13 Aralık 2013, Cuma 15:45:56

HAVA-İŞ'TEN 305'E ÇAĞRI!

Hava-İş Sendikası, 29 Mayıs 2012 tarihinde Türk Hava Yolları (THY) Yönetimi tarafından işten atılan 305 kişi için çalışmalarını hızlandırdı.
  • 2.5 trilyon borc un kesinlikle hesabi sorulmali diyecegim AMA kilifina uydurmuslardir...tam bir hiyanet vesikasi
  • 2.5 trilyon borc un kesinlikle hesabi sorulmali diyecegim AMA kilifina uydurmuslardir...tam bir hiyanet vesikasi
  • Konusabilcegimiz insanlar geldi,ise girisimiz olursa her sey cok guzel olacak Umudumuz yeni yonetim.
  • 2011 yilinda cikartilan arkadaslara yardimci olunmasini bekliyoruz ne oldu onlara
  • Ne derdin var senin iPhone uygulamasi milli arkadas bu buyuk belayı basa açtan eski sendikayı kac kişinin hayatlari ile oynandi,tabiimi öncelik bu olmalıydı,kavga ile bir yere varilmiyor sagduyulu ıletısimi koparmadan müzakere edilmeli..umarım hayırlısı olur, ama sen bu hastalığından vazgeç
  • Belayı o kadar uzaklarda arama aynaya bakarsan gerçek belayı göreçeksin.
  • Acaba gun gelecek personelin gercek problemi ile ilgilenecekler mi? 305 yuzunden ne geldiyse geldi basimiza veya bahane edildi. sendika sendika olmaktan cikti. Yakinda tamamen sendikasiz kalacagiz hala 305. Ne 305'mis arkadas basa bela ya.(sakin personelin cogunlugu farkli hissediyor sanmayin)
  • Hepimiz bir ayagını denk al -- hadi bakalım, görcez en üstte mi ismin, Altta kalanın canı cıksın mı yoksa?! Ben işimdeyim aslan rahat ol sen. Ayagımızı denk aldıracak cıkmadı daha.salya sümük olma hadi
  • En ust masadan aldiysan haberi ilk isim listesinde benim adimi gormusundur, ayagını denk al
  • kral öldü yaşasın yeni kral mantığının sonunda birileri de mutlaka kralın çıplak olduğunu söyleyebilse ya da anlayabilse idi, gelinen ve gidilen yolun farkında olunurdu. 50 çeşit senaryo içinde kazanılan sendika seçimlerinden sonra işe iade veya grevin sonlandırılmasının da tek başına belirleyici olmayacağının bilinmemesinin ne kadar gerçekçi oldunu sanılıyor. bu sendika, bu yönetim ve çalışanlar. haydi hep beraber kendilerine bir yer bulsunlar. işin özü, büyük bakın olaylara, yapılmak istenen bu yönetimin getirilmesi ile bitirilmek istenen sendikal hareketin genel politikalar içindeki kat ettiği yoldur. bunun ne kadar başarıldığının örneği ise, 12 eylül darbesinden sonra sendikacılığın kaybettikleri ve getirildiği yerdir. kimse, edebiyat yapmasın ya da işçinin yanındayız gibi, hak hukuk lafları ile politika üretmesin. eskisi için çok şey yazıldı,söylendi tamam, hukuk işletilir, her şey ortaya çıkar; ama bu da yeni yönetimin kim olduğu gerçeğini değiştirmez. bekleyip, göreceğiz.

Hava-İş Sendikası'nın yeni yönetimi geçtiğimiz Çarşamba günü görevi devralmıştı. Ali Kemal Tatlıbal'ın Genel Başkanlığı'ndaki yeni yönetim kurulu dün ilk iş olarak THY Genel Müdürlüğü önündeki grev çadırını ziyaret etmişti.

Grevdeki Hava-İş üyeleriyle bir görüşme yapan sendika yönetimi, özellikle 29 Mayıs 2012'de işlerine son verilen 305 kişinin işe iadelerini sağlamak için çaba göstereceklerini belirtmişti. Hava-İş Sendikası bugün resmi internet sitesinden bir duyuru yayınladı.

Hava-İş Sendikası tarafından yapılan duyuruda; "Değerli Arkadaşlar, Sendika olarak 29.05.2012 tarihinde işten atılan (305) arkadaşlarla iletişime geçmek istiyoruz. 20.12.2013 mesai bitimine kadar iletişim bilgilerinizi sendikaya bildirmenizi rica ederiz" denildi.

