18 Ocak 2016, Pazartesi 22:11:42

İlker Aycı tebdili kıyafetle denetime çıktı

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, beraberinde THY Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay ve THY Basın Müşaviri Yahya Üstün'den oluşan heyetle kurumun bütün birimlerini tebdili kıyafetle ziyaret etti.
  • Sayın başkanım asıl işi yapan taşeronlarla ilgili bi çalışma olucakmı en azından işçi kadrosu
  • ilker başkanım o tedbili kıyafeti bir gün kabin ünıforması olarak giyip bir dolaşın kabin ekipleri içinde de bizi kimler yönetiyor bir görün. işi gücü sadece kontrol kabin amirlerini kafaya takmış ve bunların gereksiz olduğunu söyleyip, sadece birşeyler yapıyor görünür olmak için, işlevde aynı olan ama sadece adını değiştirip SUPERVISOR lık sistemini dayatan, K.K.A lerine sadece siyah giyin diye kıyafete odaklanıp, ekibin ne sorunları var yatılarda, kış şartlarında mesai aşımlarında ne yaparlar, otel nöbeti,ev nöbeti kapris nöbeti, ekip planlamanın EGo lu dayatmalarından bi haber olan KHB nı sy N.Çolağı da bir işitin.işitin ki, yöneticiliği sadece sağda solda bağırmak, yada insanları rencide edecek şekilde azarlamak yolu ile motive ettiğni sanan bu başkanlara da gereğini söyleyiniz.KHB lığı fokurduyor.Herkes bir sonraki atamada kendini başkan görüp işleri sallamış durumda. koltuğun ağırlığı kalmamış, herkes birbirinin kuyusunu kazarken ne güvenliği,ne hizmeti,ne kalitesi sy Ayci?
  • İzmir Ramp Müdürünü tam 20 yıldır tanırım ve 14 yıl Havaş Ramp'ta beraber omuz omuza çalıştık.Rize'li Hacı Yaşar amcanın adam gibi yetiştirdiği, 1 kuruş harama tenezzül etmeyecek kadar dürüst,bulunduğu makama en alttan çalışarak,tırnaklarıyla kazıyarak gelmiş,simsiyah saçlarını Ramp'ta ağartmış bir şahsiyettir.Tgs Ramp Müdürü Hamdi bey için bu iftirayı atan arkadaslara sesleniyorum İftira atmak çok günahtır.Kimin servisle,kimin özel aracıyla işe gelip gittiği hiçkimseyi ilgilendirmez.Hamdi bey çalışanlarına Hz.Ömer adaletiyle davranan adam gibi adamdır.
  • İzmir istasyonu müdürleri adam gibi adamdır hepsi bu yorumu yapan kişinin kişiliğinden şüphe duyması lazım yukarda Allah var
  • Yemeğini ekmeğini bizle paylaşan değerli apron müdürünün hakkında yazdığınız saçma sapan ifadelerin gerçekle ortusmedigini hepimiz bilmekteyiz her iş yerinde olduğu gibi burdada yoneticileri mizi seveni veya sevmeyen insanların olmasi normaldir fakat çıkarlarına uymadığı için bazı insanların iftira etmesi etik olmamakla birlikte bunu yazan kisininde karektersizligini ortaya koymaktadir
  • Tgs müdürleri için bu iftira atan arkadaslara sesleniyorum yoneticilerimizin kapıları açık hertürlü sorunumuzu dinleyen kişiler maddi manevi herkonuda yardimci olan bu güzel yürekli insanlara atılan iftira için sizleri şiddetle kınıyorum
  • Poşet poşet yada araba almis servis kullanmıyor dediğin adam tgsde on numara biri ayıp sana dostum nasıl bir bencillik bu nasıl bir kin nasıl bir iftira yazıklar olsun ramp muduru gibi adam varmı tgs de ?
  • Esortman hiç olmamış bayim
  • Mudurlere laf atan arkadaş ya izin alamamış yada unvar alamamıştır :) bakın vakti çok diye neleri hesap etmiş vah vah :) hamdi bey ramp muduru 15 yıldan fazladır çalışıyor araba almis ne büyük birşey 15 yılda adam nasıl araba almis hayret ! Olamaz imkânsız !
  • Sen milletin ekmeğini sayacak kadar iftira atacak kadar acizsin birine laf atarken çamur atarken biraz daha dikkatli ol tgsde çalışıyorum alayiniz iddaa kumar içki batagindasiniz milletin parasını hesap ediyorsunuz bunu her yerde konusuyorsunuz attığını iftirayi ispatlamak zorundasimln ki yoksa suç teşkil eder. Ben ramp mudurunden raziyim hamdi beyle çok konuştum destek çıktı o adam her gün servisle geliyor arastirilsin yalansa 100 bin TL veririm. Ve o arkadaş kendi işini takip etse belki de yükselirdi yada unvan alamadin diye bu kadar iftiralar. Tek lafım sana emekleriyle bu kademeye gelen bir insana bu iftirayi attigin için sana yazıklar olsun.

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, beraberinde THY Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay ve THY Basın Müşaviri Yahya Üstün'den oluşan heyetle kurumun bütün birimlerini tebdili kıyafetle ziyaret etti.

Son günlerde etkili olan kötü hava koşullarından dolayı başta İstanbul Atatürk Havalimanı olmak üzere bazı seferlerde iptale gidilmiş ancak THY yolcularının mağdur edilmemesi için kurum adeta seferber edilmişti. Sadece geçtiğimiz hafta yapılan sefer iptali için 9 bin yolcunun otel hizmetinden yararlanması sağlanmıştı.

