09 Mart 2010, Salı 08:25:20

"HAVANA'YA UÇUR BİZİ THY..."

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Küba ile ticari ilişkilerin canlanmasına katkı koyması için İstanbul’dan Havana’ya direkt uçak seferlerinin başlaması için Türk Hava Yolları’na (THY) yazı göndereceklerini söyledi.
  • evet, kesinlikle THY Havana'ya uçmalı..hatta Tegucigalpa, Mangua, Puerto Plata'yı da uçulacak destinasyonlar listesine koymalı.
  • Ben ingilizce öğretmeniyim mango ithalatcısı değilim ama fena fikir de değil, eğer maniladan mango ithalatına başlanırsa hiç olmasın 30 liraya mango kurusu yemek zorunda kalmayız. Eğer bir de tazesini ithal ederlerse değme keyfime. vatandaş mango neye benzer görür en azından. Ev işlerinde yardımcı kadın fikri de fena değil böylece ülkemizde ingilizce eğitimi problemini de bir nebze çözmüş oluruz. ne de olsa onlar anadil seviyesinde ingilizce konuşuyorlar.
  • Avrupa'dan Filipinler icin talep gelebilir. Transit yolculara, diger Star Alliance havayollari yolcularina bedavaya yakin ucuz bilet verirseniz, ucaklari da doldurursunuz. Benim sahsi gorusum, bu hattin karli olmayacagi. Halihazirda Istanbul - Bangkok - Manila, Istanbul-Singapur-Manila olarak zaten diger Star Alliance havayollari ile bu noktaya ulasilabiliyor. THY transit yolcu tasimaya bu kadar merakliysa, once online check-in sistemlerini duzeltmelesi de gerekir. Manila'nin nerede oldugunu gayet iyi biliyorum, merak ediyorum Filipinolarin ortalama gelir duzeyi hakkinda sizin herhangi bir bilginiz var mi. Yoksa siz mango yada ev islerine yardimci bayan ithalatcisi misiniz?
  • ABD ambargosu nedeni ile amerika uzerinden THY biraz zor ucar. Ille de THY mi ucmak zorunda iger ulkelerin yaptigi gibi diger turistik seferler ya da charterlarla da bu is yapilir.
  • Sn Demirtaş'ın İzAir başarısızlığından sonra Milli Havayolumuzu yanlış yönlendirebileceğinden korkuyoruz!!!
  • Ne kadar meraklıyız direkt uçuşlara. Oraya uçuş buraya uçuş. THY arpalık zaten. İnsanların neden Küba ya gittikleri de çok belli. Tamamen ticaret!!!!!! Beyefendiler bekleyemiyorlar havaalanında 1-2 saat. Olmaz böyle şey...
  • Küba'ya nasıl dolduracak THY uçuşlarını? Türkiye'den bir uçak dolduracak yolcu çıkar mı? Acaba Fetullah orada da bir okul açmayı mı düşünüyor. Bak öyle olsaydı kesinlikle uçardı THY Havana'ya. Gerçekçi olalım beyler.
  • Hayrola? Puronuz mu bitti yoksa devricmci kardeşlerinizi göresiniz mi geldi? O kadar meraklıysanız, sağa/sola tıkalamaya çalıştığınız A319'lardan biriyle gidin nereye gitmek istiyorsanız. Aaa, ama onlara binmezsiniz, çünkü onların motorları artık cacık oldu, değil mi? Neyse, size Hande'den "Romeo" şarkısını göndereyim, "enternasyonel marşı"nı tutmaz gerçi ama...
  • Thy havana ya ucus koyarsa muhakkak direk diilde onceden uctugu hat olan miami uzerinden olacaktir .
  • Arkadaşlar bence de sadece türk turisti değil transit yolcu potansiyelini de gözönünde bulundurmak lazım. Air France ve Iberia gayet dolu uçuyor Havanaya. THY bence doğru bir nokta seçmiş olur.

