20 Aralık 2012, Perşembe 14:56:17

HAVALİMANINA GELMEDEN BU HABERİ OKUYUN!

İstanbul'da sabah saatlerinde başlayan ve etkisini her geçen saat artıran kar yağışı uçuşları olumsuz yönde etkiliyor. Yetkililer havayoluyla seyahat edecek yolcuları uyarıyor.
  • ? işaretli yorumcuya yorum: Biz yolcularimizi seviyoruz, sıkıntı yok.Problem tabiki hava şartlarından kaynaklaniyor.Magduriyetler yaşanıyor, dünyanın her yerinde olabileceği ve olduğu gibi.Siz merak etmeyin bizler canla başla çalışıp, magduriyetlerini gideriyoruz.
  • thy(tgs) rorat ve kaza sezonunu açmıştır .vatana ve yolculara hayırlı olsun.acil işi olanlar birkaçgün önceden şehirlerine veya ülkelere gitsin yoksa maduriyetler medyeda çokça yer alır.genel müdürde biz yolcuları çok seviyoruz deyip sıkıntı yok der sanırım.
  • İki gidim kar yagdi İstanbulun haline bakin ! Bu ne ya ! Rezilligi sonuna kadar hak ediyoruz !

Türkiye'nin tamamında etkili olmaya başlayan soğuk hava dalgası bu sabahtan itibaren İstanbul'u da etkisi altına aldı. Sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'nın  pisti temizleme çalışmaları için kısa süreliğine de olsa uçuş trafiğine kapatıldı. 

Her geçen saat etkisini artırarak devam eden kar yağışının ilerleyen saatlerden uçuşları olumsuz yönde etkileyeceği öngörülüyor.

AirportHaber'in yetkililerden edindiği bilgilere göre; kar yağışının saat 17:00'dan sonra daha da etkili olacağı ve seferlerde gecikmelerin yaşanabileceği öğrenildi. 

Öte yandan Türk Hava Yolları da konuya ilişkin şu açıklamayı yayınladı:

"İstanbu’da devam eden kar yağışının 20 Aralık yerel saat ile 17:00 sonrası daha da yoğunlaşması beklenmektedir. Bu nedenle seferlerimizde rotarlar ve bazı iptaller  soz konusudur.

Seyahatiniz öncesi uçuslarınızı kontrol etmeniz rica olunur."

HAVALİMANINA GELMEDEN BU HABERİ OKUYUN!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

z ~ 11 yıl önce
? işaretli yorumcuya yorum: Biz yolcularimizi seviyoruz, sıkıntı yok.Problem tabiki hava şartlarından kaynaklaniyor.Magduriyetler yaşanıyor, dünyanın her yerinde olabileceği ve olduğu gibi.Siz merak etmeyin bizler canla başla çalışıp, magduriyetlerini gideriyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 11 yıl önce
önemli olan madur etmemek yolcu madur olmasın diye sen oradasın.yoksa senin ne işin olur orada.yolcunun maduriyetini gidermek yolcuya ak dağdan kar bağışlamıyosun yolcunun doğal hakkı olan sorunsuz uçuş yapması. sorun yaratan yerpersoneli olursa madur olan yolcu çok olur.
?? ~ 11 yıl önce
thy(tgs) rorat ve kaza sezonunu açmıştır .vatana ve yolculara hayırlı olsun.acil işi olanlar birkaçgün önceden şehirlerine veya ülkelere gitsin yoksa maduriyetler medyeda çokça yer alır.genel müdürde biz yolcuları çok seviyoruz deyip sıkıntı yok der sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya ~ 11 yıl önce
İki gidim kar yagdi İstanbulun haline bakin ! Bu ne ya ! Rezilligi sonuna kadar hak ediyoruz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Chicago ~ 11 yıl önce
Chicago'da kar yagmiyor fakat bekleniyor. Cok ucus iptal oldu. Istanbul'dan beter.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000