12 Temmuz 2016, Salı 10:23:50

İlker Aycı’dan büyük jest

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısında hayatını kaybeden 9 TGS çalışanının her birinin bir yakınını işe alma sözü verdi.
  • Bravo. Düşünceniz için.
  • Sayın İlker Aycı 19 sene 5 müdürle saat gibi çalıştıktan sonra son müdürümün ayak oyunları ile işten kovuldum ve sizler benimle konuşmaya tenezül bile etmediniz.Bırakın şirketin parası ile jest yapmayı.Zaten ali serdar bey 2 senelik işe girenleri müdür yaparak yaterince jest yaptı..Evet Atatürkçüyüm ve işyerinde namaz niyaz işlerine karşıyım.Atılmama imza koyanların hiç birisinden razı değilim.Ayrıca peygamber efendimizin hadisi haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.
  • Aycı yı tebrik ederim aycı varken sendikaya gerek yok haklar konusunda sendikadan daha çok çalışanın hakkını koruyor adil her sektörde böylesi yöneticiler başta olsa inanın çağ atlarız bu son yapmış olduğu jest te bunu gösteriyor çalışanın patronu mantığı ile yaklaşmıyor ağabey gibi yaklaşım 10 mumara
  • Bir THY çalışanı olarak sizinle gururduyuyorum.Farklı imzalar atmaya devam ediyorsunuz.Yazdıklarımın şehit olan arkadaşlarımızın yakınlarına bu fırsatı sunmanızla ilgisi yoktur. Böylesine büyük bir kurumda '' Başarı isteniyorsa personelin destek ve sevgisi bütün zorlukların üstesinden gelmesine yeterlidir''. Şehitlerimize ALLAH rahmet eylesin, Sn Başkana personelleri ve Hava-iş sendikası ile barışık olmaya, başarılara devam temennisi diliyorum. Yolun ve bahtın açık olsun.....
  • adam gibi baska bir fikir akillara gelmiyor.. hep sark
  • Elbette bu guzel bir hareket hiçkimse mecbur değildir..adam ne yapmiş bir yakinini işe alma sözu vermiş guzel ir davraniştir..şimdi saldirin bakalim..hakaretler edin durun...olur mu bozuk adamlar..
  • Bu jest mi yani ? İlginç..!
  • Allah şehitlerimize rahmet eylesin..Başkanımıza teşekkür ederiz
  • dostum en güzel yorumu sen yazmışsın. insanlar bir tuhaf olmuş. iyilik yapana saldırıyor. okadar kötü adam var ki onları bırakıp iyilere saldırıyorlar. iyiden zarar gelmeyeceğini bilen adamlar kötüden korkuyor. bütün mesele bundan ibaret.
  • Ulan patlama olduktan 2 saat sonra havalimanını açtınız sadece yerleri yıkayarak birde bunlara hala şükredenler var işiniz gücünüz parauekber adamları alsınlarda onlarda patlamada ölsün diye uğraşan koca yürekli Aycı

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısında hayatını kaybeden 9 TGS çalışanının her birinin bir yakınını işe alma sözü verdi.

Atatürk Havalimanı’nda 45 kişinin ölümüyle sonuçlanan terörist saldırısında en büyük kaybı 9 çalışanını yitiren THY ve Havaş ortaklığındaki Turkish Ground Service vermişti. Mesai değişimi sırasında yaşanan saldırı sonrası hayatını kaybeden TGS çalışanlarının yakınlarına THY’den iyi bir haber geldi.

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, müracaat edilmesi halinde hain saldırıda hayatını kaybeden 9 TGS çalışanının her birinin bir yakınının işe alınacağı sözünü verdi.

©AirportHaber

İlker Aycı’dan büyük jest

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

ilker aycı'ya ~ 8 yıl önce
Bravo. Düşünceniz için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serdar OK THY ~ 8 yıl önce
Sayın İlker Aycı 19 sene 5 müdürle saat gibi çalıştıktan sonra son müdürümün ayak oyunları ile işten kovuldum ve sizler benimle konuşmaya tenezül bile etmediniz.Bırakın şirketin parası ile jest yapmayı.Zaten ali serdar bey 2 senelik işe girenleri müdür yaparak yaterince jest yaptı..Evet Atatürkçüyüm ve işyerinde namaz niyaz işlerine karşıyım.Atılmama imza koyanların hiç birisinden razı değilim.Ayrıca peygamber efendimizin hadisi haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eymen Mt ~ 8 yıl önce
Aycı yı tebrik ederim aycı varken sendikaya gerek yok haklar konusunda sendikadan daha çok çalışanın hakkını koruyor adil her sektörde böylesi yöneticiler başta olsa inanın çağ atlarız bu son yapmış olduğu jest te bunu gösteriyor çalışanın patronu mantığı ile yaklaşmıyor ağabey gibi yaklaşım 10 mumara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sn İlker AYCIYA ~ 8 yıl önce
Bir THY çalışanı olarak sizinle gururduyuyorum.Farklı imzalar atmaya devam ediyorsunuz.Yazdıklarımın şehit olan arkadaşlarımızın yakınlarına bu fırsatı sunmanızla ilgisi yoktur. Böylesine büyük bir kurumda '' Başarı isteniyorsa personelin destek ve sevgisi bütün zorlukların üstesinden gelmesine yeterlidir''. Şehitlerimize ALLAH rahmet eylesin, Sn Başkana personelleri ve Hava-iş sendikası ile barışık olmaya, başarılara devam temennisi diliyorum. Yolun ve bahtın açık olsun.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 8 yıl önce
adam gibi baska bir fikir akillara gelmiyor.. hep sark

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 8 yıl önce
Elbette bu guzel bir hareket hiçkimse mecbur değildir..adam ne yapmiş bir yakinini işe alma sözu vermiş guzel ir davraniştir..şimdi saldirin bakalim..hakaretler edin durun...olur mu bozuk adamlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jest mi? ~ 8 yıl önce
Bu jest mi yani ? İlginç..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 8 yıl önce
Allah şehitlerimize rahmet eylesin..Başkanımıza teşekkür ederiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şüküre ~ 8 yıl önce
dostum en güzel yorumu sen yazmışsın. insanlar bir tuhaf olmuş. iyilik yapana saldırıyor. okadar kötü adam var ki onları bırakıp iyilere saldırıyorlar. iyiden zarar gelmeyeceğini bilen adamlar kötüden korkuyor. bütün mesele bundan ibaret.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
barzo ~ 8 yıl önce
Ulan patlama olduktan 2 saat sonra havalimanını açtınız sadece yerleri yıkayarak birde bunlara hala şükredenler var işiniz gücünüz parauekber adamları alsınlarda onlarda patlamada ölsün diye uğraşan koca yürekli Aycı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000