14 Mayıs 2017, Pazar 13:18:22

İhracat THY ile uçacak

Yaş meyve sebze ihracatçıları ile Turkish Cargo arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlanmasının ardından hava kargoyla ihracat kirazla başlayacak.
  • tk kargoya agirlik vermelidir cunku turkiye bu konuda transit bir noktadadir. yolcu potansiyeli dusmus ve zarar ustune zarar aciklamaktadir ve bu zarari kismi olarak kargodan karsilayabilir. sunuda belirtmek isterim ki kesin diger sirketlere gore pahalidir kilo fiyati. ben ozunde tk nin batmasini isteyen biriyim beter olsunlar gerci batmayacagi asikar zira zarari vatandas karsiliyor ama yinede bayrak tasiyicidir bi ucundan tutmakta gerekir.
  • Kimse kardan bahsetmiyor. aman uçak uçsun aman uçak dolsun. 0,60 cent e kargo taşıyorlar. kargo uçakları küllün zarar. hala kiralık uçak alıyorlar. Yönetim hayal dünyasında yaşıyor.
  • Operasyon berbat. Ödenen tazminatlar karı geçer. Bozulan kiraza, incirde yazık....
  • Ucakla yas meyve giderse maliyeti yuksek olur. Bu bir ruya.
  • hatay yas meyve ureticilerinin hayali emegi gecen herkese tesekkurler
  • THY ülkemizin kalkınmasında, her zaman cok katkısı olmustur. Allah yolunu açık etsin.
  • kargo fetocuların ana merkezlerinden biri ama ne hikmetse uzman,şef,müdürler,başkan yardımcıları ve taşerondan thy'ye torpille memur olarak geçen fetocular hala yerlerindeler !
  • B-747/300 FF uçağım var. B-747/400 FF ise Temmuz başında gelecek.THY'ye nasıl kiralarım?
  • turk havayollarrinin ciddi indirim yapmasi sektoru olumlu etkiler yaş meyve sebze havayolu ile taşinirsa tazeligini korur ve yurt dişi piyasalara daha hizli ulaşir..çiftcinin mali değerinde gider ve elde kalmaz..bu çok önemlidir...
  • bu rakamlar gunlukmu

Yaş meyve sebze ihracatçıları ile Turkish Cargo arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlanmasının ardından hava kargoyla ihracat kirazla başlayacak.

Türk yaş meyve sebze ihracatçıları ile Türk Hava Yolları'nın kargo şirketi Turkish Cargo arasındaki görüşmelerde mutlu sona ulaşılması sonrası hava kargo ile ihracat, kısa süre içinde kirazla başlayacak.

Turkish Cargo yetkilileri ile Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği üyeleri, İzmir'de bir araya geldi. Görüşmelerde yıllık ortalama 172 bin ton yaş meyve sebzeyi hava kargoyla göndermek istediklerini belirten ihracatçılar, Turkish Cargo'dan kapasitenin ve destinasyonların artırılmasını, taşıma maliyetlerinin yüzde 30 ila 50 arasında indirilmesini talep etti.

Görüşmelerde destinasyona göre değişen oranlarda indirim yapılması ve uçak kapasitesinin artırılması konusunda anlaşmaya varıldı. Anlaşmayla bu yıl 35 noktaya 20 bin tona yakın taze meyve sebze taşınması planlanıyor.

Türk Hava Yollarının kargodan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "İhracatçıyı destekleyecek fiyatı ön plana çıkardığımız için bu yıl meyve sebze ihracatında ciddi bir atılım yapacağız." dedi.

"Dev bir kargo operasyonuna dönüşecek"

TİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Rıza Seyyar da "Kiraz ile başlayıp, domates, biber, üzüm ve narenciye ile devam edecek bir süreç. Şu an küçük gibi görünen bu çalışma, önümüzdeki yıllarda dev bir kargo operasyonuna dönüşecek." şeklinde konuştu.

İhracat THY ile uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

potansiyel ~ 7 yıl önce
tk kargoya agirlik vermelidir cunku turkiye bu konuda transit bir noktadadir. yolcu potansiyeli dusmus ve zarar ustune zarar aciklamaktadir ve bu zarari kismi olarak kargodan karsilayabilir. sunuda belirtmek isterim ki kesin diger sirketlere gore pahalidir kilo fiyati. ben ozunde tk nin batmasini isteyen biriyim beter olsunlar gerci batmayacagi asikar zira zarari vatandas karsiliyor ama yinede bayrak tasiyicidir bi ucundan tutmakta gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpilli ~ 7 yıl önce
Kimse kardan bahsetmiyor. aman uçak uçsun aman uçak dolsun. 0,60 cent e kargo taşıyorlar. kargo uçakları küllün zarar. hala kiralık uçak alıyorlar. Yönetim hayal dünyasında yaşıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mahmut ~ 7 yıl önce
Operasyon berbat. Ödenen tazminatlar karı geçer. Bozulan kiraza, incirde yazık....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bos ver ~ 7 yıl önce
Ucakla yas meyve giderse maliyeti yuksek olur. Bu bir ruya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
memet yener ~ 7 yıl önce
hatay yas meyve ureticilerinin hayali emegi gecen herkese tesekkurler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gürsel ~ 7 yıl önce
THY ülkemizin kalkınmasında, her zaman cok katkısı olmustur. Allah yolunu açık etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 7 yıl önce
kargo fetocuların ana merkezlerinden biri ama ne hikmetse uzman,şef,müdürler,başkan yardımcıları ve taşerondan thy'ye torpille memur olarak geçen fetocular hala yerlerindeler !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 7 yıl önce
B-747/300 FF uçağım var. B-747/400 FF ise Temmuz başında gelecek.THY'ye nasıl kiralarım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
Ve beyin ölür :)
gercekten ~ 7 yıl önce
Eğer iki tane 747 almayı başarmış olsaydın nasıl kiralayacagini da bilirdin ama sana teşekkür ederim akşam akşam güldüm ince ince Bu arada bende bugün 5 tane airbus a380/800 siparişi verdim ( am2 Airlines menager2 oyununda 1,9 milyar dolar verdim )
Kirala ~ 7 yıl önce
Sahibindene koy
B-52 ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar gülmüşler. Ben de kendilerine güldüm. Lütfen Airporthaber'in bu haberini ve benim yorumumu saklayın. İleride ne yapacağınızı ben size söyleyeceğim.
camarothy ~ 7 yıl önce
turk havayollarrinin ciddi indirim yapmasi sektoru olumlu etkiler yaş meyve sebze havayolu ile taşinirsa tazeligini korur ve yurt dişi piyasalara daha hizli ulaşir..çiftcinin mali değerinde gider ve elde kalmaz..bu çok önemlidir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 7 yıl önce
bu rakamlar gunlukmu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heralde ~ 7 yıl önce
Tabi ki günlük ,aylık 20.000 olsa kapatıp gitsinler abi :D

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000