14 Aralık 2010, Salı 11:32:30

İKİNCİ 'ÖKSÜZ' DÖNEMİ DE KAPANDI

Türk Hava Yolları Eğitim Başkanlığı’nda deprem yaşandı. 2008 yılında Uçuş Emniyeti ve Kalite Güvence Başkanlığı görevine atanan asker kökenli Cemal Öksüz sürpriz bir kararla Genel Müdürlük emrine çekildi.
  • Şanlı Türk Ordusunda öğretim üyesi sıfatında nice subaylar yetiştirmiz Cemal Bey bu ülkeye hizmet etmekten umarız hiçbir zaman vazgeçmez tüm olumsuzluklara rağmen... Hem ne demişler sen doğru ol eğri kendini belli eder..
  • thy hava yolları dahil bütün hava hava yollarında çalışan pilotlar cemal öksüz ü iyi tanır onun asıl mesleği pilot eğitmenliği şanlı ordumuzun subaylarını yetiştirmiş yüce insan bilgi deneyimi yerine gelenleri kat kat fazlasıdır.yurt dışı ve yurt içi başarıları meydandadır.kısaca hava kuvvetlerinin yetiştirdiği nadir insan böyle isimler zor gelir ama daha iyi bir yere yerleştirilecek bekleyelim görelim.akıllı insanlar her zaman hakkettiğini bulacaktır..
  • eee ne demişler su testisi su yolunda kırılır...birgün inşallah böyle önemli görevlere atamalar yapılırken liyakat en önemli kriter olur...böyle önemli görevle atamalar yapılırken kendisinin ve çevresinin menfaatlerini değil devletin milletin menfaatlerini gözeten ve helali haramı iyi bilen bu ayrımı iyi yapan insanlar iş başına gelir...ama ne diyelim benim başkanım işini bilir bulur başka bir makam...
  • CEMAL BEY ! HAVACILIK SEKTÖRÜNDE HİZMET VEREN OLARAK FAALİYETLERİNİZ VE DOLAYISIYLA SİZİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUM.ALANININDAKİ ÇALIŞMALARINIZLA THY’NA KATKILARINIZ,TECRÜBENİZ,DURUŞUNUZ, İLETİŞİM VE SOSYAL İLİŞKİLERİNİZLE GÜZEL HİZMETLER VERDİNİZ. MÜDÜRLERİNİZİN YETERSİZLİKLERİNDEN BİLE ETKİLENMEDEN PRO- FESYONELCE ÇALIŞMALARINIZLA ÇEVRENİZDE ÇOK GÜZEL İMAJLA EĞİTİM BİRİMİNİ LAYIKIYLA YÖNETME BECERİSİ İLE KENDİNİZİ YETERİNCE GÖSTERDİNİZ.HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN Kİ BUNLARI BİLMESİ GEREKENLER BİLİYOR VE TAKİP EDİYORDUR.YAPTIKLARINIZ KARŞILIK- SIZ KALMAZ ANCAK YAKININIZDAKİ ÇEKEMEYENLERİNİZİN ALEYHİ- NİZDEKİ SEVİYESİZ OYUNLARININ ETKİLERİ BUNLAR,BUNLARI VİCDANLARIYLA BAŞBAŞA BIRAKIN.UNUTMAYIN Kİ SU AKARKEN YATAĞINI BULUR.SİZİN GİB
  • Devletin her kademesinde görev yapabilecek bir kişiliğe sahip olan kültürlü dürüst becerikli sayın Cemal ÖKSÜZ ü THY nın yöneticileri ve sayın başkanın uçak mühendisi ve gerçek bir havacı olan cemal beyi daha iyi yerlere getireceğini umuyoruz yolun açık olsun başkanım saygılar.
  • Cevval Erdemli Müşfik Akıllı Mert Adam gibi adam.Daha iyi nasıl anlatırım? Belki Can YÜCEL benden daha iyi anlatır. DÜNYA HALİ Çingene benleri, ne dersiniz, pembe olmalıydı değil mi? Ama dünyada her şey olması gerektiği gibi olmuyor ki... TAYYARECİ HAKAN
  • adam gibi adam oldugu icinmi alindi görevden....verim almadiği halde ekmekleriyle oynamamak adina iş yapmayan müdürlerini, personelini değiştirtmeyip yinede onları sevip saydığındanmı makamından oldu...yazık yazık... harcadınız adamı. tüm işleyiş ebos die bir programdan yürütülüyor eğitim başkanlığında.ebos niye mükemmel bir yöneticiyi bu hale getirdi???namaz 5 vakitdir.kurallar bellidir.sistemi yönetmeye izin vermeyen bu program hala inatla tüm sorunlara rağmen neden kullandırtılıyor?müezzinin canlı yayını varken üst yönetim ebos denilen biyonik müezzini niye hala tutuyor.öyleki personelin tembelliği sorumsuzluğu ,müdürlerin direnci sonunda bu büyük adamı bukadar rencide noktasına getirecek kadar?yazıkk...harcadınız değerini bilemediniz
  • Cemal Başkan kesin terfi edilecek olmalı bunun baska acıklaması yok.calısmaya gonlu olmayan mudurlerı dururken baskan nıye gorevden alınsınkı yoksa? bu baskanlık hıc bukadar öksuz kalmamıştı.çaycısından tutunda egıtmenlerıne mudurlerıne kadar sevgi hurmet hosgoruyu eksık etmeyen bukadar degerlı ve calıskan bır yonetıcı neden gorevden alınsınki? Ey gelecek olan yeni baskan bakalım calısmaya hıc gonlu olmayan işe hakim dahi olamayan bu mudurleri sen nasıl yonetıcen?
  • Akademik kariyeri ve eğiticilik tecrübesi iyi olan modern yönetim yaklaşımlarını uygulayablecek seçkin birisi yok mu?
  • rahminin bu göreve talip olmasına inanırım. makam sevdası olan bir işkoliktir ama üstünlük meselesine gelince, mümkün değil derim. Personelinden beddua etmeyen bir kişi bile yoktur, iflah olması zor o adamın.
 
