15 Mart 2017, Çarşamba 00:05:46

Hollandalı tur operatorü THY'yi boykot edecek

Hollandalı tur operatörü GO Explore, Tükiye ve Hollanda arasındaki siyasi gerilim ardından Türk Hava Yolları'nın boykot etme kararı aldı.
  • Devam edin böyle. Herşey çok güllük gülistanlık turistlere uçak yetişmiyor . Devam edin millette didişmeye kavga etmeye . REZİL ETTİNİZ BİZİ akape
  • Zavallılara yakışan portakal kesme, inekle gezme, köpek gezdirme vs gibi işlerle boykot edeceğiz diye komik olmayın. Boykot yerine adam gibi politikacılarla dış işlerini götürmek lazım. İğneyi kendimize batıralım.
  • valla siyasi bir olayı ticari boyuta dökerlerse kayıp iki taraftanda olur. ne onlar tek satıcı, ne biz tek müşteri
  • Sağlam tiyatro izledik yine. Zaytung haberleri daha gerçekçi olmaya başladı
  • 3-5 tane bilet satan bir Hollandali sirketi ammada buyuttunuz ha.Hollandalilarin Afrika ucuslari icin daha ucuz alternatifleri yokdur, herkes rahat olsun.
  • Olan avrupada ki turklere oluyor, daha cok irkciliga ve siddete maruz kalacagi, isin ilginc yani ise,HOllANDADA YABANCIYIM,TURKIYEDE ALMANCIYIM.Allah avrupada yasayan soydaslirimin yardimcisi olsun,Simdi hollandada yasayan egitimini bitirmis genclerimizin cogu Is basvurusu yaparken cv lerine isimlerini yazmiyor lar yani anonim basvuru, iste bu sartlar altinda yasiyoruz, simdi diyeceksinizki ne ulkemize donun, artik oda imkansiz,benim ulkemdede maalesef benim yerime yabancilari tercih ediyorlar, yani bizim bakanimiza kpek mamemlesi yapan ulkenin insanlarini benden ustun tutuyorlar, simdi ne yapcagiz?
  • Adamlar kendi menfaatleri dogrultusunda boykot yapiyor.Bizim milletinde umrunda degil. Gidip Hollanda ve Alman mali aliyor.Philips,Shell,ING bank,Unilever,Wolkswagen,Audi,Mercedes,Henkel,Bosch,Siemens vb ne niye para veriyorsunuz hala.Turkler gibi milli duygulardan uzak bir topluluk gormedim. Unilever urunleri:Omo,Jif,Domestos,Lux,Axe,Dove,Knorr,Lipton,Sana,Flora,Magnum,Cornetto Henkel urunleri:Persil,Tursil,Pril,Vernel,Fa,Gliss,Syoss,Schwarzkopf
  • başbakanın, singapur'da kumar oynayan,gemicikler sahibi çocuklarının ortakları da hollandalılar ve hollanda'da bir sürü şirketleri ve gemicikleri var buna ne diyelim peki ?
  • Sizin gibilere inat HAYIR HAYIR HAYIR...şu ATATÜRK Havalimanına bakın TÜRKİYE CUMHURIYETİ değil sanki Arabistan peeehhh..kafasına masa örtüsü bağlayan mı istersin,bıyıkları var mı yok mu belli olmayacak şekilde kesilmiş, havacılıkla alâkası olmayan adamlar mı dersin...ne ararsan var...iğrenç tek kelimeyle....
  • Amsterdam THY icin onemli bir noktaydi, genis govde ile de seferler yapiliyordu. Bu gelismelerden sonra Borajetten gelip kirmizi kuyruk ucacak ERJ'ler Amsterdam hattinda yeterli olabilir. Oradan bosalacak A 330'lara da ic hat ucusu yazilirsa yine dolar bos gitmez.

Hollandalı tur operatörü GO Explore, Tükiye ve Hollanda arasındaki siyasi gerilim ardından Türk Hava Yolları'nın boykot etme kararı aldı.

Geçtiğimiz günlerde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçuş iznini iptal eden ve daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın konvoyune engel olan Holldanda ile Türkiye arasında siyasi tansiyon yükselmişti. 

Bu gelişmelerin ardından Hollandalı tur operatorü GO Explore, Türk Hava Yolları (THY) uçaklarını kullanmama kararı aldı.

Güney Afrika satışlarını Türk Hava Yolları üzerinden gerçekleştirdiğini iddia eden GO Explore şirketinin sahibi Danny van Geldorp, yaşanan siyasi olaylar nedeniyle THY uçaklarını kullanmama kararı aldıklarını açıkladı.

