03 Mart 2009, Salı 08:59:55

Hollanda'dan jet açıklama

Hollandalı yetkililer, düşen uçağa “Yardım geç geldi” iddiaları üzerine bir açıklama yaptı. Buna göre, uçağın düşmesinin ardından ilk ambulans olay yerine 6 dakika sonra ulaştı
  • Beyler birbirimizi suçlayıp karalamayalım.Yorumlara bakıyorumda sanki uçağı bir taraf düşürmüş gibi karşı taraftan suçlamalar var.Havacılık uluslar üstü bir kuruluştur,farzedinki hollanda nın bir uçağı burada düştü biz elimizden geleninin en iyisini yapmaya çalışmayacakmıyız.İnanıyorumki hollanda lılar da ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmışlardır.Suçlamalara bakıyorumda insanlar birbirlerini vatan haini ilan etmeye kadar gitmiş.Tamam acımız çok büyük ama bu suçlamalarda ayıp.Ölülerimize rahmet kalanlarımıza başsağlığı dileyeceğimize birbirimize düşmüşüz.Bu bir kazadır bu güne kadsar nasıl olduysa temenni etmiyoruz ama bundan sonra da olacaktır.Önemli olan bu kazadan ders çıkartıp bundan sonra bu tür kazalara mahal vermeyelim.
  • senin gibileri taksımde sallandrmak lazım ...kimliğine yazık baska bısıy demıyorum sana
  • Su insalik dersi veren arkadasa bak havaciliktan ilgilenmiyorsak veya ilgilenmiyorsak biz bu isi biliyoruz,bilmiyoruz anlamina mi geliyor? Havacilikla ugrasan bu isi bilmiyen bir suru insan saya bilirim!!! Ulkemizide satabilecegimizi soyluyen sahis sen biliyormusun benim ve yurt disinda yasayan insanlarin senin dogmamis cocuguna bile doviz getirmek icin ugrastigini sen biliyormusun yuzlerce turisleri benim dedigin vatan icin ve vatanini satarsin dedigin hain ilan ettigin insanlarin cabaladigini bilmezsin tabi turisler turkiyeyi ve turk erkegini cok seviyorlar diyeceksin herhalde kazin ayagi oyle olmadigini gorelim insanlari suclamadan on yargilari kaldiralim insallah senin dedigin gibi olur THY ekibinde ve turk halkina bas sagligi dilerim.
  • hadi bakalim..kaybeden bu bahsi fenerli olsun..
  • Butun yazilanlara inanmak zor,bu uzucu olayi yakin takip eden biri olarak hollanda hukumetinin hizli ve en iyi sekilde mudahale ettigine inaniyorum. Turkiye deki bazi buyuk dedigimiz televizyon ve gazeteci arkadaslarin uzaktan kumanda telefon ile bu olaylari ogrenmeleri dogru yalan bilmeden aninda canli yayinla baglanmalarina ne demeli bunun kararini siz okuyucu arkadaslara birakiyorum.Kimse hollandali saglik ekibine bir sey demeye hakki yok canla basla calistilar.Hollanda basbakani balkenende ye ayrica tsk etmek istiyorum hava alanina gelerek ilgilendigi icin hollanda bulunan sivil toplum gruplarinin icten ve duyarli davrandiklari icin kutlamak isterim.Benim bir tavsiyem iki toplum arasindaki dosluk koprusunu bozacak haberlerden kacinalim.
  • HOLLANDA SUÇLU DEĞİLDİR DİYEN KİŞİ, SEN GİT HOLLANDA'DA YAŞA SEN VATANINIDA SATARSIN BU KAFAYLA HAVACILIKTAN HABERİ OLMAYAN ADAMLAR ATIP TUTUYORLAR. 2 GÜN SABRET KIRIM SEBEP RAPORUNU OKU SONRA DA ÇIKIP ÖZÜR YAZINI BURAYA YAZIP BİR OLGUNLUK YAP.
  • eğer Hollanda suçlu çıkarsa o zaman karşıma çık
  • Birakin gelismis ulkelere,teknolojiye laf,camur atmayi..Sen ilk once kendi yonetimini elestir.Kac senede kac ucak dusmus onun analizini yap,KLM ile THY'yi bir karsilastir da sonuclarini gor.Hollandaya camur atanlari kiniyorum sonsuza dek.

Amsterdam’da düşen THY uçağıyla ilgili haberler Hollanda basınında dün de yer bulurken, “Yardım geç geldi” iddiaları da resmi açıklamayla yanıtlandı. Haarlemmermeer Belediye Başkan Yardımcısı Michel Bezuijen’in yaptığı açıklamaya göre uçağın düşmesinin ardından ilk ambulans olay yerine 6 dakika sonra ulaştı. Bezuijen’in yaralılara geç müdahale edildiği iddialarına karşı yaptığı açıklama şöyle:

“THY uçağı, 10.27’de düştü. 10.30’da yani 3 dakika sonra bir sürücü ‘112’ acil çağrı merkezini arayarak uçağın düştüğünü bildirdi. 10.31’de yetkililer uyarıldı ve 10.32’de ambulanslara haber verildi. Tesadüfen oradan geçen bir ambulans 10.33’te ilk olarak olay yerine vardı. 10.35’te tüm bölgelere haber verilerek alarm durumuna geçildi. 10.40’ta altı ambulans uçağın yanına vardı. 10.49’da tüm sağlık ekipleri yaralılara müdahale etmeye başladı.

