07 Mart 2009, Cumartesi 10:29:55

İKİ DAKİKA UÇAK İNMEYECEK

Türk Hava Yolları’nın Amsterdam’da düşen uçağında yaşamını yitirenler için bugün anma töreni düzenlenecek. İki dakika hayat duracak, uçaklar inmeyecek, tren seferleri yapılmayacak.
  • imf ile bu haberin bağdaştırmasını yaptınya helal olsun.. senin piyasadan haberin yok arkadaş.. akp iktidar olduğunda imf ye olan borç 58 milyar dolardı şimdi 8 milyar dolar.. bol kepçeden anlamadan salla nasıl olsa ortam müsait... sol zihniyet ve yavru muhalefetide arkanıza aldınız kardeş kardeş gecinin. az kaldı bekleyin yine milletin tokadını ensenizde hissedeceksiniz saygılarımla
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • yalan yalan thy yönetim kadrosununda devletin evcili olduğudamı yalan! tayyibin seçim seçim diye anamızı allak bullak ettiğide yalandır zaten... bir şeysöyleyelimmi imfden borç almasak adamlar bize borç vermese anında biter bü ülke memurlar maaş bile alamaz!
  • Bu zihniyet ne Müslüman olabilir ne Türk hatta insan bile olamaz.Airporthaber editörleri Bu yorumları yorumlamakla bu zihniyete pirim veriyorsunuz. Okuyucunuz olarak bu yorumları görmek istemiyoruz.
  • simdi haber cok güzel. hollandalilarin hareketi de cok anlamli. yorumlar da cok güzel gidiyorken, birisi ordan sacmalamis. hem de desteksiz. garip olan o bir satirdan sonra kimse haberi yorumlamamis. herkes o bir tek türkcesi bozuk yaziyi yorumlamis. demek ki yorum yollayan arkadaslar aslinda habere felan takilmiyor, icini bosaltacak bir firsat kolluyor. o halde alin size bir malzeme de benden. hollandalilar orada yasayan vatandaslarimiza saygi duymuyorlar, birakin yavurlar ölülerimize de saygi duymasin. thy ucaklari o iki dakikayi delsin.::))
  • bu toreni yayinlamayan turk medyasina sitem ederek, canli izlemek isteyenler icin hollanda tv'si nin internet baglantisini veriyorum. http://www.nos.nl/journaal24/wmv.html
  • türkün türkten baska dostu yoktur onlar yalan gözyası türkiyeye yag cekme yani hollnda acınız basyazıyor bunlara sakın inanmayın hz muhametin karükatını yapan bunlar deyilmiydi yazık bize din gidiyor..
  • Birakin beyler bu tarz kisilerden Turkiye ne cekiyorsa,cekiyor.Kendi gavur der,avrupali soyle der,acaba hayatta neler kendi yapmistir insanlik adina faydali,somut..Koca bir hic.Dunyaya bos gelip,bos giden tarzda kisiler bunlar.Yazik boylelerini doguranlara.Gercekten diyorum.Ezikligini gozler onun sermis iste ne yaparsiniz.
  • DEMOKRASİ VE İNSANA VERİLEN DEĞER.MEDENİ İNSANLAR HAYVANLARA BİLE AŞIRI SEVGİ GÖSTERİYORLAR.BEKİR COŞKUNUN BELİRTTİĞİ GİBİ HAYVANLARI SEVEN , İNSANLARI DAHA ÇOK SEVER VE HER TÜRLÜ HAKLARINA SAYGI GÖSTERİR.NE BİÇİM BİR TOPLUM OLDUK BÖYLE.TOPLUM GİTTİKÇE BASİTLEŞİYOR.TEBRİKLER HOLLANDA. YILLARDIR ŞEHİT CENAZELERİNİ,ÇOCUK İSTİSMARLARINI,TECAVÜZLERİ BU BASİTLİKTEN KANIKSAR OLDUK.
  • etiketimiz, milliyetimiz ne olursa olsun, hepimiz insanız. gerçekleştirilecek olan bu anma töreni ve böylesine önemli bir havaalanının 2 dakika da olsa "dondurulması" çok anlamlıdır. diğer mesajlarda olduğu gibi aynayı kendimize tutalım ve hatalarımızı görmeye bakalım. vefat eden pilotumuzun cenazesinde babasının parasının çalınması hadisesinden sonra türk olduğum için resmen utandım. kendi kendimize saygımız yok ki ölümüze saygımız olsun!!

