11 Aralık 2013, Çarşamba 15:35:55

HAVA-İŞ’TE TATLIBAL DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

Türk Hava Yolları çalışanlarının bağlı olduğu Hava-İş Sendikası’nda devir teslim töreni yapıldı. Atilay Ayçin, 24 yıldır yürüttüğü Hava-İş Genel Başkanlığı görevini resmen Ali Kemal Tatlıbal’a devretti.
  • Bu adamın gitmesine bir nebze katkıları olduysa helal olsun kokpite.
  • Ağam; ANLAŞTIĞIMIZ gibi sen yükünü al git görmeyelim... Bizde tatlı talı yolumuza devam edelim
  • Sendikayı iki buçuk trilyon borçla teslim edilmiş dogrulugu nedir?
  • ben yeni sendika başkanının imaj danışmanı olmak istiyorum, eğer kendisi de uygun görürse buradan haberleşelim; ücret talebim yoktur, sadece bu görevi yapmak istiyorum.
  • Sendikaya 3 para ödüosunuz diye ne çirkin cümleler kurdunuz yakıştırmalar yaptınız hala Q5 mi onun peşindesiniz tassa ya da hesap sorsanıza ya da talpanın başkanına bu kestikleri paralar nereye gidio diye atilay gitti dün hesaplarını devretti eğer bi çalma çırpma para yeme olayı olmuşsa çıkardı ortaya nankörler
  • Son üç fotonun diziliş sırası çok komik olmuş:))
  • Güldürme insanları kendine yapı taşı! Olmazsa olmazmış! Peh! Bu şirkette kimse olmazsa olmaz değildir, gün gelir abuk bir nedenle kapı önüne konulunca anlarsın! Ama bu şişik egonu yalakalığa gelince indirip "evet efenim, sepet efenim" diyenlerdeysen, arkasından sürekli küfür ve lanet yağdırılan zavallı kaptancıklardan biri olarak kalırsın! Bu arada merak ettim, şirket senin babanın malı mı? Kimseyi de kucaklayıp durma, işine bak, paralı asker!
  • Q5 mi o?
  • Ali Kemal kardeşime yakışmış makam.
  • Hat bakim ve teknik as HABOM catisina toplanir star alliance yuzunden hatti alamasalarda teknik as onumuzdeki 6 ay icinde HABOM olur bunun yaninda KABIN-A.S ve KOKPIT-A.S kurulur ondan sonrada dersiniz atilay baskan degil keske ceketi surda olsaydi ama is isten gecmis olur

Hava-İş Sendikası 27. Olağan Genel Kurulu’nda 208 geçerli oyun 133’ünü alarak Genel Başkanlığa seçilen Ali Kemal Tatlıbal, yeni yönetim kuruluyla birlikte Hava-İş Genel Merkezi’ne giderek görevi devraldı.

24 yıl boyunca Hava-İş Genel Başkanlığı görevinde bulunan Atilay Ayçin’in de hazır bulunduğu devir teslim törenin ardından veda sırasında duygusal anlar yaşandı. Bazı sendika çalışanlarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Yalnızca AirportHaber’in bulunduğu devir teslim töreninde Ali Kemal Tatlıbal, “Size söz veriyorum mücadele ettiğiniz her şeyin arkasında olacağız. 305 için aynı hararetle çalışacağız. Onun dışında bazı meydanlarda da işine son verilen arkadaşlarımızın işe dönüşlerini sağlamak için çaba sarf edeceğiz. 305 arkadaşımızın işe dönüşünde orada sizinle birlikte yürümek istiyorum. Bir kez daha söylüyorum; Siz büyük bir değersiniz. 24 yıllık bir tecrübeye haiz olmak kolay değil. Bize sadece zaman tanınsın. Sizinle aynı yolda yürüdüğümüzü göreceksiniz” dedi.

Gönlü rahat bir şekilde görevi devrettiğini ifade eden Atilay Ayçin, yeni yönetime önemli tavsiyelerde bulundu. Ayçin, “İçim rahat olarak görevi devrediyorum. Size 25 yaşında pırıl pırıl bir delikanlı emanet ediyorum. Yalnız bir şeyi benden duymanızı istiyorum. Grev sürecinde arkadaşlarıma “Sizi namerde muhtaç etmeyeceğim” demiştim. Bu yüzden kendi makam aracım da dahil olmak üzere sendikaya ait araçları satmak zorunda kaldık” şeklinde konuştu.

