05 Temmuz 2015, Pazar 23:12:14

Hülya Dobur son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul’da kaldırımda otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitiren Türk Hava Yolları’nda (THY) kabin amiri 30 yaşındaki Hülya Dobur’un cenazesi, memleketi Osmaniye’de gözyaşları arasında toprağa verildi. Kızının mezarı başında ağıt yakan Nezahat Dobur, "Kızım sen oraya hiç yakışmadın. Erken ayrıldın" diyerek gözyaşı döktü.
  • Allah rahmet eglesin bugun videoyu izledim nasil hizla gelmis cok acelesi varmis anlasilan yaziklar olsun bassin simdi gaza
  • Hayat yolunda sonunu hazırlayanın bir cani olması cok kötü.çok genç kimbilir ne hayalleri vardı kader arkadaşımın.herşey tevekkülden gelir allahım yanında olsun melekler hülyayı ve tüm ölenleri korusun.yasamına son veren canide inşallah en ağır cezalara en yakın zamanda tabi olsun.
  • Allah rahmet eylesın.yorum yapan arkads sen ne alaka hemen kaptanlara sallamıssın bu haberın altına ayıp yahu tamam kuyruk acın varda bu haberden sana ıs cıkmaz dıkkatlıce oku kaptan pılot haberının altına gıydırırsın!!
  • "kaza" değil cinayet, sonu kaza ile biten herşey cinayettir. bu yaşananları da kader, alın yazısı, ecel, kısmet, fıtrat diye değerlendirenler de bu cinayetlerin ve teslimiyetçiliğin sorumlularıdır. beyinleri uyuşmuş, düşünceleri kirlenmiştir. o kız şimdi yaşıyor olabilirdi, diğer arkadaşı gibi, o da ihmal ve yanlış teşhisin kurbanı oldu, cinayete kurban gitti... teknisyen kardeşimiz gibi, yurt dışında ofisinde saldırı sonucu ölen arkadaşımız gibi, ölüm olacak ne olduğu veya nasıl olduğu kaderiniz olacak, yok öyle bir şey. doğal felaketler dahil hepsinin önlemi vardır, kazaların da.. önemli olan "insan" a değer vermektir, insanların yaşam haklarını ellerinden almamak, insanca yaşamalarını sağlamak ve bunun için var olmaktır. kısacası "insan" olabilmektir. bunları bir yere bağlarsanız, gencecik kız toprağa girer, buna neden olanlar yine yaşarlar, yaşayacaklardır.
  • Allah rahmet eylesin, sevdiklerine sabır versin.
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
  • ömrü kısa imiş güzel kızımızın , allah ailesine sabırlar versin.
  • Son zamanlarda kabin personelinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Arka arkaya acılar yaşıyoruz. Allah'tan dileğim Hülya'nin son olmasıdır. Ruhu şad, toprağı bol olsun kardeşimizin. Allah ailesine ve sevenlerine sabırlar versin.
  • Allah rahmeteylesin
  • Allahaskina bu olaya KADER ya da ECEL deyip durmayınız. Din konusundaki cehaletinizi göstermeyiniz. Ecel, KAZAEN ve MUSEMMAIYEN diye ikiye ayrilir biraz okuyun. körü körüne korkulardan tabulardan KADERCİLİK oynamayın. Bu olay kaza değil cinayettir. körü körüne bağnazca kaderci olmak yüzünden yaşanıyor tüm bunlar. Kendisini bilmemne sanan, genetik artık yaratığın teki kurtlar vadisinden firlayip geliyor cahil cuhela kafası ile araba kullanıp insan olduruyor buna KADER diyorsunuz. Allah bile buna isyan ediyorda koyun surusu mentaliteniz yuzunden bu tipler aramizda barinmaya devam ediyor. Kader filan degil DİREK OLARAK CİNAYETTİR. Korkmayın Kaderden ve Allahtan onu sevin ve gerçeklerden kader diye kaçacağınıza yüzleşin.

Dün, İstanbul Halkalı’da Atakent Acıbadem Hastanesi önünde kaldırımda yürüyen Hülya Dobur’a, aşırı hızlı olduğu iddia edilen otomobil çarptı. Ağır yaralanan Dobur, götürüldüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Emekli öğretmen İbrahim- Nezahat Dobur çiftinin 4 çocuğundan en küçüğü olan Hülya’nın cenazesi, yapılan işlemlerin ardından THY’e ait uçakla önce Adana’ya, oradan karayoluyla memleketi Osmaniye’ye getirildi.

İlk olarak Yenimahalle 13023 Sokak’taki baba ocağına getirilen Hülya Dobur’un cenazesi, daha sonra Yeni Mahalle Camii’ne götürüldü. Genç kadının cenazesi burada kılınan cenaze namazının ardından merkeze bağlı Sakarcalık Köyü Mezarlığı’nda, gözyaşları arasında toprağa verildi.

