07 Ocak 2012, Cumartesi 13:30:41

HAVALİMANI ÇALIŞANLARINDAN BÜYÜK FEDAKÂRLIK...

Almanya'nın Münih Havalimanı çalışanları, Van depreminde yıkılan öğretmen evinin yeniden inşası için 100 bin Euro topladı...
  • tav yardım yaptı da mı afişe edecek? eğer yapmış olsalardı bir tav çalışanı olarak mutlaka haberimiz olurdu. özeleştiri gibi olacak ama cebinde akreple gezen patronlarımız var maalesef... az kişiyle çok iş mantığı işte
  • TAV da çalışanlarından topladığı yardımları kendisi yapmış gibi gönderdi...ama reklama gelince bilmem kaç tae havalimanı işletiyoruz derler...!!! Yazıklar olsun.!!!
  • almanlar bile uyanıp hırsızları görmüşler.yardım parasını kendilerine göre en emin gördükleri adama teslim ediyorlar.biliyorlar ki iktidarın yönetimindeki kurumlara verilince "iç edileceğinden"eminler.bilindiği üzere yöredeki arkadaşına yardım amaçlı PTT ile yollanan çadır bu üstün nitelikli ptt çalışanları tarafından iç edildi.gavurlar bile bizi çözmüş.
  • herkes bunlar gibi yada onur air gibi yaptiği yardımları afişe etmek zorunda değil.
  • darısı TAV, Pegasus gibi firma çalışanlarının ve insanlıktan anlayanların başına
  • Niy direkt Van beledeiyesine teslim edilmiyor? Ve ya ic isleri bakanina? Sisli belediyesinin ne alakasi var konu ile? Bundan da mi rant hesaplari var?
  • bu dünyadaki herkes kötü değildir
Münih Havalimanı yer hizmetlerinde çalışan işçiler, Van'da meydana gelen depremde yıkılan öğretmen evinin yeniden inşası için 100 bin euro yardım topladı.
 
Türk Hava Yolları'nın (THY) tarifeli bir uçağı ile saat 10.50'de topladıkları yardımı teslim etmek üzere Türkiye'ye gelen heyet, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bir açıklama yaptı. Yıkılan öğretmen evinin yeniden inşası için toplanan 100 bin euroyu Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e teslim etmek üzere bizzat İstanbul'a gelen Münih Belediye Başkanı Christian Ude, Türkiye'ye geliş sebebinin Mustafa Sarıgül'ün uluslararası kültürel misyonu ve dinler arası bağı kurmadaki başarısı olduğunu belirterek, "Mustafa Bey'i hem Hıristiyan cemaatine, hem Ermeni cemaatine, artı camilere ve cemevlerine verdiği destek için bir insan ve politikacı olarak destekliyorum. Pazartesi günü bizzat Mustafa Bey ile görüşerek, arkadaşlarımızın Van için toplamış olduğu yardımı kendilerine takdim edeceğiz" dedi.
 
Münih Havalimanı'nda çalışan işçileri temsilen Türkiye'ye gelen Orhan Kurduran isimli işçi ise, Münih Havalimanı'nda yaklaşık 4 bin işçinin çalıştığını ifade ederek, "Bunlardan yaklaşık 500'ü Türk arkadaşlarımızdır. Van depremi ile ilgili olarak biz daha önce 3 uçak dolusu yardım malzemesi gönderdik. Şimdi de arkadaşlarımızı temsilen 100 bin euroluk bir para topladık. Van'da yapılan öğretmen evine havalimanında çalışan 4 bin arkadaşımız adına bu parayı vereceğiz. Münih Belediyesi Başkanımız da bizimle birlikte geldi. Bizim verdiğimiz para, Şişli Belediyesi tarafından Van'da yaptırılacak olan öğretmen evine yardım amacıyla, içerisinde mobilyaları ve tasarımına katkı sağlamak amacıyla kullanılacak" diye konuştu.
 
Kurduran, havalimanında çalışan işçiler tarafından toplanan 100 bin euroluk yardımı gösteren temsili çeki basın mensuplarına gösterirken, toplanan yardımın pazartesi günü Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e teslim edileceği belirtildi. 
HAVALİMANI ÇALIŞANLARINDAN BÜYÜK FEDAKÂRLIK...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
tav yardım yaptı da mı afişe edecek? eğer yapmış olsalardı bir tav çalışanı olarak mutlaka haberimiz olurdu. özeleştiri gibi olacak ama cebinde akreple gezen patronlarımız var maalesef... az kişiyle çok iş mantığı işte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TAV da çalışanlarından topladığı yardımları kendisi yapmış gibi gönderdi...ama reklama gelince bilmem kaç tae havalimanı işletiyoruz derler...!!! Yazıklar olsun.!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
almanlar bile uyanıp hırsızları görmüşler.yardım parasını kendilerine göre en emin gördükleri adama teslim ediyorlar.biliyorlar ki iktidarın yönetimindeki kurumlara verilince "iç edileceğinden"eminler.bilindiği üzere yöredeki arkadaşına yardım amaçlı PTT ile yollanan çadır bu üstün nitelikli ptt çalışanları tarafından iç edildi.gavurlar bile bizi çözmüş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
herkes bunlar gibi yada onur air gibi yaptiği yardımları afişe etmek zorunda değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
darısı TAV, Pegasus gibi firma çalışanlarının ve insanlıktan anlayanların başına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Niy direkt Van beledeiyesine teslim edilmiyor? Ve ya ic isleri bakanina? Sisli belediyesinin ne alakasi var konu ile? Bundan da mi rant hesaplari var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu dünyadaki herkes kötü değildir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000