18 Şubat 2014, Salı 16:40:22

HAVA-İŞ'TEN 305'LE İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA

Türk Hava Yolları çalışanlarının bağlı olduğu Hava-İş Sendikası, 29 Mayıs 2012 tarihinde iş akdi feshedilen 305 kişiyle ilgili önemli bir adımın daha atıldığını duyurdu. Sendika, 33 kişinin daha geri dönüş yolunun açıldığı açıkladı.
  • HABOM cular böyle tepkisiz kaldığı sürece hiç bir iyileştirme göremezler...Susmaya devam edin....
  • Sendika çok güzel açıklamalar yapıyor,iyi,hoş ama 2011 yılında sudan nedenlerle eylem,grev vs yapmadıkları halde işten atılan ve işe iade davasını kazanmış eski personelin durumu ne olacak ?Bundan bahseden bile yok şu sıralar.Madem 305 geri dönüyor bizler de geri dönmek istiyoruz.Adalet herkes için eşitlik ve aynı muamale yapılması anlamına gelir.Birgün buna hepimizin ihtiyacı olabilir.Lütfen ayrımcılık ve farklı muemele istemiyoruz. THY'de herhangi bir yüz kızartıcı suç işlememiş herkese işine geri dönüş imkanı sağlanmalıdır....
  • Özgürrr yolun açık olsun....
  • Geri donus sartlari nedir? Anlasma kosullarini kabaca da olsa seffaf(?) ve bizim (?) sendikamiz yine aciklamadi. Simdi kulaktan dolma birsuru yalan dolan bekle. Gelisme guzel. Teknik personel ayni kaldigi yerden kayipsiz devam edecek deniyordu. Insallah oyledir. Zaten ihtiyac var cikarilan arkadaslarimin hepsi kalifiye ve sertifiye teknisyenlerdi. Kayip halinde pek doneceklerini sanmam. Hepsi de guzel guzel calisiyorlar. Hayirli olsun.
  • Kim ne derse desin, ayçinin yapamadığını yapan bu sendikayı tebrik ediyorum, alkışlıyorum. HELAL OLSUN ..
  • Ya ben ben ne olucam haksız yere işten çıkardılar beni hiç bir gerekçe sunmadılar işinize son verildi dediler adalet bumu hak hukuk adalet sistemi çökmüş thy kargo
  • Hayırlı olsun.Yeni yönetimden Allah razı olsun.
  • Kerem döndü yaaaa daha ne olsun ;))
  • Palacılar kayıplara karıştı.. İşlerine gelmiyor bu güzel gelişmeler!!! Onlar alışmış olumsuz bir haber olsa da saldırıya geçsek diye ama nafile çok beklersiniz.. İş başı yapacak arkadaşara hayırlı olsun.
  • Habom panel sökmeye devam etsin

Hava-İş Sendikası, 29 Mayıs 2012 tarihinde yapılan eylem sonrası iş akdi feshedilen 305 kişiden THY Teknik A.Ş.'de çalışan 33 işçinin geri dönüşü konusunda işverenle mütabakat sağlandığını duyurdu.

İŞTE HAVA-İŞ TARAFINDAN YAPILAN O AÇIKLAMA

"Sendikamızca 04.02.2014 tarihinde THY A.O da iş başı yapacağını açıkladığımız 256 işçiden sonra THY Teknik A.Ş. Yönetimi ile Sendikamız Yönetimi arasında yapılan görüşmelerde 305 işçi içerisinde işten çıkarılan Teknik A.Ş. işçilerinin geri dönüşleriyle ilgili görüşmelerde mutabakata varılmış ve 33 üyemizin işe dönüşü sağlanmıştır.

Üyelerimiz 1 Mart 2014 tarihine kadar THY Teknik A.Ş. ye müracaat ederek iş başı yapacaklardır.

Yeniden iş başı yapacak üyelerimize bu süreçte yaşadıkları sıkıntıların bir daha yaşanmaması dileği ile sendikamız öncülüğünde yaptıkları mücadele ve verdikleri destekten dolayı teşekkür eder, işe dönüşlerinin hayırlı olmasını dileriz. 

HAVA-İŞ SENDİKASI
YÖNETİM KURULU"

HAVA-İŞ'TEN 305'LE İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
HABOM cular böyle tepkisiz kaldığı sürece hiç bir iyileştirme göremezler...Susmaya devam edin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MEMUR ~ 10 yıl önce
Sendika çok güzel açıklamalar yapıyor,iyi,hoş ama 2011 yılında sudan nedenlerle eylem,grev vs yapmadıkları halde işten atılan ve işe iade davasını kazanmış eski personelin durumu ne olacak ?Bundan bahseden bile yok şu sıralar.Madem 305 geri dönüyor bizler de geri dönmek istiyoruz.Adalet herkes için eşitlik ve aynı muamale yapılması anlamına gelir.Birgün buna hepimizin ihtiyacı olabilir.Lütfen ayrımcılık ve farklı muemele istemiyoruz. THY'de herhangi bir yüz kızartıcı suç işlememiş herkese işine geri dönüş imkanı sağlanmalıdır....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Özgürrr yolun açık olsun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Geri donus sartlari nedir? Anlasma kosullarini kabaca da olsa seffaf(?) ve bizim (?) sendikamiz yine aciklamadi. Simdi kulaktan dolma birsuru yalan dolan bekle. Gelisme guzel. Teknik personel ayni kaldigi yerden kayipsiz devam edecek deniyordu. Insallah oyledir. Zaten ihtiyac var cikarilan arkadaslarimin hepsi kalifiye ve sertifiye teknisyenlerdi. Kayip halinde pek doneceklerini sanmam. Hepsi de guzel guzel calisiyorlar. Hayirli olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aferin be ~ 10 yıl önce
Kim ne derse desin, ayçinin yapamadığını yapan bu sendikayı tebrik ediyorum, alkışlıyorum. HELAL OLSUN ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alkıscı ~ 10 yıl önce
BU ALKISIN SONU IYIYE ALAMET GIBI GORULMUYOR SONUNU BEKLE ONDAN SONRA ALKISLARSIN EMI.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ya ben ben ne olucam haksız yere işten çıkardılar beni hiç bir gerekçe sunmadılar işinize son verildi dediler adalet bumu hak hukuk adalet sistemi çökmüş thy kargo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hayırlı olsun.Yeni yönetimden Allah razı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kerem döndü yaaaa daha ne olsun ;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Back5rhytme ~ 10 yıl önce
Palacılar kayıplara karıştı.. İşlerine gelmiyor bu güzel gelişmeler!!! Onlar alışmış olumsuz bir haber olsa da saldırıya geçsek diye ama nafile çok beklersiniz.. İş başı yapacak arkadaşara hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Habom panel sökmeye devam etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000