AirportHaber

Hollandalı tur operatorü THY'yi boykot edecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (120)

Aferin ~ 7 yıl önce
Devam edin böyle. Herşey çok güllük gülistanlık turistlere uçak yetişmiyor . Devam edin millette didişmeye kavga etmeye . REZİL ETTİNİZ BİZİ akape

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boykot Moykot ~ 7 yıl önce
Zavallılara yakışan portakal kesme, inekle gezme, köpek gezdirme vs gibi işlerle boykot edeceğiz diye komik olmayın. Boykot yerine adam gibi politikacılarla dış işlerini götürmek lazım. İğneyi kendimize batıralım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aferin iyi eğitilmişsiniz hollanda! ~ 7 yıl önce
valla siyasi bir olayı ticari boyuta dökerlerse kayıp iki taraftanda olur. ne onlar tek satıcı, ne biz tek müşteri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayri ~ 7 yıl önce
Sağlam tiyatro izledik yine. Zaytung haberleri daha gerçekçi olmaya başladı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 7 yıl önce
3-5 tane bilet satan bir Hollandali sirketi ammada buyuttunuz ha.Hollandalilarin Afrika ucuslari icin daha ucuz alternatifleri yokdur, herkes rahat olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 7 yıl önce
Olan avrupada ki turklere oluyor, daha cok irkciliga ve siddete maruz kalacagi, isin ilginc yani ise,HOllANDADA YABANCIYIM,TURKIYEDE ALMANCIYIM.Allah avrupada yasayan soydaslirimin yardimcisi olsun,Simdi hollandada yasayan egitimini bitirmis genclerimizin cogu Is basvurusu yaparken cv lerine isimlerini yazmiyor lar yani anonim basvuru, iste bu sartlar altinda yasiyoruz, simdi diyeceksinizki ne ulkemize donun, artik oda imkansiz,benim ulkemdede maalesef benim yerime yabancilari tercih ediyorlar, yani bizim bakanimiza kpek mamemlesi yapan ulkenin insanlarini benden ustun tutuyorlar, simdi ne yapcagiz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 7 yıl önce
Avrupa'daki 5-6 milyon Türk'ü düşünen YÖK. Varsa yoksa hamaset
Boykot ~ 7 yıl önce
Adamlar kendi menfaatleri dogrultusunda boykot yapiyor.Bizim milletinde umrunda degil. Gidip Hollanda ve Alman mali aliyor.Philips,Shell,ING bank,Unilever,Wolkswagen,Audi,Mercedes,Henkel,Bosch,Siemens vb ne niye para veriyorsunuz hala.Turkler gibi milli duygulardan uzak bir topluluk gormedim. Unilever urunleri:Omo,Jif,Domestos,Lux,Axe,Dove,Knorr,Lipton,Sana,Flora,Magnum,Cornetto Henkel urunleri:Persil,Tursil,Pril,Vernel,Fa,Gliss,Syoss,Schwarzkopf

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 7 yıl önce
İhracatımızın yarısı AB'ye. Onu da keselim mi?
Boykot mu yok? ~ 7 yıl önce
Portakal kestik, Fransız bayrağı yaktık daha ne yapalım Allah Allah ya..
yorumcu'ya ~ 7 yıl önce
ihracatın yarısı ab'ye ise ve para bizim için şereften,haysiyetten bilmem neden herşeyden üstünse o zaman bu ülkeyi yönetenler de aleyhimize ne varsa koruyan,kollayan,besleyen ab ülkelerine karşı ona göre hareket edecekler,konuşacaklar,eyy demeyecekler değil mi ?
acaba ~ 7 yıl önce
başbakanın, singapur'da kumar oynayan,gemicikler sahibi çocuklarının ortakları da hollandalılar ve hollanda'da bir sürü şirketleri ve gemicikleri var buna ne diyelim peki ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uyu ~ 7 yıl önce
uyucaksın kardeş:)
Hadi beh.. ~ 7 yıl önce
Sizin gibilere inat HAYIR HAYIR HAYIR...şu ATATÜRK Havalimanına bakın TÜRKİYE CUMHURIYETİ değil sanki Arabistan peeehhh..kafasına masa örtüsü bağlayan mı istersin,bıyıkları var mı yok mu belli olmayacak şekilde kesilmiş, havacılıkla alâkası olmayan adamlar mı dersin...ne ararsan var...iğrenç tek kelimeyle....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oflu ~ 7 yıl önce
Begenmiyosan almanya yada hollandaya git. İyi para veriyolar sizin gibi satilmislara
Beh hadi ~ 7 yıl önce
EVET
ek ~ 7 yıl önce
igrenc senin anandır
etme cahille muhabet ~ 7 yıl önce
Sonuna kadar EVET EVET EVET
De get ~ 7 yıl önce
De get la ordan hadi kafan da çok kil var da ne ise yarıyor milletin masası ile uğraşıyorsun
Yorumcu ~ 7 yıl önce
Aynen katılıyorum. Gittikçe gecekonduya benzemeye başladı
Tip sorunu ~ 7 yıl önce
Amsterdam THY icin onemli bir noktaydi, genis govde ile de seferler yapiliyordu. Bu gelismelerden sonra Borajetten gelip kirmizi kuyruk ucacak ERJ'ler Amsterdam hattinda yeterli olabilir. Oradan bosalacak A 330'lara da ic hat ucusu yazilirsa yine dolar bos gitmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000