03 Mart 2009, Salı 14:37:44

HOLLANDALILAR THY’YE DAVA AÇACAK

Türk Hava Yolları uçağının Amsterdam kırıma uğramasından sonra kazayla ilgili şok bir gelişme yaşandı. Hollandalı yetkililer Türk Hava Yolları'na dava açılacağını açıkladı.
  • maksadim hollanda'yi savunmak degil ama soramadan edemicem, ayni sekilde kazayi turkiye'de yapan bir hollanda havayolu olsaydi acaba biz ne kadar sonra olay yerine mudahale edebilirdik????yada suclunun bizim kule calisanlarimiz oldugunu hemen kabul edermiydik? bi sabredin de su rapor aciklansin!kim suclu kim hakli belli olsun!herkes bilip bilmeden 1 milyon tane yorum yapiyo!yani bi olay olmaya gorsun herkes uzman kesiliyor basimiza!
  • Ben o uçaktan çıksam ben de bana 45 dakika uçak ya patlarsa diye uzaktan bakan tüm Hollandalı yetkililere dava açardım.
  • onlar bize dava acarlarsa bizde KLM dava acarsiz sanki onlar cok iyi ve cok super , cifte standart devam etmekte , artik gorsun hukumet Hollanda Schipholdakiler suclu olsa bile onlar sucsuz cikacak .. adamlar 20 dakikada gelmisler enkaza ve biz halen bos bos konusuyoruz onlarin maksadi burdan ne olursa olsun sucsuz cikmak , suclu olsa bile ! herkese duyurulur
  • Yazı başlığını dikkat çeksin diye yalnış yazmışsınız.Kazazadeler tazminat davası için hollandalı avukatlık bürosu ile anlaşmışlar. Yazınızın tamamını okumayanlar davayı hollanda hükümeti açmış sanacak.
  • 1 milyar dolarımız nakit var diyenler kasayı sıfırlamayında
  • 1. Thy hakkında bir olumsuz haber çıktığında hemen kadrolaşmadan thy personelinin becriksizliğinden tecrübeli personelin işten atıldığından vs. yazılan haberle ilgisi alakası olmayan çocukça yorumlar haberin altına yazılıyor. 2. Kazanın nedeni bilimsel olarak açıklanmadan gerek kanalda gerekse sitede yerli yersiz haberler ve yorumlar yapılıyor. Kazanın nedeni anlaşıldıktan sonra thy ve personeli boşu boşuna suçlandığı anlaşılırsa bu yapılan boş haberler ne olacak thy verdiği manevi zararı kim ödeyecek? 3. Türkiyenin en büyük kuruluşlarından biri olan thy ve diğer kuruluşlarımızı neden korumak ve daha ileri taşımak yerine yıpratmaya ve yoketmeye çalışıyoruz?
  • bu kadarı ayıp..yorumunuda ben yazmıştım..yine yazıorum ben 1thy çalışanıyım ve uçuştayım henüz uçağın nasıl düştüğüyle ilgili bilgim yok...devletten yönetimden girip tekniğe uğradınız..oradan cocpitede ulaştınız sonunda...bizi aydınlatırmısınız sayın bilirkişi..uçağımız acaba nasıl düştü...bay yada bayan hadsiz...!!
  • lütfen artık uçağın nasıl düştüğünü gizlemeyin. gideceğinizi anladınız da ağlamaya başladınız. yazık bu millete
  • bu acıdan bıle yararlanmak ısteyen ınsanlar var. kıme bukadar kın nıye. sız kımsınız bu kadar sevınebılıyorsunuz bu kazaya.bıyerlerınıze kına yakıp zıl taktınız oynuyorsunuz .
  • yorumları gözden geçirdim de..yazıklar olsun diyorum bazılarına ..böyle 1acının yaşandığı şu günlerde ne demek ii olmuş thy'ye az bile..bu durumun toplamda ne kadar zedeleyi olduğunun farkında değilmisisniz..buu kadar küçük düşünmeyin ltfn..siyasi konulardaki gardınızıda haklı olsanız dahi bu olaydan rant sağlamaya çalışarak yapmayın..türkiye cumhuriyeti devletinin 1tane bayrak taşıyan hava yolu vardır oda thydir..ona gelecek zarardan herkes nasiplenir..ayrıca uçağı kullananlar ve bakımını yapanlar ankara değil..elbette her hükümette kadrolaşma mümkündür ve olmuştur..bunların yanında işini bilerek ve özenle yapanlarıda unutmadan konuşun..insanların acılarına 1az saygı duyun..

Türk Hava Yolları tarafından bugün yapılan açıklamada tüm kaza mağdurlarının, yaralı veya sağ kurtulan yolcu ayrımı yapmaksınız 5000 Euro (ön) ödeme yapılacağını açıkladı.

Daha önce yapılan açıklamada Amsterdam kazasından yaralı kurtulan yolcular için 10.000 Euro, vefat eden yolcular için ise 50.000 Euro ödeme yapılacağı duyurulmuştu.

Yolculara ulaşılamadı

Kazadan kurtulan tüm yolcular ile bağlantı kurmaya çalışan THY yetkilileri maddi tazminat yanı sıra kaza sonrası psikolojik destek ve yardım desteği sağlayacaklarını açıkladı.

