22 Ocak 2013, Salı 08:17:08

HAVALİMANI İÇİN ÖDENEK HAZIR

AK Parti'li Osman Ören, Siirt'ten İstanbul'a seferler yapılabilmesi için yeni bir havaalanı için arsa arayışı içerisinde olduklarını ifade ederek, "Uygun arsa bulduğumuz takdirde terminal binası için ödenek hazır."
  • sirtteki havaalanı ne olacakmış? anlamadım.. ha bir de... havaalanına terminal binasını kim yapacak? Ödeneği kim nasıl bulmuş? Çünkü Bakanlığın yatırım programında görünmüyor.
  • Peki siirtteki havaalanı?
  • 100 kisilik ucak, yani 1400-1800 metre pist yeteli. Goreceksiniz, illaki 3000 metre pist olacak diyecekler ve ardindan odenek icin yillarca bekleyecekler. Umarim yaniliyorumdur ve abartmadan ihtiyaca gore pist uzunlugu belirtilir.
  • THY 100 kisilik ucaklar alacakmis? Hemde 2013te? Balon haber degil bu degilmi?

Osman Ören, AK Parti Siirt İl Başkanı Ali İlbaş ile düzenlediği basın toplantısında yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ulaşımdan eğitim ve sağlık sektörlerine kadar her alanda önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Ören, Pervari yolunu yaptıkları çalışmalarla kısaltıklarını kaydetti.

Ören, Siirt'ten İstanbul'a seferler yapılabilmesi için yeni bir havaalanı için arsa arayışı içerisinde olduklarını ifade ederek, "Uygun arsa bulduğumuz takdirde terminal binası için ödenek hazır. Bir yandan da THY yetkilileri ile yaptığımız görüşmede 2013 yılında 100 kişilik uçakların alınacağı bilgisini aldık. Bu uçaklar alındığı zaman, Siirt'ten İstanbul'a uçak seferleri başlayacak. Demir yolunun ilimize gelmesi ve çağrı merkezi kurulması için çabalarımız devam ediyor." dedi.
Aydınlar ilçesinde yapılacak dev eğitim kampüsü için proje hazırlayabilen 5 kent arasında olduklarını anlatan Ören, yürütülen diğer çalışmalara da değindi. (Haber7)

HAVALİMANI İÇİN ÖDENEK HAZIR

Yorumlar

siirt ~ 11 yıl önce
sirtteki havaalanı ne olacakmış? anlamadım.. ha bir de... havaalanına terminal binasını kim yapacak? Ödeneği kim nasıl bulmuş? Çünkü Bakanlığın yatırım programında görünmüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olan havaalanı? ~ 11 yıl önce
Peki siirtteki havaalanı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
100 kisilik ucak, yani 1400-1800 metre pist yeteli. Goreceksiniz, illaki 3000 metre pist olacak diyecekler ve ardindan odenek icin yillarca bekleyecekler. Umarim yaniliyorumdur ve abartmadan ihtiyaca gore pist uzunlugu belirtilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
100 ~ 11 yıl önce
THY 100 kisilik ucaklar alacakmis? Hemde 2013te? Balon haber degil bu degilmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000