22 Temmuz 2016, Cuma 00:51:10

İlker Aycı demokrasi yürüyüşünde

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, girişilen hain darbe girişimine karşı demokrasi yürüyüşü eylemine katıldı.
  • Baskanim,helal olsun vatan icin nobettesiniz fakat asil yapmaniz gereken, thy yi fetoculerden temizlemek, meydanlarda asker uniformasi giymis teroristlerin namlularinin onunde durmak nasil bir vatan sevgisi ise ,kurumdaki fetoculeri ihbar etmek,memleketi bunlardan temizlemekde hepimizin o sehitlere olan borcudur,gorduk iste bunlarin nasil hain oldugunu,tamamen gizlilik icinde islerini hallediyorlar,su andan itibaren kahrolsun fetullah gulen,bu adam hain zaten bile derler,lutfen cok dikkatli olun,ve bir not, esb teknikte olanlarada dikkat edin,darbe girisiminden onceki aylarda yasanan gelismelere dikkat edin lutfen, ve esas onemli nokta,dis meydanlardaki teknisyenler,ince elenip sık dokunulması gereken yerler,cunku kimsenin yapamadigini,thy teknik tulumu giymis fetocu alcaklar yapabilir,Rabbim muhafaza buyursun,Allah yardimciniz olsun
  • Ulan ne leş kargaları var burada.. Bu dönemde bile asalak kültürünüzün bir emaresi olarak b.k atmaya o yoldan beslenmeye çalışmaya devam ediyorsunuz.. Utanmaz arlanmazlar..
  • Helal olsun size baskanim ulkemiz icin tek yurek
  • 15 Temmuz akşamı baskomutana darbe girişiminde bulunan ve halka mermi sıkan alçaklar hepsi teker teker hesap verecek bedel odeyeceklerr bunlara destek veren her kimse halkın gözünde VATAN HAINIDIR .
  • Hic fetocu atmadigi icin dogru soyluyorsun
  • İlker bey siz içerde hainleri bırakıp meydanlaramı indiniz
  • Böylesine güzide kurumunuzda özellikle Kokpitte ve neredeyse kurumunuzun her bölüme nüfus etmiş bu yapılanmandan (FETÖ) bir önce kurtulmanız için gerekenleri yapmanız özellikle Almanyadan gekdiği söylenen DLR sonuçlarına bile kendi aralarında müdahale edebilen, hızlı ve sinsice hareket eden bu şahısları ve bunlar sayesinde F/O veya Kaptan olarak istihdam edilenlerin tespit edilip gerekeni yapacağınızı ümit ediyorum. Allah bu hainlerden ülkemizi milletimizi hakkıyla mevkisine gelen insanımızı korusun.
  • Feto teror orgutu uyelerinin ve sempatizanlarinim temizlenmesinde de basarilar baskan..
  • Baskanim sana yakisani yaptin helal olsun
  • Sn Editör ,dün yazdigim yorumu yayinlama zahmetinde bulunmamissin,bari sen biz cesitli kumpas ve yalanlarla isten atilan NE FETOCUUU nede AKP li olan emekcilerin pass haklari icin cesaretli bir yazi yazda ,sagir ve kör olan thy yonetimi anlasin..

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, girişilen hain darbe girişimine karşı demokrasi yürüyüşü eylemine katıldı.

Aycı; 'Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla toplandık. Çocuklarımız için, ülkemizin geleceği için toplandık. İnşallah bu kutlu yürüyüşü devam ettireceğiz. Biz vazgeçmedikçe, onlara hayır dedikçe hangi kisveye bürünürlerse bürünsünler, arkalarına kimi alırlarsa alsınlar aynı cevabı alacaklardır.

Bu kadar insan seli Dini için, ülkesi için devleti için ayağa kalkan halkın ayak sesleridir. Biz şehitlerimiz için, torunlarımız çocuklarımız için, daha doğmamışlarımız için ayaktayız. Bu yolda yürümeye devam edeceğiz.

