08 Şubat 2012, Çarşamba 18:11:56

"HERKESE SPONSOR AMA BİZE GELİNCE"...

Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni ve organizatörü Mustafa Erdoğan, Habertürk'te Türk Hava Yolları'ndan şikayetçi oldu...
  • madem türkiyeli kürdüm diyecek kadar ırkı ön planda tutabiliyorsun. bir insan olarak kürt hava yolları sponsor olsun sana demek isterdim... ama yok :( her hangi bir kürt devleti? oda yok :( neden türk hava yolları sana sponsor olacak mış? hoplayıp zıplayan gençler sayesinde milyon dolar para kazandığın için mi? ilyada gibi bir eser hoplayıp zıplayarak sahneleştirmek midir sanat? hayır efendi! sen sanat adına keseni dolduyorsun! en basiti ilyada dansla anlatılamaz, homerin kemikleri sızlar.
  • DÜNE KADAR DAĞLARDA PKK LILARLA YAŞAYIP POZ VERİYORDU ŞİMDİ TÜRKİYE Yİ TEMSİL EDEN KÜRT İŞADAMI OLDU...BU MİLLET DE BUNUN ŞOVLARINA GİDİP BUNA PARA KAZANDIRDI BU DA KENDİNİ BİR ŞEY ZANNETTİ...HANGİ AKLI BAŞINDA BİR ÜLKEDE TERÖRİZME DESTEK VEREN SÖZÜM ONA SANAT İLE İLGİLENEN BİRİ EKİP KURUP DA GÖSTERİ YAPAR YIĞINLA PARA KAZANIR ÜSTÜNE DE SPONSORLUK İSTER????BU ÜLKE BU ZİHNİYETTEKİ TOPLUMLA İLERİ GİDEMEZ...
  • yazilanlari okuyunca bakiyorumki ,kalite yerlerde surunuyor,irkcilik bir yanda,hemsehricilik bir yanda,yazik bu ulke iyice kasvetlendi
  • Halkımızı kutlarım ama sn sanatçınında bu yazıları okuması gerekli yoksa herkesin en içten yazdıklarını bu sayın sanatçı okumazsa kıymeti kalmaz. sn sanatçı, hakikaten bu güne kadar boşa kürek çekmişin işte bu kadar küçük bir platformda bile ak-kara ortaya çıktı işte.
  • Hayatimda gordugum en sacma elestiri. Thy babanin firmasi`da sana sponsor olacak durup dururken. kenidini ne saniyorsan. Yiyorsa sende bedava gosteri yap`da insanlar gelsin izlesin. seni gidi kurnaz.
  • Anadolu Ateşinin neresinde Türk kültürü var anlayamadım.2011 yılının Universiad açılışının Genel sanat yönetmenliğini bu beyefendi yapmıştır.Buyrun linki : http://www.dailymotion.com/video/xiiprt_universiade-erzurum-2011-kyy-oyunlary-acylyyy-yems-ile-mevlana-nyn-hikayesi_tech Burada Mevlevilik ile ilgili bir kültür görüyormusunuz yada Anadolu ateşinde Türk kültürümü anlatılıyor yoksa bizans renklerimi var.Ama toplum olarak sanat ve sanatsal faaliyetler ile iç içe olmadığımız için bunun bile farkına varmıyoruz.İşte bu gruplar destekleneceğine Güzel ülkemin Kültür Bakanlığının ekipleri var o ekipler desteklensinki güzel milletimin insanları gerçek Türk Kültürünün ne kadar geniş bir yelpazeye sahip olduğunu görsün bilsin.
  • Van için tabiki kendini afişe etmesin.Zaten bilmem kaç trilyon yardım yapınca onu zaten afişe ederler.Eee biz hiç böyle afişe bir durum duymadık .Anladınmı şimdi sol el sağ el olayını.Hemen Müslümanlığı karıştırma yada oradan vurmaya kalkma.THY yıllarca yüzde bilmem kaçlara varan indirimle taşıdı bu grubu.Bunun karşılığında vefa bumudur.Konudan uzaksan araştır biraz diyeceğim ama onlara yakın hatta içlerinden olduğun bile aşikar kanımca.Yazın Aspendosa git bakalım.Oraya gitmişken birde bu grubun kompleksini bir gör bakalım.Hee birde oraya gece geç saatte gitte grubu izlemeye gelen turistlerin otobuslerinin kuyrugundan aracınla orada mahsur kal.İş vana yardım ile bitmiyor etse ne olur etmese ne olur.Bu kadar kazanca bu vefasızlık.
  • yaptığı iş Türkiye'nin tanıtımı için olumlu olabilir fakat kimseye de kızma hakkı yok..THY sana sponsor olmak zorunda değil ki..
  • kürt diye bir kelime haberde gecmiyor.. adamin kürt olusuda birseyi degistirmez zaten. sponsorluk alir almaz..sikayetci olur olmaz..etnik kimligi ile alakali degildir. türkiyede herkez esittir !!! haaa unutmadan yorumculardan da abartanlar olmus gereksiz. asil konu : bende karsiyim anadolu atesinin thy tarafindan sponsorluk edilmesine, onlar zaten yeterince para aliyor. verilecekse kültür, sanata birseyler..devlet tiyatro ve benzer kuruluslara verilmeli..saygilar
  • @08:23:26 ''evet sana sana sana hepinize be... rezil iğrenç yaratıklar.. hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bunlar ha nedir? nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara.. onlar kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor okumak istiyor.. onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz.. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz.. hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler.. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz... ''
Ünlü oyuncu ve yazar Yılmaz Erdoğan'ın abisi ve Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, Habertürk'te katıldığı canlı yayında Başbakan Erdoğan, Bülent Arınç ve Türk Hava Yolları'nı eleştirdi.

