13 Haziran 2012, Çarşamba 10:55:52

HAVA-İŞ'İ ŞOKE EDECEK KARAR!

Hava-İş'in havacılık kolunda görev yapan personelin grev yapmasının yasaklanmasına ilişkin yasaya karşı başlattığı eylem, artık Atatürk Havalimanı'nda yapılamayacak...
  • insanların ekmeksiz kalmasına bu sendika neden olmuştur. o nedenle zarar sendikadan tahsil edilmeli ve tek suçu yasal hakkını kullanan(raporda yasal haktır) yada eylemle alakası olmayan ve işten atılanlar tekrar işe alınmalıdır.
  • arkadasım yasanılan surecte sen sendıkayı suclu bulmuyomusun.hep hırsızın sucu yokmu dıyrsunuz evet var ama onun ısı hırsızlık degılmı zaten.eger sendıka buna canak tutuysa asılsuclu sendıka degılmı.sendıkasızlasalım demıyoruz bız sendıkaya yenı kan dıyoruz.tayyıpe padısah dıyorsunuz ya atılayın ondan farkı ne 23 sene olmus yapısmıs gıtmıyor.nerde genclerın onunu acmak nerede kurum ıcı demokrası.hee haklar varmıs kazanılan.kusura bakma ama thy yı dunya sırketlerı arasına sokan da bu yonetım ozaman onlarda gıtmesın.turkıyeyı her yıl buyuyen ekonomık guc halıne getırende bu ıktıdar onlarda gıtmesın ozaman.nedır bu yaa takım tutar gıbı partı tutarsınız.hıcmı oz elestırı yapmıyorsunuz.heee herkes suclu sendıka en dogrusunu yaptı gıdın bu sendıkanın pesınden daha sızz.80 lerın kafasıyla 2012 de degısen duzene kafa tutun.sıyasete alet olun davanızı derıdınızı unutup 2013 de yapılacak secımlerde hukumetı yıpratmaya calısın.yenı hukumet gelınce sızı el ustunde tutar emın olun.kaybedıyorsunuz.
  • ne camur insansiniz madem uye parasi diyorsunuz uye olmayin uye degilsenizde benim param sizi ilgilendirmez
  • cottolo 44 de sunu iyi bilki iscinin hic hakki olmaz.bu dunya kuralidir para kimde ise o hep haklidir.istedigi zaman calistirir istedigi zaman simdik oldugu gibi kapinin onune koyar.isverene hic hic karsi gelinmez.ne tekim hep oyle olmustur.
  • ATİLAY DERİN BİR OH CEKMİŞTİR ŞİMDİ.ZATEN ATILAN İŞÇİLER ORDA YOKLAR,ÇALIŞANLAR 50 METRE UCAKTAN GECİYORLAR,DÜN AKŞAM SENDİKADA KARA DARA DÜŞÜNÜYORLARDI NE YAPACAĞIZ DİYE BÖYLECE SIKINTILARI BİTTİ.''DEMOKRATİK DEVLET'' YAPTI YAPACAĞINI HEM AYÇİN KURUTLDU HEMDE İŞCİLERİN BU EYLEME DESTEK NİYTLERİ VARSA ONU KIRDILAR.HADİ HAYIRLI İŞLER.ATİLAY ZEKİ ADAMDIR.ŞİMDİ ÇOK DAHA PROFESYONEL BİR EYLEM UYGULAR,ATILACAK BİRKAÇ YÜZ KİŞİ VARSA ONLARDA HALLOLUR MERAK ETMEYİN.BU FİLMİN SENARYOSU DAHA BİTMEDİ BENDEN SÖYLEMESİ
  • Yaşanılan süreçte sendikayı suçlu bulan zihniyetlere seslenmek istiyorum.Kazanılmış olan haklarınız ilgili bugüne kadar hiç şikayetiniz olmadı.Eyleme katılmayanlar bireysel hesapçılıktan öteye gidmediniz.Yarın öbür gün elinizden kazanılmış haklarınız alındığında 1.5-2 bin liralık maaşlarla çalışmak zorunda bırakıldığınızda iş işten geçmiş olacak.O zamanlarda da parya ihtiyacınız olacak o zamanda ödemeleriniz olacak o zamanda sosyal yaşamın içerisinde asgari düzeyde yer almak isteyeceksiniz ama hiçbiri olmayacak.Kölelik düzeninde emeklilik gün sayısının hesabında uzmanlaşarak teselli bulup kalan günlerinizi geçireceksiniz ve diğer genç arkadaşlarınızıda teselli edersiniz.
  • Yorumun süper kardes.koyunlar varken bunlar hep yasar!
  • Yaz geldi. Bu karar sonrası hadi bakalım üye paralarını yemeye:) Aslında bu üyelerin parasını yemeyen salaktır. Bu kadar vurdumduymaz bir topluluğun parasını yemek sevaptır bile denebilir. 23 sene yahu yuh yani. Bu kadar sene bir adam baştamı tutulur.Onun işciliğimi kalmış:) Yiyin efendiler yiyin.Aksırıncaya kadar tıkrısıncaya kadar yiyin. THY personeli bakar size.
  • Buna en çok sendika yönetimi sevinmiştir.Zira mecbur hissettikleri için hergün oraya gidip oturmak sıkıcı geliyordu kendilerine.Hem tatil mevsimi BODRUM a ÇEŞME ye gidip,devrimci mesajlar vermek varken,TÜRKBÜKÜ nden,BELEK den devrim hayalleri kurmak varken,git AHL ye mağdur kabin memurlarının gözünün içine bak,gözünüz aydın.
  • Hava İşi darmaduman ettiler resmen. Bundan sonraki sistem belli. KÖLE SİSTEMİ. Habomla başladı , Kabin Memurlarına sıçradı. Şimdide çalışan eski personele , bak biz başkalarına bu kadar maaş veriyoruz diyip maaşları ve tüm sosyal hakları düşürücekler , kabul etmeyeni atıcaklar. Hepimiz buna şahit olucaz göz göre göre bişey diyemicez. Yıllarca bu eziyet sürer. Sendika herkesi yakıyor , bizide yaktı , THYnin Habom için önerdiği şartları kabul etmedi , o imkanlardan daha düşük seviyede çalıştırıyolar şimdide. 305 Kişi sendika yüzünden atıldı. Niye ?? 1 mesajla greve gidilirmi yahu , bi plan yapılır , sonuçları ele alınır ya.