Rengi dili dini ne olursa olsun herkesi bizimle beraber demokrasiye savunmaya ve dua etmeye çağırıyoruz' dedi.

İlker Aycı demokrasi yürüyüşünde

Yorumlar Tüm Yorumlar (71)

Teknik cok onemli ~ 8 yıl önce
Baskanim,helal olsun vatan icin nobettesiniz fakat asil yapmaniz gereken, thy yi fetoculerden temizlemek, meydanlarda asker uniformasi giymis teroristlerin namlularinin onunde durmak nasil bir vatan sevgisi ise ,kurumdaki fetoculeri ihbar etmek,memleketi bunlardan temizlemekde hepimizin o sehitlere olan borcudur,gorduk iste bunlarin nasil hain oldugunu,tamamen gizlilik icinde islerini hallediyorlar,su andan itibaren kahrolsun fetullah gulen,bu adam hain zaten bile derler,lutfen cok dikkatli olun,ve bir not, esb teknikte olanlarada dikkat edin,darbe girisiminden onceki aylarda yasanan gelismelere dikkat edin lutfen, ve esas onemli nokta,dis meydanlardaki teknisyenler,ince elenip sık dokunulması gereken yerler,cunku kimsenin yapamadigini,thy teknik tulumu giymis fetocu alcaklar yapabilir,Rabbim muhafaza buyursun,Allah yardimciniz olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
APU ~ 8 yıl önce
Ulan ne leş kargaları var burada.. Bu dönemde bile asalak kültürünüzün bir emaresi olarak b.k atmaya o yoldan beslenmeye çalışmaya devam ediyorsunuz.. Utanmaz arlanmazlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasemin ~ 8 yıl önce
Helal olsun size baskanim ulkemiz icin tek yurek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
halk ~ 8 yıl önce
15 Temmuz akşamı baskomutana darbe girişiminde bulunan ve halka mermi sıkan alçaklar hepsi teker teker hesap verecek bedel odeyeceklerr bunlara destek veren her kimse halkın gözünde VATAN HAINIDIR .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru ~ 8 yıl önce
Hic fetocu atmadigi icin dogru soyluyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teftiş ~ 8 yıl önce
İlker bey siz içerde hainleri bırakıp meydanlaramı indiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hashasi ~ 8 yıl önce
Allah bilir FETO cular icin kurulan komisyon basinda ve icinde kidemli kademeli Hashasiler e teslim edip cikmis tir show yapmaya , malum thy de hic FETO cu yokmus rahat rahat show Yapar Artik
Vatan için ~ 8 yıl önce
Böylesine güzide kurumunuzda özellikle Kokpitte ve neredeyse kurumunuzun her bölüme nüfus etmiş bu yapılanmandan (FETÖ) bir önce kurtulmanız için gerekenleri yapmanız özellikle Almanyadan gekdiği söylenen DLR sonuçlarına bile kendi aralarında müdahale edebilen, hızlı ve sinsice hareket eden bu şahısları ve bunlar sayesinde F/O veya Kaptan olarak istihdam edilenlerin tespit edilip gerekeni yapacağınızı ümit ediyorum. Allah bu hainlerden ülkemizi milletimizi hakkıyla mevkisine gelen insanımızı korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal olsun ~ 8 yıl önce
Feto teror orgutu uyelerinin ve sempatizanlarinim temizlenmesinde de basarilar baskan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sonuc ~ 8 yıl önce
Sonuc sifir
Runo ~ 8 yıl önce
Baskanim sana yakisani yaptin helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli magdur ~ 8 yıl önce
Sn Editör ,dün yazdigim yorumu yayinlama zahmetinde bulunmamissin,bari sen biz cesitli kumpas ve yalanlarla isten atilan NE FETOCUUU nede AKP li olan emekcilerin pass haklari icin cesaretli bir yazi yazda ,sagir ve kör olan thy yonetimi anlasin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000