Türk Hava Yolları'nın deneyimli isimlerinden Ercihan Bayır’ın emekliye ayrılmasıyla 2008 yılı Temmuz ayında  Uçuş Emniyet ve Kalite Güvence Başkanlığı görevine getirilen Cemal Öksüz, son olarak yürüttüğü Eğitim Başkanlığı görevinden beklenmedik bir kararla görevden alındı.

Hava Harp Okulu mezunu olan emekli Albay Cemal Öksüz’ün yerine vekaleten eski Kargo Başkanı Atilla Lise getirildi.

THY'deki bu sürpriz görev değişiminin ayrıntıları ile ilgili bilgi verilmedi.

Airporthaber'e gelen bilgilere göre, Cemal Öksüz'ün yerine Fatih Üniversitesi'nden bir profesörün atanacağı önü sürüldül. Ancak o isimle ilgili bilgi edinilemedi.
 
İKİNCİ 'ÖKSÜZ' DÖNEMİ DE KAPANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (73)

Misafir ~ 12 yıl önce
Şanlı Türk Ordusunda öğretim üyesi sıfatında nice subaylar yetiştirmiz Cemal Bey bu ülkeye hizmet etmekten umarız hiçbir zaman vazgeçmez tüm olumsuzluklara rağmen... Hem ne demişler sen doğru ol eğri kendini belli eder..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy hava yolları dahil bütün hava hava yollarında çalışan pilotlar cemal öksüz ü iyi tanır onun asıl mesleği pilot eğitmenliği şanlı ordumuzun subaylarını yetiştirmiş yüce insan bilgi deneyimi yerine gelenleri kat kat fazlasıdır.yurt dışı ve yurt içi başarıları meydandadır.kısaca hava kuvvetlerinin yetiştirdiği nadir insan böyle isimler zor gelir ama daha iyi bir yere yerleştirilecek bekleyelim görelim.akıllı insanlar her zaman hakkettiğini bulacaktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eee ne demişler su testisi su yolunda kırılır...birgün inşallah böyle önemli görevlere atamalar yapılırken liyakat en önemli kriter olur...böyle önemli görevle atamalar yapılırken kendisinin ve çevresinin menfaatlerini değil devletin milletin menfaatlerini gözeten ve helali haramı iyi bilen bu ayrımı iyi yapan insanlar iş başına gelir...ama ne diyelim benim başkanım işini bilir bulur başka bir makam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
CEMAL BEY ! HAVACILIK SEKTÖRÜNDE HİZMET VEREN OLARAK FAALİYETLERİNİZ VE DOLAYISIYLA SİZİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUM.ALANININDAKİ ÇALIŞMALARINIZLA THY’NA KATKILARINIZ,TECRÜBENİZ,DURUŞUNUZ, İLETİŞİM VE SOSYAL İLİŞKİLERİNİZLE GÜZEL HİZMETLER VERDİNİZ. MÜDÜRLERİNİZİN YETERSİZLİKLERİNDEN BİLE ETKİLENMEDEN PRO- FESYONELCE ÇALIŞMALARINIZLA ÇEVRENİZDE ÇOK GÜZEL İMAJLA EĞİTİM BİRİMİNİ LAYIKIYLA YÖNETME BECERİSİ İLE KENDİNİZİ YETERİNCE GÖSTERDİNİZ.HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN Kİ BUNLARI BİLMESİ GEREKENLER BİLİYOR VE TAKİP EDİYORDUR.YAPTIKLARINIZ KARŞILIK- SIZ KALMAZ ANCAK YAKININIZDAKİ ÇEKEMEYENLERİNİZİN ALEYHİ- NİZDEKİ SEVİYESİZ OYUNLARININ ETKİLERİ BUNLAR,BUNLARI VİCDANLARIYLA BAŞBAŞA BIRAKIN.UNUTMAYIN Kİ SU AKARKEN YATAĞINI BULUR.SİZİN GİB