İstanbul Vali Yardımcısı ve Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Ahmet Aydın Başkanlığı'nda toplanan Atatürk Havalimanı Güvenlik Komisyonu Olağan Toplantısı dün bir karar alarak, eylem yapılmasına yasak getirdi.

Alınan karar gereği Atatürk Havalimanı sınırları içerisinde her türlü eylem ve gösteri yasaklandı.

Konuya ilişkin AirportHaber'e konuşan Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Ahmet Aydın; "Yaptığımız güvenlik komisyonu toplantısında böyle bir karar alındı. Atatürk Havalimanı sınırları içerisinde artık eylem ve gösteri yapılamayacak. Bu kararımızı Atatürk Havalimanı'nda faaliyet gösteren tüm şirketlerin imzalamasının ardından Hava-İş Sendikası'na tebliğ edeceğiz. Bu da yaklaşık olarak 1 haftalık bir zaman alacak. Ondan sonra kararı bildireceğiz" şeklinde konuştu.

Bu kararın ardından gözler Atatürk Havalimanı'nda 16 gündür hem yasayı hem de THY'nin işten çıkardığı 305 personelin işe alınması için eylemini sürdüren Hava-İş Sendikası'na çevrildi.

HAVA-İŞ'İ ŞOKE EDECEK KARAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
insanların ekmeksiz kalmasına bu sendika neden olmuştur. o nedenle zarar sendikadan tahsil edilmeli ve tek suçu yasal hakkını kullanan(raporda yasal haktır) yada eylemle alakası olmayan ve işten atılanlar tekrar işe alınmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cottolo44' e ~ 12 yıl önce
arkadasım yasanılan surecte sen sendıkayı suclu bulmuyomusun.hep hırsızın sucu yokmu dıyrsunuz evet var ama onun ısı hırsızlık degılmı zaten.eger sendıka buna canak tutuysa asılsuclu sendıka degılmı.sendıkasızlasalım demıyoruz bız sendıkaya yenı kan dıyoruz.tayyıpe padısah dıyorsunuz ya atılayın ondan farkı ne 23 sene olmus yapısmıs gıtmıyor.nerde genclerın onunu acmak nerede kurum ıcı demokrası.hee haklar varmıs kazanılan.kusura bakma ama thy yı dunya sırketlerı arasına sokan da bu yonetım ozaman onlarda gıtmesın.turkıyeyı her yıl buyuyen ekonomık guc halıne getırende bu ıktıdar onlarda gıtmesın ozaman.nedır bu yaa takım tutar gıbı partı tutarsınız.hıcmı oz elestırı yapmıyorsunuz.heee herkes suclu sendıka en dogrusunu yaptı gıdın bu sendıkanın pesınden daha sızz.80 lerın kafasıyla 2012 de degısen duzene kafa tutun.sıyasete alet olun davanızı derıdınızı unutup 2013 de yapılacak secımlerde hukumetı yıpratmaya calısın.yenı hukumet gelınce sızı el ustunde tutar emın olun.kaybedıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uye parasi ~ 12 yıl önce
ne camur insansiniz madem uye parasi diyorsunuz uye olmayin uye degilsenizde benim param sizi ilgilendirmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
cottolo 44 de sunu iyi bilki iscinin hic hakki olmaz.bu dunya kuralidir para kimde ise o hep haklidir.istedigi zaman calistirir istedigi zaman simdik oldugu gibi kapinin onune koyar.isverene hic hic karsi gelinmez.ne tekim hep oyle olmustur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVACI ~ 12 yıl önce
