29 Ağustos 2013, Perşembe 09:05:59

HAVAYOLU ŞİRKETLERİ RUSYA'YI FETHEDECEK

Türkiye'den dört havayolu şirketi Rusya ile Türkiye arasında yeni seferlere başlamaya hazırlanıyor.
  • onur önce iç hatlarda uçmayı öğrensin.
  • St. Petersburg'a neden Sabiha Gökçen'den uçuşlar yapılamıyor. Engeller nedir? Türkler de vizesiz olduğundan yoğun talep gösterecektir. Karşılıklı kazan kazan olacak bir kulvar olur.
  • Türk şirketleri yönetim ve maliyet kontrolü konusundaki deneyimleriyle Rus'ların tozunu atar. O nedenle Ruslar ilk fırsatta kısıt getireceklerde.
  • Atlasjet`in St. Petersburg`a ucmasini unutun. Destinasyon Nijnekamsk.
  • Sayın isimsiz Ben havacılık sektöründe çalışmıyorum. Sadece bir yolcuyum. Sektörü, şartları, olasılıkları vb. sizin kadar bilemem. Yaşınızı da bilmiyorum ama ben 32 yaşındayım ve 16 yaşından beri düzenli olarak yurt içi-yurt dışı uçakla seyahat ediyorum. Fakat yaptığım yorumda komik-dalga geçilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Neden komik olduğunu açıklasanız da beni aydınlatsanız? Charter ve Aktarmalı uçuşları tercih etmediğimi belirtmem mi komik? Antalya-St. Petersburg arasında tarifeli sefer olsa temennim mi komik? Business Class seneçeneği olsa yazmam mı komik? Avrupa'nın en büyük şehirlerinden birisinden Antalya'ya direk tarifeli sefer yolcu talebinin az/çok olup olmadığını sorgulamam mı komik? Yoksa AtlasJet yazmam mı komik?
  • izmirden de haftada 2-3 direk moskova olsada rahatlasak
  • AtlasJet keşke Antalya-St.Petersburg hattına tarifeli bir sefer koysa, Business Class seçeneği olan.. Charter uçmaktan hoşlanmıyorum, tarifeli İstanbul ya da Moskova aktarmalı uçmaktan bıktım. Neden hiçbir havayolu bu güzergahı düşünmez anlamıyorum. Rusya'nın en büyük 2. şehri/Avrupa'nın en büyük şehirlerinden birisinden Antalya'ya tarifeli talep gerçekten bu kadar az mı?

Rus İzvestiya Gazetesi'nde yayınlanan habere göre, THY, Atlasjet, Onur Air ve Pegasus Havayolları Rusya ile Türkiye arasında yeni uçuşlara başlayacak.

Haberde, geçtiğimiz Nisan ayında Türkiye ve Rusya Sivil Havacılık yetkililerinin gerçekleştirdiği toplantılardan iki ülke arasında karşılıklı seferlerin arttırılması kararının çıktığı hatırlatıldı. Haberde ayrıca Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliği tarafından SHGM'nin yeni uçuşlara izin verdiği yönündeki açıklamasına yer verildi.

İzvestiya'nın haberinde THY'nin Rusya'daki mevcut rotalarına dört yeni hattın ekleneceği belirtildi. Buna göre, THY önümüzdeki dönemde İstanbul'dan Astrakhan, Stavropol, Mahaçkale ve Nalçik'e uçuşlara başlayacak.

İstanbul'dan Sabiha Gökçen'den Omsk ve Krasnodar şehirlerine uçan Pegasus Havayolları ise Sabiha Gökçen'den gerçekleştirdiği bu uçuşlarına Moskova-İstanbul hattını da eklemeye hazırlanıyor.

Habere göre, Onur Air Antalya-Moskova arasında direkt seferlere başlarken Atlasjet de İstanbul'dan Rusya'da bir destinasyona uçmayı planlıyor.

HAVAYOLU ŞİRKETLERİ RUSYA'YI FETHEDECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

er ~ 11 yıl önce
onur önce iç hatlarda uçmayı öğrensin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
St. Petersburg'a neden Sabiha Gökçen'den uçuşlar yapılamıyor. Engeller nedir? Türkler de vizesiz olduğundan yoğun talep gösterecektir. Karşılıklı kazan kazan olacak bir kulvar olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Türk şirketleri yönetim ve maliyet kontrolü konusundaki deneyimleriyle Rus'ların tozunu atar. O nedenle Ruslar ilk fırsatta kısıt getireceklerde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlasjet ~ 11 yıl önce
Atlasjet`in St. Petersburg`a ucmasini unutun. Destinasyon Nijnekamsk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erman ~ 11 yıl önce
Sayın isimsiz Ben havacılık sektöründe çalışmıyorum. Sadece bir yolcuyum. Sektörü, şartları, olasılıkları vb. sizin kadar bilemem. Yaşınızı da bilmiyorum ama ben 32 yaşındayım ve 16 yaşından beri düzenli olarak yurt içi-yurt dışı uçakla seyahat ediyorum. Fakat yaptığım yorumda komik-dalga geçilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Neden komik olduğunu açıklasanız da beni aydınlatsanız? Charter ve Aktarmalı uçuşları tercih etmediğimi belirtmem mi komik? Antalya-St. Petersburg arasında tarifeli sefer olsa temennim mi komik? Business Class seneçeneği olsa yazmam mı komik? Avrupa'nın en büyük şehirlerinden birisinden Antalya'ya direk tarifeli sefer yolcu talebinin az/çok olup olmadığını sorgulamam mı komik? Yoksa AtlasJet yazmam mı komik?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oretha ~ 11 yıl önce
Erman kardeş sen kafana takma. Herkes yorum yapıyorum diye yapıyor.
izmir ~ 11 yıl önce
izmirden de haftada 2-3 direk moskova olsada rahatlasak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erman ~ 11 yıl önce
AtlasJet keşke Antalya-St.Petersburg hattına tarifeli bir sefer koysa, Business Class seçeneği olan.. Charter uçmaktan hoşlanmıyorum, tarifeli İstanbul ya da Moskova aktarmalı uçmaktan bıktım. Neden hiçbir havayolu bu güzergahı düşünmez anlamıyorum. Rusya'nın en büyük 2. şehri/Avrupa'nın en büyük şehirlerinden birisinden Antalya'ya tarifeli talep gerçekten bu kadar az mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 11 yıl önce
Erman arkadaş, günün en komik yorumunu yapmışsın. Seni tebrik ediyorum. Saygılarla
neresi komik ~ 11 yıl önce
bu arkadasın yorumunun neresi komik? bence gayet mantıklı? söyleyin de bizler de gülelim hep beraber..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000