AK Parti'nin politikasından artık memnun olmadığını ifade eden Erdoğan, daha sonra konuyu sponsorluğa getirdi. 
 
Anadolu Ateşi'ne Türk Hava Yolları'nın sponsor olmadığını ifade eden yönetmen Erdoğan, THY'nin sponsorluk çalışmalarını da eleştirdi. THY'nin birçok yerde sponsor olduğunu ancak kendilerine gelince sponsor olmadığını sözlerine ekledi.
 
Yapılan iş gereği Andolu Ateşi'nin sık sık seyahat ettiğini ve bu nedenle sponsorlarının olması gerektiği konusunda görüş bildiren Mustafa Erdoğan, bu anlamda Türk Hava Yolları'ndan destek beklediklerini ancak karşılık bulamadıklarından yakındı.
"HERKESE SPONSOR AMA BİZE GELİNCE"...

Yorumlar Tüm Yorumlar (59)

Misafir ~ 12 yıl önce
madem türkiyeli kürdüm diyecek kadar ırkı ön planda tutabiliyorsun. bir insan olarak kürt hava yolları sponsor olsun sana demek isterdim... ama yok :( her hangi bir kürt devleti? oda yok :( neden türk hava yolları sana sponsor olacak mış? hoplayıp zıplayan gençler sayesinde milyon dolar para kazandığın için mi? ilyada gibi bir eser hoplayıp zıplayarak sahneleştirmek midir sanat? hayır efendi! sen sanat adına keseni dolduyorsun! en basiti ilyada dansla anlatılamaz, homerin kemikleri sızlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
DÜNE KADAR DAĞLARDA PKK LILARLA YAŞAYIP POZ VERİYORDU ŞİMDİ TÜRKİYE Yİ TEMSİL EDEN KÜRT İŞADAMI OLDU...BU MİLLET DE BUNUN ŞOVLARINA GİDİP BUNA PARA KAZANDIRDI BU DA KENDİNİ BİR ŞEY ZANNETTİ...HANGİ AKLI BAŞINDA BİR ÜLKEDE TERÖRİZME DESTEK VEREN SÖZÜM ONA SANAT İLE İLGİLENEN BİRİ EKİP KURUP DA GÖSTERİ YAPAR YIĞINLA PARA KAZANIR ÜSTÜNE DE SPONSORLUK İSTER????BU ÜLKE BU ZİHNİYETTEKİ TOPLUMLA İLERİ GİDEMEZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yazilanlari okuyunca bakiyorumki ,kalite yerlerde surunuyor,irkcilik bir yanda,hemsehricilik bir yanda,yazik bu ulke iyice kasvetlendi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Halkımızı kutlarım ama sn sanatçınında bu yazıları okuması gerekli yoksa herkesin en içten yazdıklarını bu sayın sanatçı okumazsa kıymeti kalmaz. sn sanatçı, hakikaten bu güne kadar boşa kürek çekmişin işte bu kadar küçük bir platformda bile ak-kara ortaya çıktı işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hayatimda gordugum en sacma elestiri. Thy babanin firmasi`da sana sponsor olacak durup dururken. kenidini ne saniyorsan. Yiyorsa sende bedava gosteri yap`da insanlar gelsin izlesin. seni gidi kurnaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Anadolu Ateşinin neresinde Türk kültürü var anlayamadım.2011 yılının Universiad açılışının Genel sanat yönetmenliğini bu beyefendi yapmıştır.Buyrun linki : http://www.dailymotion.com/video/xiiprt_universiade-erzurum-2011-kyy-oyunlary-acylyyy-yems-ile-mevlana-nyn-hikayesi_tech Burada Mevlevilik ile ilgili bir kültür görüyormusunuz yada Anadolu ateşinde Türk kültürümü anlatılıyor yoksa bizans renklerimi var.Ama toplum olarak sanat ve sanatsal faaliyetler ile iç içe olmadığımız için bunun bile farkına varmıyoruz.