Oda olarak 1992 yılında Küba ile yaptıkları işbirliği anlaşmasından bu yana ticari ilişkilerin geliştirilmesi için çaba gösterdiklerini aktaran Demirtaş, ticari ilişkilerin yeterli olmadığına dikkat çekti. Küba’nın çok stratejik bir yerde olduğunu dile getiren Demirtaş, Türk işadamlarının Küba’dan Latin Amerika’ya açılabilme avantajına dikkat çekti. Demirtaş, Türkiye’den Küba’ya demir ve taşıt gibi ürünlerin satıldığını, Küba’dan ise alkol ve alkollü ürünlerin ithal edildiğini belirterek ticari ilişkilerin yanısıra turizm ilişkilerinin de geliştirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

"HAVANA'YA UÇUR BİZİ THY..."

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 14 yıl önce
evet, kesinlikle THY Havana'ya uçmalı..hatta Tegucigalpa, Mangua, Puerto Plata'yı da uçulacak destinasyonlar listesine koymalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben ingilizce öğretmeniyim mango ithalatcısı değilim ama fena fikir de değil, eğer maniladan mango ithalatına başlanırsa hiç olmasın 30 liraya mango kurusu yemek zorunda kalmayız. Eğer bir de tazesini ithal ederlerse değme keyfime. vatandaş mango neye benzer görür en azından. Ev işlerinde yardımcı kadın fikri de fena değil böylece ülkemizde ingilizce eğitimi problemini de bir nebze çözmüş oluruz. ne de olsa onlar anadil seviyesinde ingilizce konuşuyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Avrupa'dan Filipinler icin talep gelebilir. Transit yolculara, diger Star Alliance havayollari yolcularina bedavaya yakin ucuz bilet verirseniz, ucaklari da doldurursunuz. Benim sahsi gorusum, bu hattin karli olmayacagi. Halihazirda Istanbul - Bangkok - Manila, Istanbul-Singapur-Manila olarak zaten diger Star Alliance havayollari ile bu noktaya ulasilabiliyor. THY transit yolcu tasimaya bu kadar merakliysa, once online check-in sistemlerini duzeltmelesi de gerekir. Manila'nin nerede oldugunu gayet iyi biliyorum, merak ediyorum Filipinolarin ortalama gelir duzeyi hakkinda sizin herhangi bir bilginiz var mi. Yoksa siz mango yada ev islerine yardimci bayan ithalatcisi misiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ABD ambargosu nedeni ile amerika uzerinden THY biraz zor ucar. Ille de THY mi ucmak zorunda iger ulkelerin yaptigi gibi diger turistik seferler ya da charterlarla da bu is yapilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sn Demirtaş'ın İzAir başarısızlığından sonra Milli Havayolumuzu yanlış yönlendirebileceğinden korkuyoruz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne kadar meraklıyız direkt uçuşlara. Oraya uçuş buraya uçuş. THY arpalık zaten. İnsanların neden Küba ya gittikleri de çok belli. Tamamen ticaret!!!!!! Beyefendiler bekleyemiyorlar havaalanında 1-2 saat. Olmaz böyle şey...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Küba'ya nasıl dolduracak THY uçuşlarını? Türkiye'den bir uçak dolduracak yolcu çıkar mı? Acaba Fetullah orada da bir okul açmayı mı düşünüyor. Bak öyle olsaydı kesinlikle uçardı THY Havana'ya. Gerçekçi olalım beyler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hayrola? Puronuz mu bitti yoksa devricmci kardeşlerinizi göresiniz mi geldi? O kadar meraklıysanız, sağa/sola tıkalamaya çalıştığınız A319'lardan biriyle gidin nereye gitmek istiyorsanız. Aaa, ama onlara binmezsiniz, çünkü onların motorları artık cacık oldu, değil mi? Neyse, size Hande'den "Romeo" şarkısını göndereyim, "enternasyonel marşı"nı tutmaz gerçi ama...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Thy havana ya ucus koyarsa muhakkak direk diilde onceden uctugu hat olan miami uzerinden olacaktir .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar bence de sadece türk turisti değil transit yolcu potansiyelini de gözönünde bulundurmak lazım. Air France ve Iberia gayet dolu uçuyor Havanaya. THY bence doğru bir nokta seçmiş olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000