15 Aralık 2017, Cuma 16:35:56

İlker Aycı'dan Ankara müjdesi

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı, “Türk Hava Yolları marka değerini milyonlarca yolcusunun kalbindeki yerinden alıyor” dedi.
  • Ankara'nın yarısından fazlası kültürsüz vizyonsuz tayfa, frekans arttırmayın boşuna
  • dünyanın en büyük havayolu şirketi olacağız diyen adam 2017 yılında başkentimizden diğer bazı ülke başkentlerinin bir kısmına direk seferlere başlandığını şimdi bu seferlerin daha da artacağını müjdeliyor ! 15 yıldır iktidarsınız şimdi mi aklınıza geldi ?
  • Tgs yide bi tanısanız ilker bey
  • Metro yok o yok bu yok su yok sadece insanlara zulum var- metro istiyoruz sayin yetkililerden
  • yeni meydan da alan vergisi ne kadar olacak bilgisi olan var mi?
  • Akilli insak koysak daha iyi olmaz mi?
  • Ellerindeki pilotları kaçırmamak için bi planları var mı acep

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı, “Türk Hava Yolları marka değerini milyonlarca yolcusunun kalbindeki yerinden alıyor” dedi. Aycı, Paris, Berlin, Frankfurt ve Viyana’ya Ankara’dan direkt uçuş başlattıklarını hatırlatarak, “Ankara’yı tabii ki bunlarla bırakmayacağız. Avrupa’da ve çevre ülkelerde yeni şehirlere Ankara’yı ulaştırmanın gayreti içinde olacağız” ifadesini kullandı.

Ankara Ticaret Odasının (ATO) “Yaratıcılıkta Yeni Yollar, Yeni Yönler, Yeni Yöntemler” temasıyla bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Ankara Marka Festivali’ne konuşmacı olarak katılan THY Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı, önümüzdeki dönemde Ankara’dan yurt dışına direkt uçuşları artıracakları müjdesini verdi. Ankara’dan bütün dünyaya ulaşmak hedefine bağlı olarak bu yıl dört yeni uçuş başlattıklarını söyleyen Aycı, “İnşallah sizlerin de desteğiyle başta Gürsel Başkanımın ve ekibinin desteğiyle hep birlikte bu hatları dolduracağız. Bu hatlarda frekans derinliği yaşayacağız” diye konuştu.
Aycı, Ankara’dan Medine, Cidde ve Moskova’ya da direkt uçuşları bulunduğunu, THY’nin yüzde 50 ortağı olduğu Sun Express’in ise Ankara’dan Amsterdam, Paris, Zürih, Londra ve Köln’e direkt uçtuğunu anımsattı. “Bunların da frekans derinliğini artırmak suretiyle yılbaşından itibaren yüzde 36 frekans artışı yapacağız” diyen Aycı, önümüzdeki dönemde THY, Anadolu Jet ve Sun Express olarak Ankara’yı dünyaya daha ulaşılabilir kılmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini bildirdi.

“Ankara’da artık farklı bir heyecan var”

ATO'nun çalışmalarından övgüyle söz eden Aycı, “Özellikle bu son dönemde ATO’nun öncülüğünde Ankara’da farklı bir heyecan, farklı bir enerji ve sinerji var. Gerek belediyeler, gerekse Ankara Ticaret Odamızın işbirlikleriyle hakikaten cıvıl cıvıl, her yerde birbirinden kaliteli, içerikli, renkli katılımlarla güzel toplantılar ve çalışmalar icra ediliyor. İnanıyorum ki bu sayede Ankara’nın ticari hayatı, iktisadi hayatı çok daha farklı bir biçimde dünyayla rekabet eder hale gelecek. Dünyadaki şehirler arası rekabette şehirlerin marka olarak öne çıkmasında da Ankaramız daha da bir farklı olacak. Bu anlamda Gürsel Başkanıma ve ekibine bir kere daha teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Dünyada en çok noktaya uçan havayolu olma unvanını ellerinde bulundurduklarını belirten Aycı, 120 ülkede 300 destinasyona uçtuklarını kaydetti. THY’nin hizmet kalitesinin başta Avrupa olmak üzere pek çok ülkede ödüle layık görüldüğüne dikkati çeken Aycı, “Türk Hava Yolları bugün marka değerini milyonlarca yolcusunun kalbindeki yerinden alıyor. Değerlerimizi temsil ettiğimizi, medeniyet birikimimizi de taşıdığımızı unutmuyoruz. Sadece yolcu, sadece kargo taşımıyoruz. Bu ülkenin medeniyet iddiasını, medeniyet fikrini, medeniyet tasavvurunu da taşıyoruz” dedi.