‘Türbülans incelemesi’
Yardıma giden ambulanslardan bazıları çamura saplanınca 10.51’de orada bulunan bir çiftçinin traktörü alınarak yaralılar ambulanslara taşındı. 11.00’de tüm hastaneler alarm durumuna geçirildi. 11.30’da 84 yaralı Spaarne Hastanesi’ne götürüldü.”

Uçağın enkazının bugün kaldırılmasının planlandığı belirtildi. Hollanda basınında, Türk basınında dile getirilen türbülans iddiaları da yer buldu. Haberlerde, THY uçağından 2 dakika önce piste inen Boeing 757’nin türbülansının uçağın düşmesine neden olduğu iddiası dile getirildi. Bu iddia da dahil olmak üzere tüm konuların, soruşturma sırasında ele alınacağı vurgulandı.

Hollanda'dan jet açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
Beyler birbirimizi suçlayıp karalamayalım.Yorumlara bakıyorumda sanki uçağı bir taraf düşürmüş gibi karşı taraftan suçlamalar var.Havacılık uluslar üstü bir kuruluştur,farzedinki hollanda nın bir uçağı burada düştü biz elimizden geleninin en iyisini yapmaya çalışmayacakmıyız.İnanıyorumki hollanda lılar da ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmışlardır.Suçlamalara bakıyorumda insanlar birbirlerini vatan haini ilan etmeye kadar gitmiş.Tamam acımız çok büyük ama bu suçlamalarda ayıp.Ölülerimize rahmet kalanlarımıza başsağlığı dileyeceğimize birbirimize düşmüşüz.Bu bir kazadır bu güne kadsar nasıl olduysa temenni etmiyoruz ama bundan sonra da olacaktır.Önemli olan bu kazadan ders çıkartıp bundan sonra bu tür kazalara mahal vermeyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
senin gibileri taksımde sallandrmak lazım ...kimliğine yazık baska bısıy demıyorum sana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Su insalik dersi veren arkadasa bak havaciliktan ilgilenmiyorsak veya ilgilenmiyorsak biz bu isi biliyoruz,bilmiyoruz anlamina mi geliyor? Havacilikla ugrasan bu isi bilmiyen bir suru insan saya bilirim!!! Ulkemizide satabilecegimizi soyluyen sahis sen biliyormusun benim ve yurt disinda yasayan insanlarin senin dogmamis cocuguna bile doviz getirmek icin ugrastigini sen biliyormusun yuzlerce turisleri benim dedigin vatan icin ve vatanini satarsin dedigin hain ilan ettigin insanlarin cabaladigini bilmezsin tabi turisler turkiyeyi ve turk erkegini cok seviyorlar diyeceksin herhalde kazin ayagi oyle olmadigini gorelim insanlari suclamadan on yargilari kaldiralim insallah senin dedigin gibi olur THY ekibinde ve turk halkina bas sagligi dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hadi bakalim..kaybeden bu bahsi fenerli olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Butun yazilanlara inanmak zor,bu uzucu olayi yakin takip eden biri olarak hollanda hukumetinin hizli ve en iyi sekilde mudahale ettigine inaniyorum. Turkiye deki bazi buyuk dedigimiz televizyon ve gazeteci arkadaslarin uzaktan kumanda telefon ile bu olaylari ogrenmeleri dogru yalan bilmeden aninda canli yayinla baglanmalarina ne demeli bunun kararini siz okuyucu arkadaslara birakiyorum.Kimse hollandali saglik ekibine bir sey demeye hakki yok canla basla calistilar.Hollanda basbakani balkenende ye ayrica tsk etmek istiyorum hava alanina gelerek ilgilendigi icin hollanda bulunan sivil toplum gruplarinin icten ve duyarli davrandiklari icin kutlamak isterim.Benim bir tavsiyem iki toplum arasindaki dosluk koprusunu bozacak haberlerden kacinalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
HOLLANDA SUÇLU DEĞİLDİR DİYEN KİŞİ, SEN GİT HOLLANDA'DA YAŞA SEN VATANINIDA SATARSIN BU KAFAYLA HAVACILIKTAN HABERİ OLMAYAN ADAMLAR ATIP TUTUYORLAR. 2 GÜN SABRET KIRIM SEBEP RAPORUNU OKU SONRA DA ÇIKIP ÖZÜR YAZINI BURAYA YAZIP BİR OLGUNLUK YAP.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
eğer Hollanda suçlu çıkarsa o zaman karşıma çık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Birakin gelismis ulkelere,teknolojiye laf,camur atmayi..Sen ilk once kendi yonetimini elestir.Kac senede kac ucak dusmus onun analizini yap,KLM ile THY'yi bir karsilastir da sonuclarini gor.Hollandaya camur atanlari kiniyorum sonsuza dek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000