“SENDİKAYI BİR TELEFONLA DEVRALDIM”

Sendikaya ait taşınamaz 4 merkez bıraktığını söyleyen Ayçin, “Ben bu sendikayı bir telefonla devraldım. Santrali dahi yoktu. Bugün 4 ilde genel merkez konumunda taşınmazıyla devrediyorum. Mali açıdan bize yönelik olumsuz eleştiriler getiriyorlardı. İşin içine girdiğinizde bu sendikanın o kadar da kolay döndürülemediğini sizler de göreceksiniz” dedi. Genel kurulda yaşananların orada kaldığını belirten Atilay Ayçin, kendi fikirlerine başvurulması halinde daima yardımcı olacağını da ifade etti.

"KOKPİTE DİKKAT EDİN"

Atilay Ayçin, son olarak bir tavsiyede bulunacağını belirterek, "Bir eylem planladığınızda kokpite çok dikkat edin. Üyeler arasında ayrımcılık yapın demiyorum. Sakın yanlış anlamayın. Ama eylemlerinize kokpiti dahil edeceksiniz. Dikkatli olun" dedi.

Konuşmaların ardından Ali Kemal Tatlıbal, Atilay Ayçin’e emeklerinden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti. Atilay Ayçin, sendikadaki arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra Hava-İş Genel Merkezi’nden ayrıldı. Tatlıbal’ın Ayçin’i arabasına kadar uğurlaması dikkat çekti.

Öte yandan Tatlıbal, yarın THY Genel Müdürlüğü önünde bulunan grev alanını ziyaret edeceklerini söyledi.

İŞTE DEVİR TESLİM TÖRENİNDEN FOTOĞRAFLAR





















 ©AirportHaber.com 

HAVA-İŞ’TE TATLIBAL DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (72)

helal kokpite ~ 10 yıl önce
Bu adamın gitmesine bir nebze katkıları olduysa helal olsun kokpite.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYNEN ÖYLE ~ 10 yıl önce
Ağam; ANLAŞTIĞIMIZ gibi sen yükünü al git görmeyelim... Bizde tatlı talı yolumuza devam edelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sendikayı iki buçuk trilyon borçla teslim edilmiş dogrulugu nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne ~ 10 yıl önce
eski parayla mı, yeni parayla mı. zira devletin toplam borcu 1.2 trilyon liradır.
tatlıbal, ~ 10 yıl önce
ben yeni sendika başkanının imaj danışmanı olmak istiyorum, eğer kendisi de uygun görürse buradan haberleşelim; ücret talebim yoktur, sadece bu görevi yapmak istiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ka ~ 10 yıl önce
Sendikaya 3 para ödüosunuz diye ne çirkin cümleler kurdunuz yakıştırmalar yaptınız hala Q5 mi onun peşindesiniz tassa ya da hesap sorsanıza ya da talpanın başkanına bu kestikleri paralar nereye gidio diye atilay gitti dün hesaplarını devretti eğer bi çalma çırpma para yeme olayı olmuşsa çıkardı ortaya nankörler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Son üç fotonun diziliş sırası çok komik olmuş:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yapı taşı? ~ 10 yıl önce
Güldürme insanları kendine yapı taşı! Olmazsa olmazmış! Peh! Bu şirkette kimse olmazsa olmaz değildir, gün gelir abuk bir nedenle kapı önüne konulunca anlarsın! Ama bu şişik egonu yalakalığa gelince indirip "evet efenim, sepet efenim" diyenlerdeysen, arkasından sürekli küfür ve lanet yağdırılan zavallı kaptancıklardan biri olarak kalırsın! Bu arada merak ettim, şirket senin babanın malı mı? Kimseyi de kucaklayıp durma, işine bak, paralı asker!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Q5 mi o?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aviator ~ 10 yıl önce
Ali Kemal kardeşime yakışmış makam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hat bakim ve teknik as HABOM catisina toplanir star alliance yuzunden hatti alamasalarda teknik as onumuzdeki 6 ay icinde HABOM olur bunun yaninda KABIN-A.S ve KOKPIT-A.S kurulur ondan sonrada dersiniz atilay baskan degil keske ceketi surda olsaydi ama is isten gecmis olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000