ATİLAY DERİN BİR OH CEKMİŞTİR ŞİMDİ.ZATEN ATILAN İŞÇİLER ORDA YOKLAR,ÇALIŞANLAR 50 METRE UCAKTAN GECİYORLAR,DÜN AKŞAM SENDİKADA KARA DARA DÜŞÜNÜYORLARDI NE YAPACAĞIZ DİYE BÖYLECE SIKINTILARI BİTTİ.''DEMOKRATİK DEVLET'' YAPTI YAPACAĞINI HEM AYÇİN KURUTLDU HEMDE İŞCİLERİN BU EYLEME DESTEK NİYTLERİ VARSA ONU KIRDILAR.HADİ HAYIRLI İŞLER.ATİLAY ZEKİ ADAMDIR.ŞİMDİ ÇOK DAHA PROFESYONEL BİR EYLEM UYGULAR,ATILACAK BİRKAÇ YÜZ KİŞİ VARSA ONLARDA HALLOLUR MERAK ETMEYİN.BU FİLMİN SENARYOSU DAHA BİTMEDİ BENDEN SÖYLEMESİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cottolo44 ~ 12 yıl önce
Yaşanılan süreçte sendikayı suçlu bulan zihniyetlere seslenmek istiyorum.Kazanılmış olan haklarınız ilgili bugüne kadar hiç şikayetiniz olmadı.Eyleme katılmayanlar bireysel hesapçılıktan öteye gidmediniz.Yarın öbür gün elinizden kazanılmış haklarınız alındığında 1.5-2 bin liralık maaşlarla çalışmak zorunda bırakıldığınızda iş işten geçmiş olacak.O zamanlarda da parya ihtiyacınız olacak o zamanda ödemeleriniz olacak o zamanda sosyal yaşamın içerisinde asgari düzeyde yer almak isteyeceksiniz ama hiçbiri olmayacak.Kölelik düzeninde emeklilik gün sayısının hesabında uzmanlaşarak teselli bulup kalan günlerinizi geçireceksiniz ve diğer genç arkadaşlarınızıda teselli edersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
11:55:34 ~ 12 yıl önce
Yorumun süper kardes.koyunlar varken bunlar hep yasar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendika yaşadı ~ 12 yıl önce
Yaz geldi. Bu karar sonrası hadi bakalım üye paralarını yemeye:) Aslında bu üyelerin parasını yemeyen salaktır. Bu kadar vurdumduymaz bir topluluğun parasını yemek sevaptır bile denebilir. 23 sene yahu yuh yani. Bu kadar sene bir adam baştamı tutulur.Onun işciliğimi kalmış:) Yiyin efendiler yiyin.Aksırıncaya kadar tıkrısıncaya kadar yiyin. THY personeli bakar size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi ~ 12 yıl önce
Buna en çok sendika yönetimi sevinmiştir.Zira mecbur hissettikleri için hergün oraya gidip oturmak sıkıcı geliyordu kendilerine.Hem tatil mevsimi BODRUM a ÇEŞME ye gidip,devrimci mesajlar vermek varken,TÜRKBÜKÜ nden,BELEK den devrim hayalleri kurmak varken,git AHL ye mağdur kabin memurlarının gözünün içine bak,gözünüz aydın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Hava İşi darmaduman ettiler resmen. Bundan sonraki sistem belli. KÖLE SİSTEMİ. Habomla başladı , Kabin Memurlarına sıçradı. Şimdide çalışan eski personele , bak biz başkalarına bu kadar maaş veriyoruz diyip maaşları ve tüm sosyal hakları düşürücekler , kabul etmeyeni atıcaklar. Hepimiz buna şahit olucaz göz göre göre bişey diyemicez. Yıllarca bu eziyet sürer. Sendika herkesi yakıyor , bizide yaktı , THYnin Habom için önerdiği şartları kabul etmedi , o imkanlardan daha düşük seviyede çalıştırıyolar şimdide. 305 Kişi sendika yüzünden atıldı. Niye ?? 1 mesajla greve gidilirmi yahu , bi plan yapılır , sonuçları ele alınır ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000