13 Mayıs 2009, Çarşamba 11:10:24

İKİNCİ BOEING UYARISI

25 Şubat'ta yaşanan Amsterdam kazasının ardından Boeing ikinci uyarısını yaptı...
  • Ucak Airbus 320 serisi olsaydi boyle bir kaza olmazdi bukadar insanda ölmezdi.Boeing kendini gelistirmeyen muhafazakar bir firma ve urettigi 737 seriside ayni sekilde kokpit tasarimi olsun otomatik guvenlik önlemleri olsun artik cagin gerisinde kalmis bir ucak
  • sız neden flıght sım cılere bukadar takılmıs durumdasınız ben sadece onu merak ettım ama gercekten merak ettım,sız gerılın dıye değil...
  • ne olduda çok konuşan flight sim. pilotları sustunuz. hadi yorumlarınzı beklioruz konu hakkında. renklendirin dünyamızı yine engin bilgi ve yorumlarınızla.
  • vallaha 737 pilotu değilim ama okuduğum yayından genelde bir pilot standart olarak yaptığı veya yapmak zorunda olduğu prosedürlerden bahs ediyor. boeing neden ürettiği uçağın hata nedenlerini veya tamir yollarından bahs etmiyor. yani mal bu!!! işine gelirse böyle kullanmı diyorlar!

Geçtiğimiz Şubat ayının 25'inde Amsterdam düşen THY'ye ait Boeing 737 uçağı ile ilgili üretiici firma Boeing'den ikinci uyarı geldi.

Bu kazanın ardından 737 uçağıyla ilgili Boeing firması bir uyarı yayınlamış ve uçak ile ilgili önem verilmes gereken hususlara dikkat çekmişti.

Şimdi ise Boeing firması aynı uçak tipiyle ilgili olarak uyarısında güncellemeye gitti.

İşte SHGM tarafından da kullanıcı şirketlere gönderilen uyarı:

Genelge


Genelge

Genelge


Genelge


Genelge


Genelge

İKİNCİ BOEING UYARISI

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Ucak Airbus 320 serisi olsaydi boyle bir kaza olmazdi bukadar insanda ölmezdi.Boeing kendini gelistirmeyen muhafazakar bir firma ve urettigi 737 seriside ayni sekilde kokpit tasarimi olsun otomatik guvenlik önlemleri olsun artik cagin gerisinde kalmis bir ucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sız neden flıght sım cılere bukadar takılmıs durumdasınız ben sadece onu merak ettım ama gercekten merak ettım,sız gerılın dıye değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne olduda çok konuşan flight sim. pilotları sustunuz. hadi yorumlarınzı beklioruz konu hakkında. renklendirin dünyamızı yine engin bilgi ve yorumlarınızla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
vallaha 737 pilotu değilim ama okuduğum yayından genelde bir pilot standart olarak yaptığı veya yapmak zorunda olduğu prosedürlerden bahs ediyor. boeing neden ürettiği uçağın hata nedenlerini veya tamir yollarından bahs etmiyor. yani mal bu!!! işine gelirse böyle kullanmı diyorlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000