'AYNI KADERİ PAYLAŞTIK'
Kızını kaybetmenin acısını yaşayan İbrahim Dobur’u, kardeşleri Hayri ve Ahmet sarılarak teselli etmeye çalıştı. Bu sırada, üniversitede okurken 2008’de Çankırı’da tren çarpması sonucu yaşamını yitiren 22 yaşındaki Şule Dobur’un babası Ahmet Dobur, "Ağabey mezar taşını öpmek çok zor biliyorum. Aynı kaderi paylaştık" diyerek ağabeyi İbrahim’e sarılarak birlikte ağladı.

'SEN BURAYA LAYIK DEĞİLSİN'
Genç kadının annesi Nezahat Dobur ise, defin işlemin ardından başına geldiği kızının mezarına bir avuç toprak atıp su döktükten sonra, "Kızım sen oraya hiç yakışmadın. Erken ayrıldın. Kuzum kalksana, hakkım sana helal olsun, toprağın bol olsun, sen buraya layık değildin kuzum" diyerek ağladı.

Hülya Dobur’un İstanbul’dan gelen mesai arkadaşları da mezarın başında dua edip uzun süre gözyaşı döktü. Baba İbrahim Dobur, taziyeleri kabul ettikten sonra gazetecilerin kazayla ilgili olarak sorusu üzerine, "Olaydan haberimiz yok. Eğer sürücü suçluysa Allah belasını versin" dedi.



Hülya Dobur son yolculuğuna uğurlandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Allah rahmet eglesin bugun videoyu izledim nasil hizla gelmis cok acelesi varmis anlasilan yaziklar olsun bassin simdi gaza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 9 yıl önce
Hayat yolunda sonunu hazırlayanın bir cani olması cok kötü.çok genç kimbilir ne hayalleri vardı kader arkadaşımın.herşey tevekkülden gelir allahım yanında olsun melekler hülyayı ve tüm ölenleri korusun.yasamına son veren canide inşallah en ağır cezalara en yakın zamanda tabi olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Allah rahmet eylesın.yorum yapan arkads sen ne alaka hemen kaptanlara sallamıssın bu haberın altına ayıp yahu tamam kuyruk acın varda bu haberden sana ıs cıkmaz dıkkatlıce oku kaptan pılot haberının altına gıydırırsın!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hülya için. ~ 9 yıl önce
"kaza" değil cinayet, sonu kaza ile biten herşey cinayettir. bu yaşananları da kader, alın yazısı, ecel, kısmet, fıtrat diye değerlendirenler de bu cinayetlerin ve teslimiyetçiliğin sorumlularıdır. beyinleri uyuşmuş, düşünceleri kirlenmiştir. o kız şimdi yaşıyor olabilirdi, diğer arkadaşı gibi, o da ihmal ve yanlış teşhisin kurbanı oldu, cinayete kurban gitti... teknisyen kardeşimiz gibi, yurt dışında ofisinde saldırı sonucu ölen arkadaşımız gibi, ölüm olacak ne olduğu veya nasıl olduğu kaderiniz olacak, yok öyle bir şey. doğal felaketler dahil hepsinin önlemi vardır, kazaların da.. önemli olan "insan" a değer vermektir, insanların yaşam haklarını ellerinden almamak, insanca yaşamalarını sağlamak ve bunun için var olmaktır. kısacası "insan" olabilmektir. bunları bir yere bağlarsanız, gencecik kız toprağa girer, buna neden olanlar yine yaşarlar, yaşayacaklardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airliner ~ 9 yıl önce
Allah rahmet eylesin, sevdiklerine sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Chas ~ 9 yıl önce
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık... ~ 9 yıl önce
ömrü kısa imiş güzel kızımızın , allah ailesine sabırlar versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuş ~ 9 yıl önce
Son zamanlarda kabin personelinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Arka arkaya acılar yaşıyoruz. Allah'tan dileğim Hülya'nin son olmasıdır. Ruhu şad, toprağı bol olsun kardeşimizin. Allah ailesine ve sevenlerine sabırlar versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY harekat ~ 9 yıl önce
Allah rahmeteylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kader degil ~ 9 yıl önce
Allahaskina bu olaya KADER ya da ECEL deyip durmayınız. Din konusundaki cehaletinizi göstermeyiniz. Ecel, KAZAEN ve MUSEMMAIYEN diye ikiye ayrilir biraz okuyun. körü körüne korkulardan tabulardan KADERCİLİK oynamayın. Bu olay kaza değil cinayettir. körü körüne bağnazca kaderci olmak yüzünden yaşanıyor tüm bunlar. Kendisini bilmemne sanan, genetik artık yaratığın teki kurtlar vadisinden firlayip geliyor cahil cuhela kafası ile araba kullanıp insan olduruyor buna KADER diyorsunuz. Allah bile buna isyan ediyorda koyun surusu mentaliteniz yuzunden bu tipler aramizda barinmaya devam ediyor. Kader filan degil DİREK OLARAK CİNAYETTİR. Korkmayın Kaderden ve Allahtan onu sevin ve gerçeklerden kader diye kaçacağınıza yüzleşin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000