İşte bu gruplar destekleneceğine Güzel ülkemin Kültür Bakanlığının ekipleri var o ekipler desteklensinki güzel milletimin insanları gerçek Türk Kültürünün ne kadar geniş bir yelpazeye sahip olduğunu görsün bilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Van için tabiki kendini afişe etmesin.Zaten bilmem kaç trilyon yardım yapınca onu zaten afişe ederler.Eee biz hiç böyle afişe bir durum duymadık .Anladınmı şimdi sol el sağ el olayını.Hemen Müslümanlığı karıştırma yada oradan vurmaya kalkma.THY yıllarca yüzde bilmem kaçlara varan indirimle taşıdı bu grubu.Bunun karşılığında vefa bumudur.Konudan uzaksan araştır biraz diyeceğim ama onlara yakın hatta içlerinden olduğun bile aşikar kanımca.Yazın Aspendosa git bakalım.Oraya gitmişken birde bu grubun kompleksini bir gör bakalım.Hee birde oraya gece geç saatte gitte grubu izlemeye gelen turistlerin otobuslerinin kuyrugundan aracınla orada mahsur kal.İş vana yardım ile bitmiyor etse ne olur etmese ne olur.Bu kadar kazanca bu vefasızlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yaptığı iş Türkiye'nin tanıtımı için olumlu olabilir fakat kimseye de kızma hakkı yok..THY sana sponsor olmak zorunda değil ki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kürt diye bir kelime haberde gecmiyor.. adamin kürt olusuda birseyi degistirmez zaten. sponsorluk alir almaz..sikayetci olur olmaz..etnik kimligi ile alakali degildir. türkiyede herkez esittir !!! haaa unutmadan yorumculardan da abartanlar olmus gereksiz. asil konu : bende karsiyim anadolu atesinin thy tarafindan sponsorluk edilmesine, onlar zaten yeterince para aliyor. verilecekse kültür, sanata birseyler..devlet tiyatro ve benzer kuruluslara verilmeli..saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
@08:23:26 ''evet sana sana sana hepinize be... rezil iğrenç yaratıklar.. hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bunlar ha nedir? nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara.. onlar kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor okumak istiyor.. onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz.. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz.. hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler.. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz... ''

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000