15 Mart 2010, Pazartesi 07:39:50

Havalimanına narenciye bahçesi

Dalaman Havalimanı Başmüdürlüğü tarafından organize edilen “Havalimanı Ağaçlandırma Projesi” dahilinde Havalimanı içerisine 170 adet narenciye ağacı dikildi.
  • eh bizdeki (ATATÜRK HAVALİMANI) saklı bahçelerden kimsenin haberi yok. o kadar zehir içeriyo ama yiyen yiyor
  • dikmiş olduğunuz ağaçlar cennette sizin köşkünüzde bulunsun başmüdürümüz. Erzurumdan sevgi ve saygılar...
  • havalimanları uluslar arası standartlara sahip kuruluşlar..acaba avrupada ya da başka bir yerde böyle projelere izin veriyorlar mı.. bir de ne kadar sağlıklı sürekli emisyonlara maruz kalan bir yerde narenciye dikmeleri
  • Değerli Başmüdürümüz Dalaman'da kendini hemen hissettirmiş. DHMİ nin böyle vizyonlu,vicdan sahibi , çevresine duyarlı ,Mayası Temiz insanlarına sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Erzurumdan rüzgar gibi geçti, Hizmetleriniz unutulmayacak "Cevat Baba"

Ağaçlandırma çalışmalarına Dalaman Kaymakamı Ahmet Deniz, Havalimanı Emniyet Müdürü  İsmail Yenigelen, DHMİ Başmüdürü Cevat Yılmaz, ATM Dışhatlar Müdürü Hamdi Çakır’ın yanı sıra, Türk Hava Yolları, Petrol Ofisi A.Ş., Havaş ve Çelebi yetkililerinin katıldı.

Dalaman Havalimanı Başmüdürü Cevat Yılmaz yaptığı açıklamada, “Dalaman Havalimanı Uluslararası bir havalimanı bu yüzden de çevre düzenlemesine önem veriyoruz. Narenciye ağaçlarının yanı sıra, nar ağaçları ve begonvil çiçekleri de daha önce havalimanı içerisinde birçok alana dikildi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesine bağlı Dalaman Verici İstasyonunun bulunduğu 24 dönümlük araziye de 2009 yılı içerisinde 700 civarı narenciye ve günlük ağacı dikilmişti. Çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmaları ileriki süreçlerde de devam edecek” dedi.

 

Havalimanına narenciye bahçesi

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
eh bizdeki (ATATÜRK HAVALİMANI) saklı bahçelerden kimsenin haberi yok. o kadar zehir içeriyo ama yiyen yiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
dikmiş olduğunuz ağaçlar cennette sizin köşkünüzde bulunsun başmüdürümüz. Erzurumdan sevgi ve saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
havalimanları uluslar arası standartlara sahip kuruluşlar..acaba avrupada ya da başka bir yerde böyle projelere izin veriyorlar mı.. bir de ne kadar sağlıklı sürekli emisyonlara maruz kalan bir yerde narenciye dikmeleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Değerli Başmüdürümüz Dalaman'da kendini hemen hissettirmiş. DHMİ nin böyle vizyonlu,vicdan sahibi , çevresine duyarlı ,Mayası Temiz insanlarına sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Erzurumdan rüzgar gibi geçti, Hizmetleriniz unutulmayacak "Cevat Baba"

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000