11 Mayıs 2011, Çarşamba 08:29:44

İLK BOYAMA İŞİ SADECE 6 GÜN SÜRDÜ

Asal DT Havacılık Teknoloji Merkezi A.Ş tarafından Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'na yapılan hangarda ilk uçak 6 günde boyanarak teslim edildi.
  • Havacılık sektörüne bu iş imkanlarını kazandıran ve bu başarıda emeği olan herkeze ülkemin bir ferdi olarak minnet duygularımı sunarım, Bu, gençlerimize iş, ülkemize gelir, neslimize teknolojik anlamda gelecek garantisidir.
  • Isparta'ya Uçak Bakım Hangarı yapmanın önemli bir girişimcilik örneği olduğunu değerlendiriyorum. Bu ve benzeri örneklerin desteklenmesi ve yaşatılması gerekir. Bu görev de tüm Türk havacılık işletmecilerine düşer. Dilerim Sabiha Gökçen Havalimanı'nın gelişmesinin bir benzeri Isparta'da da yaşanır. Kurulan tesisin hizmet kalitesinden taviz vermeyerek, yakın gelecekte alanında iyi bir marka olması dileklerimle Zafer DAĞTEKİN'i ve emeği geçenleri kutluyorum. C.S.I.
  • havacılıga bır artı daha ekleyen ekıbın ellerıne saglık
  • Camiaya hayırlı olsun. Süper bir hizmet. ilk fırsatta ziyarete gideceğiz.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Isparta Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Ali Galip Bilgili, hangarı ziyaret ederek DT Havacılık ve Teknoloji Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Dağtekin ile Koordinatör Selami Dağtekin'den bilgi aldı.

Zafer Dağtekin, bilgilendirmede Türkiye'nin dördüncü hangarının Isparta'da yer aldığını ve ilk olarak Türk Hava Yolları'na ait bir uçağı boyadıklarını bildirdi. Normal uygulamada Airbus A 321 tipi bir uçağın 7 ile 10 gün arasında boyandığını ancak kendilerinin 6 gün gibi kısa bir sürede boyama işlemini gerçekleştirdiklerini söyleyen Dağtekin, görüşmelerin devam ettiğini, yurt içinden ve yurt dışından uçakların Isparta'ya gelmeye başlayacağını bildirdi.

Türkiye'de havacılığın altyapısı olarak tanımlanan bakım tesisinin istenilen sayıda ve kapasitede olmadığını belirten Dağtekin, THY uçağının boyanması ve "Star Alliance" formatına dönüştürülmesi işlemini Fransa'dan getirilen 6 kişilik eğitmen teknik ekibin koordinasyonunda 10 kişilik yerel ekiple tamamladıklarını kaydetti.

THY'den yeni uçak boyama talepleri aldıklarını da dile getiren Dağtekin, Süleyman Demirel Üniversitesi ile koordinasyon içerisinde hem hizmete hem de nitelikli eleman yetiştirmeye devam edeceklerini söyledi.

Dış pazarlara açılmalarında BAKA'nın önemli ölçüde katkı sağladığını ifade eden Dağtekin, BAKA'nın düzenlediği Körfez Ülkeleri ile Batı Akdeniz Bölgesi Yatırım ve İşbirliği toplantısında tanıştıkları firma yetkilileri ile görüşmelerinin devam ettiğini, bu vesile ile kısa zamanda Körfez pazarına açılmayı planladıklarını söyledi.

İLK BOYAMA İŞİ SADECE 6 GÜN SÜRDÜ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Havacılık sektörüne bu iş imkanlarını kazandıran ve bu başarıda emeği olan herkeze ülkemin bir ferdi olarak minnet duygularımı sunarım, Bu, gençlerimize iş, ülkemize gelir, neslimize teknolojik anlamda gelecek garantisidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Isparta'ya Uçak Bakım Hangarı yapmanın önemli bir girişimcilik örneği olduğunu değerlendiriyorum. Bu ve benzeri örneklerin desteklenmesi ve yaşatılması gerekir. Bu görev de tüm Türk havacılık işletmecilerine düşer. Dilerim Sabiha Gökçen Havalimanı'nın gelişmesinin bir benzeri Isparta'da da yaşanır. Kurulan tesisin hizmet kalitesinden taviz vermeyerek, yakın gelecekte alanında iyi bir marka olması dileklerimle Zafer DAĞTEKİN'i ve emeği geçenleri kutluyorum. C.S.I.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
havacılıga bır artı daha ekleyen ekıbın ellerıne saglık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Camiaya hayırlı olsun. Süper bir hizmet. ilk fırsatta ziyarete gideceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000