Müşteri memnuniyeti konusundaki hassasiyetiyle bilinen THY'de tüm birimler olası kriz durumlarına karşı hazırlıkta.. İlker Aycı ve ekibi de THY'nin tüm birimlerini tebdili kıyafet giyerek tek tek inceledi. (ensonhaber)







İlker Aycı tebdili kıyafetle denetime çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (95)

taseron ~ 8 yıl önce
Sayın başkanım asıl işi yapan taşeronlarla ilgili bi çalışma olucakmı en azından işçi kadrosu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilker bey KHB? ~ 8 yıl önce
ilker başkanım o tedbili kıyafeti bir gün kabin ünıforması olarak giyip bir dolaşın kabin ekipleri içinde de bizi kimler yönetiyor bir görün. işi gücü sadece kontrol kabin amirlerini kafaya takmış ve bunların gereksiz olduğunu söyleyip, sadece birşeyler yapıyor görünür olmak için, işlevde aynı olan ama sadece adını değiştirip SUPERVISOR lık sistemini dayatan, K.K.A lerine sadece siyah giyin diye kıyafete odaklanıp, ekibin ne sorunları var yatılarda, kış şartlarında mesai aşımlarında ne yaparlar, otel nöbeti,ev nöbeti kapris nöbeti, ekip planlamanın EGo lu dayatmalarından bi haber olan KHB nı sy N.Çolağı da bir işitin.işitin ki, yöneticiliği sadece sağda solda bağırmak, yada insanları rencide edecek şekilde azarlamak yolu ile motive ettiğni sanan bu başkanlara da gereğini söyleyiniz.KHB lığı fokurduyor.Herkes bir sonraki atamada kendini başkan görüp işleri sallamış durumda. koltuğun ağırlığı kalmamış, herkes birbirinin kuyusunu kazarken ne güvenliği,ne hizmeti,ne kalitesi sy Ayci?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmir Havaş Ramp ~ 8 yıl önce
İzmir Ramp Müdürünü tam 20 yıldır tanırım ve 14 yıl Havaş Ramp'ta beraber omuz omuza çalıştık.Rize'li Hacı Yaşar amcanın adam gibi yetiştirdiği, 1 kuruş harama tenezzül etmeyecek kadar dürüst,bulunduğu makama en alttan çalışarak,tırnaklarıyla kazıyarak gelmiş,simsiyah saçlarını Ramp'ta ağartmış bir şahsiyettir.Tgs Ramp Müdürü Hamdi bey için bu iftirayı atan arkadaslara sesleniyorum İftira atmak çok günahtır.Kimin servisle,kimin özel aracıyla işe gelip gittiği hiçkimseyi ilgilendirmez.Hamdi bey çalışanlarına Hz.Ömer adaletiyle davranan adam gibi adamdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cop cop ~ 8 yıl önce
İzmir istasyonu müdürleri adam gibi adamdır hepsi bu yorumu yapan kişinin kişiliğinden şüphe duyması lazım yukarda Allah var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cop cop ~ 8 yıl önce
Yemeğini ekmeğini bizle paylaşan değerli apron müdürünün hakkında yazdığınız saçma sapan ifadelerin gerçekle ortusmedigini hepimiz bilmekteyiz her iş yerinde olduğu gibi burdada yoneticileri mizi seveni veya sevmeyen insanların olmasi normaldir fakat çıkarlarına uymadığı için bazı insanların iftira etmesi etik olmamakla birlikte bunu yazan kisininde karektersizligini ortaya koymaktadir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cop cop ~ 8 yıl önce
Tgs müdürleri için bu iftira atan arkadaslara sesleniyorum yoneticilerimizin kapıları açık hertürlü sorunumuzu dinleyen kişiler maddi manevi herkonuda yardimci olan bu güzel yürekli insanlara atılan iftira için sizleri şiddetle kınıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmir ramp ~ 8 yıl önce
Poşet poşet yada araba almis servis kullanmıyor dediğin adam tgsde on numara biri ayıp sana dostum nasıl bir bencillik bu nasıl bir kin nasıl bir iftira yazıklar olsun ramp muduru gibi adam varmı tgs de ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Esortman hiç olmamış bayim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs müdürleri :) ~ 8 yıl önce
Mudurlere laf atan arkadaş ya izin alamamış yada unvar alamamıştır :) bakın vakti çok diye neleri hesap etmiş vah vah :) hamdi bey ramp muduru 15 yıldan fazladır çalışıyor araba almis ne büyük birşey 15 yılda adam nasıl araba almis hayret ! Olamaz imkânsız !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs mudurleri ~ 8 yıl önce
Sen milletin ekmeğini sayacak kadar iftira atacak kadar acizsin birine laf atarken çamur atarken biraz daha dikkatli ol tgsde çalışıyorum alayiniz iddaa kumar içki batagindasiniz milletin parasını hesap ediyorsunuz bunu her yerde konusuyorsunuz attığını iftirayi ispatlamak zorundasimln ki yoksa suç teşkil eder. Ben ramp mudurunden raziyim hamdi beyle çok konuştum destek çıktı o adam her gün servisle geliyor arastirilsin yalansa 100 bin TL veririm. Ve o arkadaş kendi işini takip etse belki de yükselirdi yada unvan alamadin diye bu kadar iftiralar. Tek lafım sana emekleriyle bu kademeye gelen bir insana bu iftirayi attigin için sana yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000