10 Mart 2016, Perşembe 17:20:07

İlker Aycı Berlin’de THY’yi anlattı

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, uluslararası en büyük turizm fuarlarından biri olan Berlin Turizm Fuarı’nda yabancı basına açıklamalarda bulundu. Türkiye’den sadece Airporthaber’in izlediği basın toplantısında önemli konulara değindi.
  • Fotoğrafta ilker aycı bey'in bize göre sağında ilker bey'e göre solunda olan hafif saçı olmayan arkadaş kim? her fotoğrafta kendisini görüyoruz!!
  • Rabbim torpil ile makam isgal edenlerin kibirlerinden sana siginirim.
  • Bence basını yanıltmaca gösterişi bu beraberlik yapmaca biri gider biri kalır;hep öğle olmadı mı?İki Cambaz bir ipte yürümez der atalarımız yanlış mı söyledim yoksa.
  • Kimse alınmasın ama havacılığın tüm alanlarında kadınların başarılı olma şansları erkekler kadar değil. Yoğun mesai gerektiren alanlar, hızlı karar süreçleri, takipçilik, hedefe dönük moral motivasyon, rekabet konuları havacılıkta güç ve direnç gerektirir. Uzun ve yorucu hava yolculukları insanda performans bırakmıyor.
  • Sakal birakarak takiye yapacaginiza,Genel mudur ve Yonetim kurulu baskani gibi yonetici olun.Toplu resime bakinca yuzde doksanin yuzunden benim torpilim sagolsun taksimetrem torpilim gorevde oldugunca yazar akiyor.Arkadaki sakalli tombalak pek bir kabadayi cikmis torpili buyuk zannimca :)
  • Tgs de olan adaletsizliklerden ve adam kayırmadan da bahsetmiş mi ???
  • Allah kurumumuza ülkemize büyüklerimize zeval vermesin! Hepsi Maasallah Allah saglik sihhat versin değerli yöneticilerimize!
  • İkisi de koltuğa yapışmış sanki,o diyor benim ,öbürü diyor benim...Koltuğu ne kadar da seviyorlarmış...Ha koltuk ,ha kürsü..Hadi bakalım :)))
  • sonra çocuk demişki ne kadar da erkeklerin olduğu bir şirket

Türkiye’nin Rusya krizi ile birlikte turizmde sıkıntı yaşayacağına dair kuvvetli emaralerden sonra her yıl Berlin’de düzenlenen turizm fuarı ITB, bu yıl daha da önemli hale geldi. Bu bağlamda gerek Turizm Bakanlığı ve gerekse şirketler fuara akın ederken; Türk Hava Yolları da boş durmadı.

Fuarın girişinde Batmobile aracı ile büyük sükse yapan THY, Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü ile de fuara çıkarma yaptı.

ITB Berlin fuarını fırsat bilen THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, yabancı basına açıklamalarda bulundu. Türk Hava Yolları’nı anlatan İlker Aycı, dünyanın bir çok noktasına uçan sayılı havayolu şirketlerinden biri olduklarını kaydetti.

Türkiye’nin önemine de değinen İlker Aycı, üçüncü havalimanı ile birlikte Türkiye’nin havacılık anlamında en büyük transfer noktası haline geleceğini söyledi.

İlker Aycı, Lufthansa ile ortak oldukları Sunexpress Havayolları’nda yüzde 50 ortaklığı bulunduğunu, kazan-kazan formulü ile çalıştıklarını sözlerine ekledi. Almanya ile Türkiye arasında hem ticari hem de gönül bağı olduğunu ifade eden İlker Aycı, Alman futbol kulüplerine yapılan sponsorluklara da değindi.

Almanyanın Türkiye için çok önemli olduğunu sözlerine ekleyen Aycı, basınla yaptığı soru-cevap kısmında Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil'i de yanına alarak beraberlik mesajı verdi.

Yabancı basının yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısında THY'nin patronu İlker Aycı ve Temel Kotil basın mensuplarının sorularını birlikte yanıtladı.









İlker Aycı Berlin’de THY’yi anlattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