HAVA-İŞ'TEN 305'E ÇAĞRI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

hiyanet ~ 10 yıl önce
2.5 trilyon borc un kesinlikle hesabi sorulmali diyecegim AMA kilifina uydurmuslardir...tam bir hiyanet vesikasi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hiyanet ~ 10 yıl önce
2.5 trilyon borc un kesinlikle hesabi sorulmali diyecegim AMA kilifina uydurmuslardir...tam bir hiyanet vesikasi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Konusabilcegimiz insanlar geldi,ise girisimiz olursa her sey cok guzel olacak Umudumuz yeni yonetim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz ~ 10 yıl önce
2011 yilinda cikartilan arkadaslara yardimci olunmasini bekliyoruz ne oldu onlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone uygulamasına ~ 10 yıl önce
Ne derdin var senin iPhone uygulamasi milli arkadas bu buyuk belayı basa açtan eski sendikayı kac kişinin hayatlari ile oynandi,tabiimi öncelik bu olmalıydı,kavga ile bir yere varilmiyor sagduyulu ıletısimi koparmadan müzakere edilmeli..umarım hayırlısı olur, ama sen bu hastalığından vazgeç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bela ~ 10 yıl önce
Belayı o kadar uzaklarda arama aynaya bakarsan gerçek belayı göreçeksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Acaba gun gelecek personelin gercek problemi ile ilgilenecekler mi? 305 yuzunden ne geldiyse geldi basimiza veya bahane edildi. sendika sendika olmaktan cikti. Yakinda tamamen sendikasiz kalacagiz hala 305. Ne 305'mis arkadas basa bela ya.(sakin personelin cogunlugu farkli hissediyor sanmayin)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık.. ~ 10 yıl önce
ateş düştüğü yeri yakarmış,senin haklarını savunmak istediği için işten atıldı o ''ne 305 miş''dediğin kişiler..hiç olmazsa biraz saygı duy!! ayın 8inden başka bişeye kafası çalışmayan insancık seni!!
305 ~ 10 yıl önce
305 dediğin 29 Mayısta eyleme katılan 3000 kişiden seçilen insanlar kabinin %50 si demek seni vicdan yoksunu uçan arkadaş..
vatandaş ~ 10 yıl önce
keşke o 305in arasında sende olsaydın diyeceğim ama okadar kötü olamıyorum kör şeytanından bul sadece diyorum insanlığın ölmüş kendini sorgula.
binler nerede ~ 10 yıl önce
İşten sebebsiz atılan yüzler,binler onlardan ne haber?Neydi onların sucu,unutuldumu bayram arıfesinde işten atılanlar.Soruşturun bakalım son 6 yılda kaç tane işe dönuş davası açılmış.
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Hepimiz bir ayagını denk al -- hadi bakalım, görcez en üstte mi ismin, Altta kalanın canı cıksın mı yoksa?! Ben işimdeyim aslan rahat ol sen. Ayagımızı denk aldıracak cıkmadı daha.salya sümük olma hadi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hepimiz bire ~ 10 yıl önce
En ust masadan aldiysan haberi ilk isim listesinde benim adimi gormusundur, ayagını denk al

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral ~ 10 yıl önce
kral öldü yaşasın yeni kral mantığının sonunda birileri de mutlaka kralın çıplak olduğunu söyleyebilse ya da anlayabilse idi, gelinen ve gidilen yolun farkında olunurdu. 50 çeşit senaryo içinde kazanılan sendika seçimlerinden sonra işe iade veya grevin sonlandırılmasının da tek başına belirleyici olmayacağının bilinmemesinin ne kadar gerçekçi oldunu sanılıyor. bu sendika, bu yönetim ve çalışanlar. haydi hep beraber kendilerine bir yer bulsunlar. işin özü, büyük bakın olaylara, yapılmak istenen bu yönetimin getirilmesi ile bitirilmek istenen sendikal hareketin genel politikalar içindeki kat ettiği yoldur. bunun ne kadar başarıldığının örneği ise, 12 eylül darbesinden sonra sendikacılığın kaybettikleri ve getirildiği yerdir. kimse, edebiyat yapmasın ya da işçinin yanındayız gibi, hak hukuk lafları ile politika üretmesin. eskisi için çok şey yazıldı,söylendi tamam, hukuk işletilir, her şey ortaya çıkar; ama bu da yeni yönetimin kim olduğu gerçeğini değiştirmez. bekleyip, göreceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000