02 Aralık 2013, Pazartesi 16:06:28

HAVAŞ'TAKİ O ATAMA RESMEN GERÇEKLEŞTİ!

AirportHaber'in aylar öncesinden duyurduğu atama gerçekleşti. Nurzat Erkal, Havaş Genel Müdürü olarak atandı...
  • İşin geliştirilmesi amacı ile personelle sık bir şekilde fikir alışverişi yapılsın
  • çok severler birbirlerini. İki eski dost. Çok uzmandırlar. Her konuda.
  • Güzelim şirketi bitirdiniz, tarihinin en kötü dönemini yaşıyor sayenizde. Bütün personelin ahını aldınız. Bu kadar amatör olacağınızı kimse beklemiyordu. Ne diyelim. Allah sonumuzu hayır etsin.
  • ıst yh de işler çok kötü yakın zamanda biri el atmazsa çalışacak personel bulamayacaklar. Ne hafta izni var ne off gece gündüz çalış. İnsanda çalışma hevesi bırakmadılar planlamada çalışanlar da çare bulamadılar.
  • sayin genel mudurum, oncelikle izmirde sizinle bir araya gelmis olmak bizim icin bi sereftir. Gostermis oldugunuz samimiyer ve ictenlikten dolayi tesrkkuru bir borc biliriz. izmir ust yonetim icin yapmis oldugunuz idari degisim,bunca yildir verilen emegin hernekadar gecte olsa mukafatini gormemize neden olmustur. IZMIR RAMP YILLARIN ESARETINDEN KURTULUP HIC BUKADAR KEYIFLI CALISMAMISTI... Gostermis oldugunuz iyi niyet ve kibarliginizdan dolayi size ve ekibinize selamlar. Saygilar... Allah yolunuzu acik etsin
  • Adama pasaport sorarlar biz burdayiz rakıda kahırdan icildimi hiç tadiolmaz bak biz burda cayımızı hoş sohbetlen iciyoruz sen eniyisi sirketin dürbununden bakarsin
  • Benim acele edergibi bi halimyok rengimiz belli enazindan camiya icinde butun kapılar acik senbak kendine bahce kapısindan giremicen iceri adama pasapot sorarlar sayin ramp müdürüm rakıyıda kahırdan içiyonuz yakında rakıda paklamıyacak seni ve parelel yapını slmlar
  • yazan arkadaş sen hiç acele etme. bak dün nerdelermiş seni çağırdılarmı rakı balık çümbüş gırla mis gibi sen nerdesin
  • bak acele eden görecen ilerde insanlık neymiş. Acele etme. Sonra nasıl dualar edersin gm'rüne. sen.
  • sahile insin. Hiç acele etme. Açılsın şöyle kıyılara. Bak nasıl ilişkiler olacak. Sen paçaları indir,çabuk sıvamışsın.acele etme. sen.

AirportHaber'in aylar öncesinden duyurduğu atama gerçekleşti. Nurzat Erkal, Havaş Genel Müdürü olarak atandı. Söz konusu atamayı AirportHaber Haziran ayında duyurmuştu.

Havaş'tan yapılan açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

Türkiye’nin en köklü yer hizmetleri şirketi Havaş’ın üst yönetiminde görev değişikliği oldu. 10 Haziran 2013 tarihinden bu yana Havaş Genel Müdür Vekili olarak görev yapan Nurzat Erkal, 1 Aralık 2013 tarihi itibariyle Genel Müdür görevine atandı. 2005’ten beri bu görevi sürdüren Müjdat Yücel bundan böyle TAV Havalimanları Holding CEO Danışmanı ve Havaş Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve devam edecek.

İnşaat Mühendisi olan Nurzat Erkal; 1989 yılında Galatasaray Lisesi'nden, 1994 yılında ise İstanbul Teknik Üniversitesi'nden mezun oldu. 1994-2005 yılları arasında özel sektörde ve kamu sektöründe çeşitli görevler üstlendi. 2005 yılında havacılık sektörüne adım atarak, 2005-2010 yılları arasında Türk Hava Yolları'nda İnşaat Emlak Daire Başkanlığı görevini yürüttü. 2010 yılında TAV ailesine katılarak, TAV G Otopark Yapım Yatırım ve İşletme A.Ş.'de Genel Müdür olarak görev yapan Nurzat Erkal, İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

AirportHaber'in 13 Haziran'da duyurduğu atama haberi için resme tıklayınız...


HAVAŞ'TAKİ O ATAMA RESMEN GERÇEKLEŞTİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (90)

Personel ~ 10 yıl önce
İşin geliştirilmesi amacı ile personelle sık bir şekilde fikir alışverişi yapılsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elazığ ile İzmir ~ 10 yıl önce
çok severler birbirlerini. İki eski dost. Çok uzmandırlar. Her konuda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fos ~ 10 yıl önce
Güzelim şirketi bitirdiniz, tarihinin en kötü dönemini yaşıyor sayenizde. Bütün personelin ahını aldınız. Bu kadar amatör olacağınızı kimse beklemiyordu. Ne diyelim. Allah sonumuzu hayır etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorgun bitkin ~ 10 yıl önce
ıst yh de işler çok kötü yakın zamanda biri el atmazsa çalışacak personel bulamayacaklar. Ne hafta izni var ne off gece gündüz çalış. İnsanda çalışma hevesi bırakmadılar planlamada çalışanlar da çare bulamadılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adb ramp ~ 10 yıl önce
sayin genel mudurum, oncelikle izmirde sizinle bir araya gelmis olmak bizim icin bi sereftir. Gostermis oldugunuz samimiyer ve ictenlikten dolayi tesrkkuru bir borc biliriz. izmir ust yonetim icin yapmis oldugunuz idari degisim,bunca yildir verilen emegin hernekadar gecte olsa mukafatini gormemize neden olmustur. IZMIR RAMP YILLARIN ESARETINDEN KURTULUP HIC BUKADAR KEYIFLI CALISMAMISTI... Gostermis oldugunuz iyi niyet ve kibarliginizdan dolayi size ve ekibinize selamlar. Saygilar... Allah yolunuzu acik etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adb ramp ~ 10 yıl önce
Adama pasaport sorarlar biz burdayiz rakıda kahırdan icildimi hiç tadiolmaz bak biz burda cayımızı hoş sohbetlen iciyoruz sen eniyisi sirketin dürbununden bakarsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adb ramp ~ 10 yıl önce
Benim acele edergibi bi halimyok rengimiz belli enazindan camiya icinde butun kapılar acik senbak kendine bahce kapısindan giremicen iceri adama pasapot sorarlar sayin ramp müdürüm rakıyıda kahırdan içiyonuz yakında rakıda paklamıyacak seni ve parelel yapını slmlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adb ramp ~ 10 yıl önce
yazan arkadaş sen hiç acele etme. bak dün nerdelermiş seni çağırdılarmı rakı balık çümbüş gırla mis gibi sen nerdesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen ~ 10 yıl önce
bak acele eden görecen ilerde insanlık neymiş. Acele etme. Sonra nasıl dualar edersin gm'rüne. sen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaz gelsin ~ 10 yıl önce
sahile insin. Hiç acele etme. Açılsın şöyle kıyılara. Bak nasıl ilişkiler olacak. Sen paçaları indir,çabuk sıvamışsın.acele etme. sen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000