24 Nisan 2009, Cuma 08:14:34

Havayollarının yaz tarifesi kışın da sürecek

Türk Hava Yolları (THY) ve özel havayolları, kış sezonunun ardından 29 Mart'ta yaz tarifelerine geçti...
  • thy saw dan pegasusla aynı uçtugu noktalardan kar edemiyor.sun experes gelme nedeni budur.ankaraya uçmayan sun experes buradan ankaraya anadolu jet gelebilir.thy sadece saw dan antalya dan kar yapıyor.pegasus gerçekten korkunç rakip.aman ahl ye gelirse onur ve atlas jetin sonu kötü.
  • Yeni bi kampanya başlıyomuş millet: "Kandır beni Uçan Eşek"... :D
  • PEGASUSUN UÇUR BENİ PEGASUS ADLI KAMPANYASIYLA 6 MARTTA BİLET KAZANANLARDAN BİRİYİM.BANA MAİL İLE ULAŞACAKLARDI AMA HALA O MAİL GELMEDİ.BİLGİSAYARLARI MAİL GÖNDERMİYOR GALİBA.MEKTUP GÖNDERDİLER ONDAN GELMEDİ DİYECEGİM AMA MEKTUPDA EN FAZLA ON GÜNDE ELİME ULAŞIRDI.KAPANYA YAPARLAR AMA TAKİPİNİ VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ YİNE HER ZAMAN UNUTURLAR.(6 Mart tarihli yarışmamızda kazananlar şöyle: Ayşe Dilek Yıldız, Ahmet Apuhan, Anıl Okay. Kendilerine e-mail ile ulaşılacaktır. Tebrikler...)KAYNAK;http://twitter.com/ucurbenipegasus
  • AnadoluJet Istanbul ve Istanbul SAW'a ucmazken listede destinasyonlar olarak gozukuyor? Yoksa AnadoluJet IST ve SAW'a ucmayami hazirlaniyor?

Yaz sezonundaki yoğunluğu dikkate alarak, uçak, hat ve sefer sayısını artıran şirketler, müşteri memnuniyeti artırmak ve daha çok yolcu kazanmak amacıyla kampanyalara hız verecek.  
 
Ucuz bilet bulmanın imkansız hale geldiği yaz döneminde, biletini erken alanlar iç hatlarda 69 liradan uçma fırsatı bulabilecek. Şirketler, yaz tarifesi ile İstanbul (Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanları), Ankara, İzmir, Antalya, Adana ve Bursa merkezli tarifeli iç hat uçuşu gerçekleştirecek. Şirketlerin yaz döneminde uçacağı noktalar şöyle:

THY: İstanbul merkezli: Adana, Adıyaman, Ağrı, Ankara, Antalya, Batman, Bodrum, Çanakkale, Dalaman, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kahramanmaraş, Kars, Kayseri, Konya, Malatya, Mardin, Merzifon, Muş, Nevşehir, Samsun, Sinop, Sivas, Şanlıurfa (GAP), Trabzon, Uşak, Van. Ankara merkezli (Anadolujet): Adana, Adıyaman, Ağrı, Antalya, Batman, Bodrum, Çorlu, Dalaman, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İzmir, İstanbul, Kahramanmaraş, Kars, Malatya, Mardin, Muş, İstanbul Sabiha Gökçen, Samsun, Şanlıurfa, Trabzon, Van.

SUNEXPRESS: İstanbul Sabiha Gökçen merkezli: Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, İzmir, Kars, Samsun, Sivas, Trabzon, Van. İzmir merkezli: Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Kars, Kayseri, Malatya, Samsun, İstanbul Sabiha Gökçen, Trabzon, Van. Antalya merkezli: Adana, Bodrum, Diyarbakır, Samsun, İstanbul Sabiha Gökçen, Van, Bursa. Bursa Yenişehir merkezli uçuşlar: Erzurum, Trabzon.

PEGASUS: İstanbul Sabiha Gökçen merkezli uçuşlar: Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Malatya, Samsun, Trabzon, Van. Ankara merkezli: Bodrum, Diyarbakır, Trabzon, Van. Antalya merkezli: Adana, İzmir, İstanbul Sabiha Gökçen, Trabzon. İzmir merkezli uçuşlar: Adana, Ankara, Antalya, Diyarbakır, İstanbul, Mardin, İstanbul Sabiha Gökçen, Samsun, Trabzon. Adana merkezli: Trabzon.