Montreal anlaşması

Türkiye’nin de imza attığı Montreal sözleşmesine göre havacılık kaza mağdurları 115.000 Euro`ya kadar tazminat talep edebilir. Havayolu şirketine, ilginç bir ayrıntı ise sadece fiziksel ve maddi zararların bu kapsamın içerisine girmesi yani psikolojik zararların mahkemede ispatlanması zor...

Bu arada kaza mağdurları kendiside kazada yaralanan ve kaza mağduru olan 60 yaşındaki Henk Heijloo isimli Hollandalı tarafından kurulan ‘Stichting Slachtoffers Vliegramp’ isimli vakıf ile THY’ye kolektif dava açmaya hazırlanıyor.

Şimdiye kadar 30`a yakın kaza mağdurunun başvurduğu vakfın THY’ye dava hazırlık çalışmaları Hollandalı CMS-DSB isimli avukatlık bürosu tarafından yürütülüyor.

© AirportHaber.com Avrupa

 

HOLLANDALILAR THY’YE DAVA AÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Misafir ~ 15 yıl önce
maksadim hollanda'yi savunmak degil ama soramadan edemicem, ayni sekilde kazayi turkiye'de yapan bir hollanda havayolu olsaydi acaba biz ne kadar sonra olay yerine mudahale edebilirdik????yada suclunun bizim kule calisanlarimiz oldugunu hemen kabul edermiydik? bi sabredin de su rapor aciklansin!kim suclu kim hakli belli olsun!herkes bilip bilmeden 1 milyon tane yorum yapiyo!yani bi olay olmaya gorsun herkes uzman kesiliyor basimiza!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ben o uçaktan çıksam ben de bana 45 dakika uçak ya patlarsa diye uzaktan bakan tüm Hollandalı yetkililere dava açardım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
onlar bize dava acarlarsa bizde KLM dava acarsiz sanki onlar cok iyi ve cok super , cifte standart devam etmekte , artik gorsun hukumet Hollanda Schipholdakiler suclu olsa bile onlar sucsuz cikacak .. adamlar 20 dakikada gelmisler enkaza ve biz halen bos bos konusuyoruz onlarin maksadi burdan ne olursa olsun sucsuz cikmak , suclu olsa bile ! herkese duyurulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yazı başlığını dikkat çeksin diye yalnış yazmışsınız.Kazazadeler tazminat davası için hollandalı avukatlık bürosu ile anlaşmışlar. Yazınızın tamamını okumayanlar davayı hollanda hükümeti açmış sanacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
1 milyar dolarımız nakit var diyenler kasayı sıfırlamayında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
1. Thy hakkında bir olumsuz haber çıktığında hemen kadrolaşmadan thy personelinin becriksizliğinden tecrübeli personelin işten atıldığından vs. yazılan haberle ilgisi alakası olmayan çocukça yorumlar haberin altına yazılıyor. 2. Kazanın nedeni bilimsel olarak açıklanmadan gerek kanalda gerekse sitede yerli yersiz haberler ve yorumlar yapılıyor. Kazanın nedeni anlaşıldıktan sonra thy ve personeli boşu boşuna suçlandığı anlaşılırsa bu yapılan boş haberler ne olacak thy verdiği manevi zararı kim ödeyecek? 3. Türkiyenin en büyük kuruluşlarından biri olan thy ve diğer kuruluşlarımızı neden korumak ve daha ileri taşımak yerine yıpratmaya ve yoketmeye çalışıyoruz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu kadarı ayıp..yorumunuda ben yazmıştım..yine yazıorum ben 1thy çalışanıyım ve uçuştayım henüz uçağın nasıl düştüğüyle ilgili bilgim yok...devletten yönetimden girip tekniğe uğradınız..oradan cocpitede ulaştınız sonunda...bizi aydınlatırmısınız sayın bilirkişi..uçağımız acaba nasıl düştü...bay yada bayan hadsiz...!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
lütfen artık uçağın nasıl düştüğünü gizlemeyin. gideceğinizi anladınız da ağlamaya başladınız. yazık bu millete

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu acıdan bıle yararlanmak ısteyen ınsanlar var. kıme bukadar kın nıye. sız kımsınız bu kadar sevınebılıyorsunuz bu kazaya.bıyerlerınıze kına yakıp zıl taktınız oynuyorsunuz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yorumları gözden geçirdim de..yazıklar olsun diyorum bazılarına ..böyle 1acının yaşandığı şu günlerde ne demek ii olmuş thy'ye az bile..bu durumun toplamda ne kadar zedeleyi olduğunun farkında değilmisisniz..buu kadar küçük düşünmeyin ltfn..siyasi konulardaki gardınızıda haklı olsanız dahi bu olaydan rant sağlamaya çalışarak yapmayın..türkiye cumhuriyeti devletinin 1tane bayrak taşıyan hava yolu vardır oda thydir..ona gelecek zarardan herkes nasiplenir..ayrıca uçağı kullananlar ve bakımını yapanlar ankara değil..elbette her hükümette kadrolaşma mümkündür ve olmuştur..bunların yanında işini bilerek ve özenle yapanlarıda unutmadan konuşun..insanların acılarına 1az saygı duyun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000