Yeniliklerin peşinde koşan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanan, “kullanıcı dostu” teknolojilerle yolcularının işini kolaylaştıran bir şirket olmak gibi çıtayı yükseltmek zorunda oldukları alanlar bulunduğunu anlatan Aycı, şöyle konuştu:

“Farklı bir marka deneyimini sunmak zorundayız. Marka deneyimiyle birlikte markaya olan bağlılıklarını geliştiriyor insanlar. Biz misafirlerimizi dinlemeye, onların isteklerinden yola çıkarak yeni ürünleri tasarlamaya gayret ediyoruz. Teknolojinin sağladığı imkanları da kullanmaya çalışıyoruz. İnovasyon kabiliyeti ile yeni ürünlerimizi tasarlarken yenilik yapmayı ihmal etmiyoruz.”

THY yeni binada dijital hizmet sunacak

Aycı, yolcuların İstanbul’da hizmete girecek yeni havalimanında karşılaşacakları yenilikleri de şöyle anlattı:

“Artık insanların büyük bölümü akıllı cihazlarla işini yapıyor. Yeni havalimanının terminal binasına akıllı cihazınızla girdiğiniz andan itibaren otomatik olarak bizim sistemlerimiz sizi tanıyor. Otomatik olarak check-in’iniz hazırlanıyor. Hangi kapıya gideceğiniz, nereden uçağa bineceğiniz ve valizinizin içeriği bile çok rahatlıkla sizin daha önce sunduğunuz haberleşmeye giriyor, boarding pass’iniz hazır hale geliyor. Sıralarda beklemek, yorulmak gibi meseleleri azaltan bir sistem. Tüm bilgileri akıllı cihazlarla takip etmek artık son derece kolay.”

Aycı’nın konuşmasını ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Başkan Yardımcısı Mustafa Deryal, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis üyeleri, ATO Reklam Marka ve Pazar Geliştirme Özel İhtisas Komisyonu Başkanı Zafer Hacıosmanoğlu ve komisyon üyeleri de izledi. ATO Başkanı Baran, konuşmasının ardından Aycı’ya plaket takdim etti.

İlker Aycı'dan Ankara müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

abdulhamithan ~ 6 yıl önce
Ankara'nın yarısından fazlası kültürsüz vizyonsuz tayfa, frekans arttırmayın boşuna

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne desek boş ~ 6 yıl önce
dünyanın en büyük havayolu şirketi olacağız diyen adam 2017 yılında başkentimizden diğer bazı ülke başkentlerinin bir kısmına direk seferlere başlandığını şimdi bu seferlerin daha da artacağını müjdeliyor ! 15 yıldır iktidarsınız şimdi mi aklınıza geldi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 6 yıl önce
Tgs yide bi tanısanız ilker bey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metro istiyoruz ~ 6 yıl önce
Metro yok o yok bu yok su yok sadece insanlara zulum var- metro istiyoruz sayin yetkililerden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alan vergisi ~ 6 yıl önce
yeni meydan da alan vergisi ne kadar olacak bilgisi olan var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insan ~ 6 yıl önce
Akilli insak koysak daha iyi olmaz mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 6 yıl önce
Ellerindeki pilotları kaçırmamak için bi planları var mı acep

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000