ONUR AİR: İstanbul merkezli uçuşlar: Adana, Antalya, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Malatya, Samsun, Trabzon.

Havada indirim yarışı

THY: Ayın fırsatlarını ve tüm promosyonlu uçuşlarını web sitesinde yayınlıyor. First class uçuşlarda ikinci kişiye yüzde 50 indirim yapan şirket, web sitesinden bilet alanlara yüzde 10 indirim uyguluyor. THY ve Star Alliance üyesi diğer havayolları uçuşlarından, program ortağı otellerde yapılan konaklamalardan, araç kiralama şirketlerinden ve Shop&Miles kredi kartıyla yapılan harcamalardan mil kazanabilen Miles&Smiles üyeleri, Bimeks'ten yaptıkları alışverişlerden mil kazanabiliyor.

ONUR: Son kampanyasında 29 bin bileti 24 Mayıs'a kadar vergiler dahil 27 liraya satışa çıkarmıştı. Yeni kampanya hazırlığında olan şirket, Axess'e 4, Card Finans'a 3, Maksimum Kart'a 2 taksitte peşin fiyatına bilet satışı yapıyor. Şirket, web sitesinden, promosyonlu uçuşların listesini veriyor.

ATLASJET: İzmir, Antalya, Adana ve Bodrum'daki havalimanlarından civar ilçelere ücretsiz otobüs servisi var. Aile bireylerinin Jetmil'in kişiye özel kartlarında toplanan Jetmil'ler, Jetmil Family Kart'ta birikiyor ve ödül bilet kazanılabiliyor. Web sitesinden gidiş-dönüş bilet alanlar, daha düşük hizmet bedeli ödeyecek.

PEGASUS: Pegasus Kartı'nı kullananlar, yüzde 20 indirim ve 3 taksitle bilet imkanı yakalıyor. Budget'ten araç kiralayan yolcular, hem indirimden faydalanıyor hem de hediye kazanıyor.

SUN EXPRESS: Sun Express, Samsun ve Adana'ya tek yön vergiler dahil 49 liradan başlayan fiyatlarla uçuş düzenliyor. 20. yılını 20 TL/20 Euro'luk bilet fiyatları ile kutlayan şirket, promosyonlu biletleri, her cumartesi saat 20.00'den sonra 20 saat boyunca satışa çıkarıyor.

İZAİR: İzair, yurtiçi uçuşlarda her şey dahil 39,99 TL'den başlayan fiyatlarla uçuş düzenliyor. Şirketin diğer kampanya ve promosyonu web'den takip edilebilir.
 
Mustafa GÜN
ZAMAN

Havayollarının yaz tarifesi kışın da sürecek

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
thy saw dan pegasusla aynı uçtugu noktalardan kar edemiyor.sun experes gelme nedeni budur.ankaraya uçmayan sun experes buradan ankaraya anadolu jet gelebilir.thy sadece saw dan antalya dan kar yapıyor.pegasus gerçekten korkunç rakip.aman ahl ye gelirse onur ve atlas jetin sonu kötü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yeni bi kampanya başlıyomuş millet: "Kandır beni Uçan Eşek"... :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
PEGASUSUN UÇUR BENİ PEGASUS ADLI KAMPANYASIYLA 6 MARTTA BİLET KAZANANLARDAN BİRİYİM.BANA MAİL İLE ULAŞACAKLARDI AMA HALA O MAİL GELMEDİ.BİLGİSAYARLARI MAİL GÖNDERMİYOR GALİBA.MEKTUP GÖNDERDİLER ONDAN GELMEDİ DİYECEGİM AMA MEKTUPDA EN FAZLA ON GÜNDE ELİME ULAŞIRDI.KAPANYA YAPARLAR AMA TAKİPİNİ VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ YİNE HER ZAMAN UNUTURLAR.(6 Mart tarihli yarışmamızda kazananlar şöyle: Ayşe Dilek Yıldız, Ahmet Apuhan, Anıl Okay. Kendilerine e-mail ile ulaşılacaktır. Tebrikler...)KAYNAK;http://twitter.com/ucurbenipegasus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
AnadoluJet Istanbul ve Istanbul SAW'a ucmazken listede destinasyonlar olarak gozukuyor? Yoksa AnadoluJet IST ve SAW'a ucmayami hazirlaniyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000