10 Nisan 2008, Perşembe 16:38:16

'Her kesimden vatandaş uçağa binebilecek'

THY, Anadolujet'i hayata geçirdi. Anadolujet'in Ankara'dan ülkenin 20 noktasına ucuz uçuşlar gerçekleştireceğini belirten THY Yönetim Kurulu Başkan Vekili Topçu, ''Her kesimdeki vatandaş uçağa binebilecek'' dedi.

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hamdi Topçu, ''her kesimdeki vatandaş uçağa binebilecek'' dedi.

Topçu, Mardin'de düzenlediği bilgilendirme toplantısında, Anadolujet'in Ankara'dan ülkenin 20 noktasına ucuz uçuşlar gerçekleştireceğini belirtti.

Uçuşlara 23 Nisanda başlanacağını ve 29 Nisana kadar tüm koltukların 29 YTL'den satılacağını ifade eden Topçu, daha sonraki dönemlerde de tüm uçuşlarda ilk 29 koltuğun 29 YTL'den bir kısmının 49 YTL'den satışa sunulacağını söyledi.

Topçu şöyle dedi:

''Her kesimden vatandaşımıza uçakla seyahat etme imkanı sağlamayı amaçlıyoruz. Biz ticari bir şirket olduğumuzun bilincindeyiz ve kar etmeyi hedefliyoruz. Karımızın bir bölümü ile vatandaşlarımıza rahat seyahat etme imkanı sağlamayı kararlaştırdık. Havacılığı geliştirerek vatandaşımıza uçakla seyahat etme imkanı sağlayıp Ankara'ya yeni bir soluk kazandıracağız.''

Topçu, Anadolujet'in THY işletme ruhsatı altında ve aynı hizmet anlayışı ile hizmet vereceğini belirterek, ''uçak bakımı, emniyet ve taşıma yükümlülükleri bakımından tamamen THY sorumluluğu ve güvencesi altında uçuşlarımız olacaktır. 150 olan koltuk sayımızı 166'ya çıkararak maliyeti düşürmeyi ve düşürdüğümüz maliyeti ucuz bilete dönüştürerek vatandaşımızın yararına sunmayı hedefliyoruz'' dedi.

Topçu, aktarmalı uçuşlardan sadece 20 YTL'lik bir fark alınacağını da kaydederek, Mardin'in tanıtımına destek vereceğini, haftanın dört günü Mardin-Ankara, Ankara-Mardin karşılıklı seferlerin yapılacağını bildirdi.

 

'Her kesimden vatandaş uçağa binebilecek'

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000