16 Ekim 2017, Pazartesi 09:15:48

Havayolu eski avukatına fetö davası

Bylock kullandığı belirlenen THY'nin eski avukatlarından Ali Rıza Mete hakkında FETÖ üyeliğinden 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
  • kardesim, askeri gectim, ogretmeni, tapucusu ,eczacisi,isadami, esnafi derken 200 bin kisiye gelecek yakinda .. bilen vardir,bilmeyen sevap diye katilan vardir.. bir sekilde bunlarla barisi saglamak lazim.. ust duzeyleri alin iceride, artik at izi ile baska izler karismasin.. zaten bunlarin tamami destek olsaydi, darbede olursu hersey olurdu.. baskalarinin kandirilma hakki varda, bunlarin kandirilma hakki yok mu?
  • tsg de bir çok kişi fetonun ev abileri müdür şef seviyesinde çalışıyor.
  • Bir tane telefon uygulamasi yukledi diye insanlara 15 yil biciyorlar. Asil fetoculer disarda kol geziyor goren yok
  • bu avukat gibi niceleri vardır. bilhassa temel ve hamdi zamanında feto torpiliyle thy'ye girip torpille uzman,şef,müdür vs olanlar hala thy'deler. bu nasıl oluyor peki? feto sayesinde iş,makam,para sahibi olanlar neden thy'den atılmıyorlar? bunlardan ve onları bu hale getiren eski ve hala feto torpillilerini terfi ettiren yeni thy yönetiminden neden hesap sorulmuyor? fetocuların mobbingleri ve onlara göz yuman,ne de olsa bizden deyip ses çıkarmayan akplilerin yüzünden haksız yere işten atılan binlerce insanın ahı var bunun acısı kötü çıkar unutmasın kimse! sözde dindar görünüyorsunuz ya yüce mevla'nın gazabından korkmuyorsunuz,acısı çoluk çocuktan çıkar demiyorsunuz ya da yüce mevla umurunuzda değil !
  • Aa nasıl olur yaaa
  • Sen onu bunu bırakta yabancı pilotun yanlışlıkla attıpı mail thy yi karıştırdı , haberini yapamadın ya büyük kayıp .şimdi alıntı yaparsınız.

Bylock kullandığı belirlenen THY'nin eski avukatlarından Ali Rıza Mete hakkında FETÖ üyeliğinden 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca açılan davanın iddianamesinde avukat Ali Rıza Mete'nin incelenen internet trafiğinde, 2014'ten itibaren kullandığı hat ile ByLock için kiraladığı IP'ye 7 günde 113 kez erişim yaptığı belirtildi.

Mete'nin ByLock kullanan 41 kişi ile de irtibatı saptandı. Mete'nin Bank Asya'daki hesabında yaşanan haretliliğe de dikkat çekilen iddianamede, 2009-2013 yılları arasında Türk Hava Yolları'nda avukat olarak çalışan Mete'nin savunmasında suçlamaları kabul etmediği aktarıldı. Ancak toplanan deliller içeriğine göre şüphelinin "FETO/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçunu işlediğine dair şüpheye yer vermeyecek şekilde bulgulara ulaşıldığı" ifade edildi ve 7.5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası talep edildi. (Sabah)

Havayolu eski avukatına fetö davası

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

seytanin avukati ~ 6 yıl önce
kardesim, askeri gectim, ogretmeni, tapucusu ,eczacisi,isadami, esnafi derken 200 bin kisiye gelecek yakinda .. bilen vardir,bilmeyen sevap diye katilan vardir.. bir sekilde bunlarla barisi saglamak lazim.. ust duzeyleri alin iceride, artik at izi ile baska izler karismasin.. zaten bunlarin tamami destek olsaydi, darbede olursu hersey olurdu.. baskalarinin kandirilma hakki varda, bunlarin kandirilma hakki yok mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayır yok ! ~ 6 yıl önce
kanmayacaklar,sorgulayacaklar,soracaklar,biat etmeyecekler,cahil olmayacaklar,kendilerini kullandırtmayacaklar !!!
TGS ~ 6 yıl önce
tsg de bir çok kişi fetonun ev abileri müdür şef seviyesinde çalışıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 6 yıl önce
Bir tane telefon uygulamasi yukledi diye insanlara 15 yil biciyorlar. Asil fetoculer disarda kol geziyor goren yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy'de ~ 6 yıl önce
bu avukat gibi niceleri vardır. bilhassa temel ve hamdi zamanında feto torpiliyle thy'ye girip torpille uzman,şef,müdür vs olanlar hala thy'deler. bu nasıl oluyor peki? feto sayesinde iş,makam,para sahibi olanlar neden thy'den atılmıyorlar? bunlardan ve onları bu hale getiren eski ve hala feto torpillilerini terfi ettiren yeni thy yönetiminden neden hesap sorulmuyor? fetocuların mobbingleri ve onlara göz yuman,ne de olsa bizden deyip ses çıkarmayan akplilerin yüzünden haksız yere işten atılan binlerce insanın ahı var bunun acısı kötü çıkar unutmasın kimse! sözde dindar görünüyorsunuz ya yüce mevla'nın gazabından korkmuyorsunuz,acısı çoluk çocuktan çıkar demiyorsunuz ya da yüce mevla umurunuzda değil !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 6 yıl önce
Aa nasıl olur yaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
skandal ~ 6 yıl önce
Sen onu bunu bırakta yabancı pilotun yanlışlıkla attıpı mail thy yi karıştırdı , haberini yapamadın ya büyük kayıp .şimdi alıntı yaparsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000