... ~ 8 yıl önce
Fotoğrafta ilker aycı bey'in bize göre sağında ilker bey'e göre solunda olan hafif saçı olmayan arkadaş kim? her fotoğrafta kendisini görüyoruz!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hey hey ~ 8 yıl önce
Rabbim torpil ile makam isgal edenlerin kibirlerinden sana siginirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
Amin
Ruhi ~ 8 yıl önce
TGS de de var bir iki kitipyoz.
Ne Beraberliği ~ 8 yıl önce
Bence basını yanıltmaca gösterişi bu beraberlik yapmaca biri gider biri kalır;hep öğle olmadı mı?İki Cambaz bir ipte yürümez der atalarımız yanlış mı söyledim yoksa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öğle değil öğlen, üstelik doğrusu da öyle ~ 8 yıl önce
Günde bir doz kitap ile başlayın. Akşamları 10-12 sayfa daha sonra dozu artırırsınız. Göreceksiniz bir yıl içinde dil bilgisizliğinizden eser kalmayacak. Harici not : Başarılı olmak için umutlu olmak lazım. Bu kadar kötümser olmayın.
havacı ~ 8 yıl önce
Kimse alınmasın ama havacılığın tüm alanlarında kadınların başarılı olma şansları erkekler kadar değil. Yoğun mesai gerektiren alanlar, hızlı karar süreçleri, takipçilik, hedefe dönük moral motivasyon, rekabet konuları havacılıkta güç ve direnç gerektirir. Uzun ve yorucu hava yolculukları insanda performans bırakmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaci'ya - Aci Dayanikliligi Hakkinda ~ 8 yıl önce
Seni dogurabilen kadin, imkan verildigi surece her seyi yapabilecek dayanikliliga sahiptir. Iste bilimsel ispati : Şimdiye kadar birçok farklı acı skalası tanımlanmıştır. Kabul görenlerin hepsi 1'den 10'a kadar değerler taşır. Ancak bu skalaların hiçbiri uluslararası kabul görmemiştir. Bu konuda halen tartışmalar sürmektedir. Dünya çapında en yaygın olarak kabul edilen "Karşılaştırmalı Acı Skalası" (Comparative Pain Scale) da 10 üzerinden bir derecelendirmeye sahiptir. Doğum, bu skalada 8 puan ile ifade edilir ve acının en şiddetli migren ağrısı ile eşdeğer olduğu iddia edilir. 9. seviyede intihara sebep olabilecek kadar acılı olan boğaz kanseri bulunurken, 10. sırada bilinci kapatacak kadar şiddetli trafik kazalarında duyulan acılar bulunmaktadır.
Takiye ~ 8 yıl önce
Sakal birakarak takiye yapacaginiza,Genel mudur ve Yonetim kurulu baskani gibi yonetici olun.Toplu resime bakinca yuzde doksanin yuzunden benim torpilim sagolsun taksimetrem torpilim gorevde oldugunca yazar akiyor.Arkadaki sakalli tombalak pek bir kabadayi cikmis torpili buyuk zannimca :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkiye ~ 8 yıl önce
Uzaya füze attında bu arkadaşların sakalınamı takıldı. İşiniz gücünüz dinizle dalga geçmek. Söylediklerin doĝru olsa bari senin gibileri temizlediler diyebilirdik. Resimdeki arkadaşların gece gündüz çalıştıĝına ben şahidim. Öyle kuru iftiralarla nereye varacaksınız bilmiyorum.
man müdürü ~ 8 yıl önce
Takiye diye yazan kişi, eski Manchester müdürü Cengiz T. Her yorumda Alper'e laf atıyor. Cengiz, senin devrin geçti.
Tgs ~ 8 yıl önce
Tgs de olan adaletsizliklerden ve adam kayırmadan da bahsetmiş mi ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
yahu ilker aycı bey gelmeden önce'de TGS'de adaletsizlik adam kayırmaca vardı. 2009 yılında kurulduğunda bu yana var. Bunu kimse değiştiremez. sende mümkünse o çarkı kırmamaya gayret et yoksa seni kırarlar mazaallah..
Gardaaaş ~ 8 yıl önce
Memleket nire? Cvp yazana...
gardaş yazana ~ 8 yıl önce
memleket rize uşağum...
Rizeliye ~ 8 yıl önce
Tahmin etmiştim zaten başka nerenin yalakası olacaksın. Lafa gelince alnı secdeden kalkmayan adamlar her türlü adaletsizliği kul hakkını düzenbazlığı kendine hak görüyor. Şu şirkette kaç yönetici oturduğu koltuğu hak etti? Yatacak yeriniz yok. Sizin için yaşasın cehennem.
Allah eksik etmesin ~ 8 yıl önce
Allah kurumumuza ülkemize büyüklerimize zeval vermesin! Hepsi Maasallah Allah saglik sihhat versin değerli yöneticilerimize!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
koltuk ~ 8 yıl önce
İkisi de koltuğa yapışmış sanki,o diyor benim ,öbürü diyor benim...Koltuğu ne kadar da seviyorlarmış...Ha koltuk ,ha kürsü..Hadi bakalım :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tuhaf ~ 8 yıl önce
sonra çocuk demişki ne kadar da erkeklerin olduğu bir şirket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
he bi o yoktu ~ 8 yıl önce
Başarılı başarısız konusunda baktın ki hep başarılı. E bunlarda az kadın var tüh kaka olsunlar dimi
Kadın ~ 8 yıl önce
Kurtuluş savaşını bir aç oku.Ananız en büyüğü k hatayı senin gibi birini doğurmakla yapmış. Kadınlar insandır,biz insanoğlu.
Kadın ~ 8 yıl önce
Ben ençok bu zihniyetin arkasında duran kadınlara hayret ediyorum.Aşağılanmak hoşlarına gidiyor heralde.Bu da garip bir psikoloji.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000