15 Ocak 2016, Cuma 08:11:26

İkramın en iyileri belirlendi

Travel and Leisure’ın yaptığı oylamayla dünyanın en iyi yemeklerini servis eden havayolları seçildi.
  • Devamlı THY ile uçuyorum. Tercihim THY Ancak aşağıdaki kötü yemek yorumlarına katılıyorum.. Yemekler artık lezzetsiz. En son uçuşumda, yemeğimim içinden " koli bandı " çıktı. Gözlerime inanamadım. THY artık bir tedbir almalı
  • Senin taşıdığın ülke vatandaşları belli. Pek Avrupalı ve amerikalı tasimiyoruz. Bunlara asyanın birçok ülkesi dahil. Genel olarak ortadoğu afrika hintli ve cinliler. Bunlar zaten ne anlar kaliteden. Emirates ve Singapura ikram veren şirket kimse onla anlasma yapılır olur biter... Eğlence sistemi aynı şekilde Emiratesin sistemi getirilmeli. Madem 380 350 747 787 gibi uçaklar alınmıyor bari aradaki farkı böyle kapamaliyiz. Malum bizde first class yok hatta comfort bile kaldırılacak.bu durumda adamlar farkı boy boy açar.
  • Bahsedilen arastirmayi okudum. ABD havayollarini kendi icinde, uluslararasi havayollarini ayrica degerlendiren bir arastirma. Secimlerde ekonomi, ekonomi premium, business, veya first class diye ayrimlar yapilmamis. Hepsi beraber degerlendirilmis. THYde first class olmadigi icin bu hizmeti veren Singapore ve Emirates'in onune gecebilmesi cok zor. Buna ragmen 3. secilmis olmasi cok cok onemli. Ancak is tum yonuyle in-flight servis degerlendirmesine geldiginde yemekte onunde yer aldigimiz cogu havayolu thy'nin onune geciyor. Bunda da en buyuk etki thy'nin tamamen pazarlama basarisizligi ile eline yuzune bulastirip kaldirma karari aldigi premium economy (comfort) sinifi sunmayisi ve first class eksikligi. Acikcasi okyanus asiri ucuslarda genis aralikli koltuk sunumu cok onemli duzeyde artik. Belki comfort sinifindaki gibi extra genis koltuklara gerek yok ama normal mesafeden 8-10 cm daha aralikli koltuk sinifina gereksinim buyuk.
  • Surekli Thy ile ucan biri olarak ikramlari cok begenmiyorum, hatta son donemlerde yemiyorum, Turkiye'de yemek konusunda cok iddali restaurantlar var, ben doco'nun verdigi yemekleri begenmiyorum. Ama bir Turk olarak Thy'yi cok seviyor ve gurur duyuyorum, ama Thy'nin basarisi doco'dan degil Turkiye'deki istikrardan kaynaklaniyor. Thy yonetimi ikrama degil safety'e onem verirse dunyada yildiz olacaktir, konumu itubari ile
  • Gururumuz THY.
  • Thy şu doco dan bir kurtulsa birinciliği kapar. İkram ikram olslı böyle rezillik görmedi. İstanbuldan yüklenen ekmekler bile donmuş geliyor. Bari çözdürün de verin allah için.
  • Hatay yemekleri ver THY
  • küçücük ülke singapur, thy'ye ders veriyor!!!
  • Doco televizyoncu ve gazetecileri tamamen satinalmis durumda ve basina surekli Doco hakkinda pozitif reklam yaptirmaktadirlar. Biz bir Turk olarak THY'yi cok seviyoruz ve surekli de THY ile ucuyoruz. Turkiye'de ikram islerini cok daha guzel yapan kisiler var. Sayin THY yonetimi bu reklama inanmayin ve gozunuzu lutfen acin. Sizler daha iyi biliyorsunuz ki havacilikta oncelik safety dir. THY' yi bu kadar buyuten Sayin Cumhurbaskanimizdir.
  • Yemek guzel icecek guzel.. Ama bana ne.. Ankaraya direk ucmadiktan sonra

Travel and Leisure’ın yaptığı oylamayla dünyanın en iyi yemeklerini servis eden havayolları seçildi. Oylama sonucu Singapur Havayolları birinci olurken, Türk Hava Yolları 3. sırayı aldı. Emirates Hava Yolları da ikinci sırada yer aldı.

Farklı kategoride yolcular arasında yapılan ankete katılanlara havayolu şirketlerinin uçak içinde verdiği ikramlar soruldu. Katılımcıların oylarıyla uçak içi en iyi ikram veren Havayolu şirketi Singapore Airlines olurken, Türk hava yolları ise bir çok ünlü havayolu şirketini geride bırakarak 3. oldu. Ankette uçak içi ikramda birinci olan Singapore Airlines, uzun menzilli uçuşlarda sunduğu, yiyecekleri 30 bin feette de lezzetli olması için geliştirdiği basınçlandırılmış tadım odası ile tanıttı.

