26 Haziran 2012, Salı 08:20:56

HAVAYOLU ŞİRKETLERİYLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Afyonkarahisar Termal Turistik Oteller ve İşletmeciler Derneği (ATTİD) önderliğinde termal turizm sektöründe hizmet veren otellerin müdürleri ile IC Holding yetkilileri bir araya geldi.
  • Terminal işletmeciliğinde duayen olan Nedim Abi ve Ticari anlayışı her zaman kazan-kazan mantığına dayanan Serhat Bey ve ekibi ile yine bir yıldız yaratacaklarından eminim. Antalya'daki tecrübelerimle bundan eminim. Başarılar.
  • Serhat Bey ve ekibini tanıdığım kadarıyla ki; uzun yıllardır tanırım, yaptıkları işleri bilirim; Zafer gibi ticari yönü zor olan bir projeyi ancak onlar zafer le sonuçlandırabilir, tabi havacılık işletmesi adına Nedim beyin devam eden emekleri de unutulmamalıdır. sizler çalıştıkça zor olan işler kolaylaşacaktır, Dostlar.... Yolunuz açık olsun.

 

ATTİD Başkanı Ali Acar’ın önderliğinde Afyonkarahisar’da termal turizm sektöründe hizmet veren otellerin müdürleri ile IC Holding yetkilileri bir araya geldi. 29 Ekim 2012 tarihinde açılması planlanan Zafer Bölgesel Havaalanı’nın gündem maddesi olduğu toplantıda konuşan IC Holding Ticaret ve Pazarlama Müdürü Serhat Soğukpınar, bölgedeki turizmcilerle gerçekleştirilen ilk toplantıda otellerin desteğini görmek önemli olduğunu söyledi.

Zafer Havaalanı’nın 29 Ekim 2012 tarihinde açılışını yapmayı planladıklarını ifade eden Soğukpınar, “Şu anda görüşmelerimizi yapmaya başladık. Çünkü bu süreç bizim için çok önemli. Türk bayrağı taşıyıcıların hepsi ile neredeyse tüm görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz. THY, Pegasus, Corendon, Bora Jet, Sun Express ile görüşmelerimiz hala sürüyor. Geçen hafta ise Estonya’da charter firmaları ile ilk tanıtımlarımızı gerçekleştirdik. 29 Eylül-2 Ekim 2012 tarihleri arasında ise Dünya Havacılık Forumu’na katılıyoruz. Tamamen profesyonellerin katılacağı bir forum. Burada tüm ziyaretçilerin katılacağı bir Türk gecesi ile havaalanımızın açılacağını duyurmak istiyoruz. Birlikte hareket etmemiz ve sizlerin desteğini almamız bizim için çok önemli” dedi.

Bölgede hizmet veren termal otel işletmecileri ve üst düzey yöneticilerinin ortak kararının ise bölge olarak bir yol haritasının çizilmesinin gerektiği ve daha gerçekçi boyutlarda yurt içi ve yurt dışı tanıtım faaliyetlerinde aktif rol üstlenilmesi olduğu belirtildi.

Oruçoğlu Thermal Otel’de gerçekleştirilen toplantıya, ATTİD Başkanı Acar’ın yanı sıra; Anemon Otel Genel Müdürü Ali Gümüşhan, Fuar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Yücel, Korel Thermal Hotel Genel Müdürü Ümit Uysal, NG Hotels Afyonkarahisar Operasyon Müdürü Arcan Arıcan, Oruçoğlu Thermal Resort Otel Müdürü Muzaffer Aktar, Sandıklı Park Otel Genel Müdürü Ahmet Yılmaz Yavuz, Sandıklı Park Otel İşletme Müdürü Celal Özata ve THTDC Termal Grup Başkanı Yunus Gürkan da katıldı.

HAVAYOLU ŞİRKETLERİYLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Yorumlar

İzmirden dost ~ 12 yıl önce
Terminal işletmeciliğinde duayen olan Nedim Abi ve Ticari anlayışı her zaman kazan-kazan mantığına dayanan Serhat Bey ve ekibi ile yine bir yıldız yaratacaklarından eminim. Antalya'daki tecrübelerimle bundan eminim. Başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZAFER SERHAT BEYİN ÇALIŞMALARIYLA GELECEKTİR. ~ 12 yıl önce
Serhat Bey ve ekibini tanıdığım kadarıyla ki; uzun yıllardır tanırım, yaptıkları işleri bilirim; Zafer gibi ticari yönü zor olan bir projeyi ancak onlar zafer le sonuçlandırabilir, tabi havacılık işletmesi adına Nedim beyin devam eden emekleri de unutulmamalıdır. sizler çalıştıkça zor olan işler kolaylaşacaktır, Dostlar.... Yolunuz açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000