliğimiz devam ediyor. Sürekli çalışmaya devam edeceğiz. Rakamlarımızı arttırmak için sürekli gayret edeceğiz. Bu gayretimizin sonunda THY alışık olduğu çift haneli büyüme rakamlarına yeniden gelecek. Bugün belki yüzde 4-5’lerde büyüyor yolcu sayımız ama yeniden çift haneli rakamları göreceğimiz günler uzak değil” dedi.

"Bağdat ve Erbil uçuşlarımızda sıkıntı yok"

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’ya Musul ve çevre bölgesini DAEŞ terör örgütü mensuplarından arındırmak için Türkiye’nin de aralarında bulunduğu koalisyon ülkelerinin katılımıyla dört gün önce Irak’ta başlatılan operasyon sonrası ülkeye yapılan uçuşlarda aksamaların yaşanma ihtimalinin sorulması üzerine, “Bizim orada uçtuğumuz yer Erbil, Süleymaniye ve Necef. Biz de risk değerlendirmemizi diğer şirketler gibi yapıyoruz. Takip ediyoruz. Şu anda bizim için Erbil uçuşlarımız devam ediyor hiçbir sıkıntı yok. Bağdat uçuşlarımız devam ediyor hiçbir sıkıntı yok. Sanıyorum Basra konusunda hazırlıklarını yapıyorlar. Basra’yı da çok yakın bir zamanda açabilirler ama tüm bunlar risk değerlendirmesi yapılarak diğer havayolu şirketlerinin de bizim de Sivil Havacılık Kuralları gereği, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğümüzle yaptığımız istişareler, gerekli diğer paydaş kurumlarla yaptığımız istişareler sonrası aldığımız kararlar hepsi açık şeffaf ve net. Gerektiği zaman da sitemizden duyuruyoruz. Şu anda Erbil ve Bağdat devam ediyor” şeklinde konuştu.

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı toplantıya yabancı gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Aycı, Ganalı bir gazetecinin "Darbe girişimi konularını neden THY anlatıyor. Bunu devletin yapması lazım. Neden THY yapıyor?" şeklindeki sorusuna, “Yaşanan olaylar Türk Hava Yolları’nı da etkiledi. Bu darbe bizi de etkiledi ve havalimanımızı işgal ettiler. Havalimanımızın işgali yüzünden uçaklarımız havada başka yerlere divert ettiler. Yolcularımızı buradan tahliye edip bir kısmını otellere yerleştirdik. Yolcularımızın nezdinde biz de itibar zedelenmesi yaşadık. Bunun ötesinde hayatımıza kast edildi. FETÖ’cülerin yayınladığı darbe sonrası bir liste var biliyor musunuz? Kimi TV şirketinin başına getirecekler, kimi uçak şirketinin başına getirecekler; bizlerin yerine bile atamalar var. Bu darbe hepimizi kapsayan bir darbe. Öyle sizin gördüğünüz gibi sadece hükümete ve hükümetin başındaki birilerini hedef almıyor. Tüm ülkeyi ele geçirmek ve yönetmek, kaos çıkarmak ve bir iç savaş çıkarmakla ilgili bir darbe. Bu nedenle darbeyle ülkenin farklı yerlerinde aynı anda saldırmaya başladılar” diye konuştu.

İlker Aycı'dan önemli açıklamalar

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

THY sana da kalmaz ~ 7 yıl önce
Sırıt bakalım nereye kadar. Tum yaptıklarının vebalini.........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak ~ 7 yıl önce
15 Temmuz sonrası 486 yabancı gazeteci Türkiye’de ağırladı AYCI. Yahu bu gazeteciler ahmak mı hiç birimi sormadı sayin AYCI devletin tüm birimlerine sizmislarda bir thy de mi yokmu bu fetocular.thy ye sızması olmadimi bu fetolarin diye.nasıl gazeteci onlar anlamadım yoksa arka tarafta adamları bir siyaha bir beyaza bir sarıya boyayıp aynı adamlara mı anlatıyor. Pes vallahi böyle koyun gibi gazetecilere soru bile sormuyorlar. Ilginç. .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SN İlker Aycı ~ 7 yıl önce
Bu gönderemediğin Fetöcüler seni de götürecek. Bu kadar iltimasın tek açıklaması olabilir. Sen de onlardansın yada senin de kasetin var.. Bu kadar yavaş kalman hainlikle birdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
din kardeşiyiz ~ 7 yıl önce
yabancı gaetecilere ne anlatıyon ilker, ülkendeki tutuklu gazetecilerimi yada gözünün yaşına bile bakmadan işten attıklarınımı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 7 yıl önce
F/O alımı yakındır, hadi bakalım kur sabitleyen, ücretsiz izin dayatan, 'hiçbir yere gidemezler' deyip hakları yenen ve emeği geçen tüm yörneticiler için de 'Allahtan bulsunlar' diyen ve yakın zamanda devranın terse dönünce ' seni kaptan yapcaz' diye kandırabilrceklenini sandıkları FO lar sizin gibi zalim olmayıp sizi 63 yaşınızda sim den Fail etmeyeceklerdir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Ya he he

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211 e hala fetocu diyor utanmadan ~ 7 yıl önce
Bu basin aciklamasinda ilker ayci baska bir soruya su cevabi verir: Güney Afrikalı bir gazetecinin FETO terör örgütünün Türk Hava Yolları’nı ne kadar etkilediği ve kaç personelin FETÖ üyesi olarak işten atıldığına yönelik sorusu üzerine Aycı, “Birkaç yüz çalışanla yollarımızı ayırdık. Bunların içerisinde yöneticiler de var, uzmanlar da var. Bu çalışmaları titizlikle takip ettik ve çalışmalar sonucunda bu insanlarla yollarımızı ayırdık. FETO konusunda dikkatli olunması konusunda benim daha önceki görevlerimden de belli tecrübelerim de vardı. Bu temizliği yapmak konusunda görece şanslı şirketlerden bir tanesiyiz. Bu anlamıyla Türk Hava Yolları iyi olan kurumlardan bir tanesi. Bu anlamda bizi kötü etkilemedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
15 jul ~ 7 yıl önce
Darbe gecesi ortada olmayanlar , şimdi ortaya çıkıyorlar . İLGİNÇ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sallama aycı ~ 7 yıl önce
Uçakların doluluk oranı gitgide düşüyor bussines ta doğru düzgün yolcu yok 30 yaşında uçağı prestij olsun diye filoya katıyorsun (747 kargo) kim bilir ne kadara düşürdün de aldın bir de bunu haber yapıyorsun çakal aycı personelini 200 kişilik ekipler halinde eğitim adı altında uçuş parası vermemek için ıskartaya çıkartıyorsun bir de çıkmış basına polüm yapıyorsun yemezler aycı yemezler Thy tarihinin en berbat yönetimini yapıyorsun Kotil bu rezalete katlanamadığı için hiçbir basın kolunda çıkmıyor yazıklar olsun sizlere bu şirketi ne hale getirdiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
La makinist nerdesin ~ 7 yıl önce
Yorumlar gum oluyor. AYCI izin mi verdi sana

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000