02 Ağustos 2012, Perşembe 08:39:04

HAVAYOLU ŞİRKETLERİNDE BAYRAM HAZIRLIĞI

Tatilciler günler öncesinden bilet arayışına başlayınca, bayrama 17 gün kala otobüslerde doluluk yüzde 100’e ulaştı. Havayolu şirketlerinde de bu oran şu an için yüzde 95
  • kar edeceksiniz diye personel almayıp boyuna yeni uçak alıyorsunuz içerdeki personelin ne zorluklarla çalıştığını düşünmüyorsunuz değiştirin bu kafayı beyler ! ! !
  • uçaklar dolu, para akıyor eee hani zam deyince? gelen cevap: bu sene çok zor geçecek, zam-bonus falan yok, hadi iş başına!!!!
  • Gözler "dolar-dolar" olmuş yârim... Gözlerim dolar ne vakit görsem üç rakamlıları, Gel de uç yâre şimdi... Dağlar gibi karşımda şimdi meydanlar... _Ünsüz Ozan_

Havayolu şirketlerinde doluluk yüzde 95’lere ulaşırken, firmalar ek seferlerine başladı. Türk Hava Yolları (THY) yetkilileri alınan rezervasyon ve yapılan satışlara bakıldığında 17-21 Ağustos tarihleri arasındaki gidiş/dönüş seferlerinde yüksek doluluk oranı görüldüğünü kaydederek, bu oranın yüzde 95’in üzerinde olduğunu belirtti.

Türk Hava Yolları’nın şu an için bayram dönemi kaynaklı 6 ek seferi bulunduğunu kaydeden yetkililer “Talepleri almaya devam ediyoruz. Gelen taleplerin durumuna göre ilave sefer sayısı 20’ye de çıkarılabilir” açıklamasında bulundu.

Uçakla seyahatin bir lüks değil, ihtiyaç olduğu fikrini benimseyerek ‘low cost modeli’ni hayata geçirdiklerini kaydeden Pegasus yetkilileri ise düzenledikleri kampanyalar nedeniyle tüketicilerin büyük çoğunluğunun bilet satın alma ve tatil planlama çalışmalarını son ana bırakmadığını söyledi. Bayram döneminde doluluk oranlarının yüksek seyrettiğini kaydeden Pegasus yetkilileri “Biletlerini erken alan misafirlerimize ek olarak, seyahat kararlarını bayrama yakın bir dönemde netleştiren bir misafir kitlemiz de mevcut. Misafirlerimizin bayram dönemindeki yoğun talepleri nedeniyle yurt içi ve dışı uçuşlar için toplam 188 ek sefer koyduk. Bu bayram, iç hatlarda Bodrum, Dalaman, İzmir, Antalya gibi tatil destinasyonları; dış hatlarda ise Paris, Londra, Amsterdam, Roma gibi Avrupa şehirleri ve Kıbrıs en çok tercih edilen yerlerin başında geliyor” diye konuştu. (Star)

HAVAYOLU ŞİRKETLERİNDE BAYRAM HAZIRLIĞI

Yorumlar

personel ~ 12 yıl önce
kar edeceksiniz diye personel almayıp boyuna yeni uçak alıyorsunuz içerdeki personelin ne zorluklarla çalıştığını düşünmüyorsunuz değiştirin bu kafayı beyler ! ! !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hani zam? ~ 12 yıl önce
uçaklar dolu, para akıyor eee hani zam deyince? gelen cevap: bu sene çok zor geçecek, zam-bonus falan yok, hadi iş başına!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fâni85 ~ 12 yıl önce
Gözler "dolar-dolar" olmuş yârim... Gözlerim dolar ne vakit görsem üç rakamlıları, Gel de uç yâre şimdi... Dağlar gibi karşımda şimdi meydanlar... _Ünsüz Ozan_

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000