TÜRK HAVA YOLLARI 3. OLDU

Oylamada 3. olan Türk Hava Yolları ise uçak içinde Türk ve dünya mutfağından lezzetleri yolcularına sunuyor. Oy vererek bu listeye katkıda bulunan yolculardan biri THY için anket formuna yazdığı “Eğer sadece bir restoran olsaydı, yemek için kesinlikle ilk tercihim olurdu,” sözü ile THY’nin ikramlarını övdü.

İkramın en iyileri belirlendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

Koli bandı ~ 8 yıl önce
Devamlı THY ile uçuyorum. Tercihim THY Ancak aşağıdaki kötü yemek yorumlarına katılıyorum.. Yemekler artık lezzetsiz. En son uçuşumda, yemeğimim içinden " koli bandı " çıktı. Gözlerime inanamadım. THY artık bir tedbir almalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaka yaptım ~ 8 yıl önce
Senin taşıdığın ülke vatandaşları belli. Pek Avrupalı ve amerikalı tasimiyoruz. Bunlara asyanın birçok ülkesi dahil. Genel olarak ortadoğu afrika hintli ve cinliler. Bunlar zaten ne anlar kaliteden. Emirates ve Singapura ikram veren şirket kimse onla anlasma yapılır olur biter... Eğlence sistemi aynı şekilde Emiratesin sistemi getirilmeli. Madem 380 350 747 787 gibi uçaklar alınmıyor bari aradaki farkı böyle kapamaliyiz. Malum bizde first class yok hatta comfort bile kaldırılacak.bu durumda adamlar farkı boy boy açar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Partizan ~ 8 yıl önce
Bahsedilen arastirmayi okudum. ABD havayollarini kendi icinde, uluslararasi havayollarini ayrica degerlendiren bir arastirma. Secimlerde ekonomi, ekonomi premium, business, veya first class diye ayrimlar yapilmamis. Hepsi beraber degerlendirilmis. THYde first class olmadigi icin bu hizmeti veren Singapore ve Emirates'in onune gecebilmesi cok zor. Buna ragmen 3. secilmis olmasi cok cok onemli. Ancak is tum yonuyle in-flight servis degerlendirmesine geldiginde yemekte onunde yer aldigimiz cogu havayolu thy'nin onune geciyor. Bunda da en buyuk etki thy'nin tamamen pazarlama basarisizligi ile eline yuzune bulastirip kaldirma karari aldigi premium economy (comfort) sinifi sunmayisi ve first class eksikligi. Acikcasi okyanus asiri ucuslarda genis aralikli koltuk sunumu cok onemli duzeyde artik. Belki comfort sinifindaki gibi extra genis koltuklara gerek yok ama normal mesafeden 8-10 cm daha aralikli koltuk sinifina gereksinim buyuk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Surekli Thy ile ucan biri olarak ikramlari cok begenmiyorum, hatta son donemlerde yemiyorum, Turkiye'de yemek konusunda cok iddali restaurantlar var, ben doco'nun verdigi yemekleri begenmiyorum. Ama bir Turk olarak Thy'yi cok seviyor ve gurur duyuyorum, ama Thy'nin basarisi doco'dan degil Turkiye'deki istikrardan kaynaklaniyor. Thy yonetimi ikrama degil safety'e onem verirse dunyada yildiz olacaktir, konumu itubari ile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arbeitslos ~ 8 yıl önce
Gururumuz THY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doco ~ 8 yıl önce
Thy şu doco dan bir kurtulsa birinciliği kapar. İkram ikram olslı böyle rezillik görmedi. İstanbuldan yüklenen ekmekler bile donmuş geliyor. Bari çözdürün de verin allah için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fff ~ 8 yıl önce
ahhh cancagazim ahh yorum ne cevap yazacagimi bile bilemedim sana
Hty ~ 8 yıl önce
Hatay yemekleri ver THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
singap ~ 8 yıl önce
küçücük ülke singapur, thy'ye ders veriyor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 8 yıl önce
Doco televizyoncu ve gazetecileri tamamen satinalmis durumda ve basina surekli Doco hakkinda pozitif reklam yaptirmaktadirlar. Biz bir Turk olarak THY'yi cok seviyoruz ve surekli de THY ile ucuyoruz. Turkiye'de ikram islerini cok daha guzel yapan kisiler var. Sayin THY yonetimi bu reklama inanmayin ve gozunuzu lutfen acin. Sizler daha iyi biliyorsunuz ki havacilikta oncelik safety dir. THY' yi bu kadar buyuten Sayin Cumhurbaskanimizdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sana itafen ~ 8 yıl önce
senin beynin yanmış kardeş
EVEEEEEETT.. ~ 8 yıl önce
....nadide bir cicek gibi kendi elleri ile büyüttü onu yavrum...!!!! Onu avrupalarda en iyi meydanlarda ucurdu....KÜCÜCÜK EMRAH
Hollandali ~ 8 yıl önce
Yemek guzel icecek guzel.. Ama bana ne.. Ankaraya direk ucmadiktan sonra

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000