Hollanda`da bugün iki dakika hayat duracak. Türk Hava Yolları uçağında hayatını kaybedenler için anma töreni düzenlenecek. Schipol Havalimanı yakınındaki bir hangarda düzenlenecek tören için olaganüstü önlemler alındı. Yerel saatle saat 12:00’de başlayacak tören iki dakikalık saygı duruşuyla başlayacak.

Saygı duruşu süresince hiçbir uçak iniş yapmayacak. Uçakların dışında tren seferleri de duracak.

Havalimanı ve çevresinde bütün bayraklar ise yarıya indirilecek.

©AirportHaber.com

İKİ DAKİKA UÇAK İNMEYECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 15 yıl önce
imf ile bu haberin bağdaştırmasını yaptınya helal olsun.. senin piyasadan haberin yok arkadaş.. akp iktidar olduğunda imf ye olan borç 58 milyar dolardı şimdi 8 milyar dolar.. bol kepçeden anlamadan salla nasıl olsa ortam müsait... sol zihniyet ve yavru muhalefetide arkanıza aldınız kardeş kardeş gecinin. az kaldı bekleyin yine milletin tokadını ensenizde hissedeceksiniz saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yalan yalan thy yönetim kadrosununda devletin evcili olduğudamı yalan! tayyibin seçim seçim diye anamızı allak bullak ettiğide yalandır zaten... bir şeysöyleyelimmi imfden borç almasak adamlar bize borç vermese anında biter bü ülke memurlar maaş bile alamaz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu zihniyet ne Müslüman olabilir ne Türk hatta insan bile olamaz.Airporthaber editörleri Bu yorumları yorumlamakla bu zihniyete pirim veriyorsunuz. Okuyucunuz olarak bu yorumları görmek istemiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
simdi haber cok güzel. hollandalilarin hareketi de cok anlamli. yorumlar da cok güzel gidiyorken, birisi ordan sacmalamis. hem de desteksiz. garip olan o bir satirdan sonra kimse haberi yorumlamamis. herkes o bir tek türkcesi bozuk yaziyi yorumlamis. demek ki yorum yollayan arkadaslar aslinda habere felan takilmiyor, icini bosaltacak bir firsat kolluyor. o halde alin size bir malzeme de benden. hollandalilar orada yasayan vatandaslarimiza saygi duymuyorlar, birakin yavurlar ölülerimize de saygi duymasin. thy ucaklari o iki dakikayi delsin.::))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu toreni yayinlamayan turk medyasina sitem ederek, canli izlemek isteyenler icin hollanda tv'si nin internet baglantisini veriyorum. http://www.nos.nl/journaal24/wmv.html

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
türkün türkten baska dostu yoktur onlar yalan gözyası türkiyeye yag cekme yani hollnda acınız basyazıyor bunlara sakın inanmayın hz muhametin karükatını yapan bunlar deyilmiydi yazık bize din gidiyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Birakin beyler bu tarz kisilerden Turkiye ne cekiyorsa,cekiyor.Kendi gavur der,avrupali soyle der,acaba hayatta neler kendi yapmistir insanlik adina faydali,somut..Koca bir hic.Dunyaya bos gelip,bos giden tarzda kisiler bunlar.Yazik boylelerini doguranlara.Gercekten diyorum.Ezikligini gozler onun sermis iste ne yaparsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
DEMOKRASİ VE İNSANA VERİLEN DEĞER.MEDENİ İNSANLAR HAYVANLARA BİLE AŞIRI SEVGİ GÖSTERİYORLAR.BEKİR COŞKUNUN BELİRTTİĞİ GİBİ HAYVANLARI SEVEN , İNSANLARI DAHA ÇOK SEVER VE HER TÜRLÜ HAKLARINA SAYGI GÖSTERİR.NE BİÇİM BİR TOPLUM OLDUK BÖYLE.TOPLUM GİTTİKÇE BASİTLEŞİYOR.TEBRİKLER HOLLANDA. YILLARDIR ŞEHİT CENAZELERİNİ,ÇOCUK İSTİSMARLARINI,TECAVÜZLERİ BU BASİTLİKTEN KANIKSAR OLDUK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
etiketimiz, milliyetimiz ne olursa olsun, hepimiz insanız. gerçekleştirilecek olan bu anma töreni ve böylesine önemli bir havaalanının 2 dakika da olsa "dondurulması" çok anlamlıdır. diğer mesajlarda olduğu gibi aynayı kendimize tutalım ve hatalarımızı görmeye bakalım. vefat eden pilotumuzun cenazesinde babasının parasının çalınması hadisesinden sonra türk olduğum için resmen utandım. kendi kendimize saygımız yok ki ölümüze saygımız olsun!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000