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Devletin her kademesinde görev yapabilecek bir kişiliğe sahip olan kültürlü dürüst becerikli sayın Cemal ÖKSÜZ ü THY nın yöneticileri ve sayın başkanın uçak mühendisi ve gerçek bir havacı olan cemal beyi daha iyi yerlere getireceğini umuyoruz yolun açık olsun başkanım saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Cevval Erdemli Müşfik Akıllı Mert Adam gibi adam.Daha iyi nasıl anlatırım? Belki Can YÜCEL benden daha iyi anlatır. DÜNYA HALİ Çingene benleri, ne dersiniz, pembe olmalıydı değil mi? Ama dünyada her şey olması gerektiği gibi olmuyor ki... TAYYARECİ HAKAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
adam gibi adam oldugu icinmi alindi görevden....verim almadiği halde ekmekleriyle oynamamak adina iş yapmayan müdürlerini, personelini değiştirtmeyip yinede onları sevip saydığındanmı makamından oldu...yazık yazık... harcadınız adamı. tüm işleyiş ebos die bir programdan yürütülüyor eğitim başkanlığında.ebos niye mükemmel bir yöneticiyi bu hale getirdi???namaz 5 vakitdir.kurallar bellidir.sistemi yönetmeye izin vermeyen bu program hala inatla tüm sorunlara rağmen neden kullandırtılıyor?müezzinin canlı yayını varken üst yönetim ebos denilen biyonik müezzini niye hala tutuyor.öyleki personelin tembelliği sorumsuzluğu ,müdürlerin direnci sonunda bu büyük adamı bukadar rencide noktasına getirecek kadar?yazıkk...harcadınız değerini bilemediniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Cemal Başkan kesin terfi edilecek olmalı bunun baska acıklaması yok.calısmaya gonlu olmayan mudurlerı dururken baskan nıye gorevden alınsınkı yoksa? bu baskanlık hıc bukadar öksuz kalmamıştı.çaycısından tutunda egıtmenlerıne mudurlerıne kadar sevgi hurmet hosgoruyu eksık etmeyen bukadar degerlı ve calıskan bır yonetıcı neden gorevden alınsınki? Ey gelecek olan yeni baskan bakalım calısmaya hıc gonlu olmayan işe hakim dahi olamayan bu mudurleri sen nasıl yonetıcen?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Akademik kariyeri ve eğiticilik tecrübesi iyi olan modern yönetim yaklaşımlarını uygulayablecek seçkin birisi yok mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
rahminin bu göreve talip olmasına inanırım. makam sevdası olan bir işkoliktir ama üstünlük meselesine gelince, mümkün değil derim. Personelinden beddua etmeyen bir kişi bile yoktur, iflah olması zor o adamın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000