05 Temmuz 2012, Perşembe 11:08:40

HAVA-İŞ'E ULUSLARARASI DESTEK!

Atatürk Havalimanı’nda eylemine devam eden Hava-İş Sendikası 38. gününde Alman Milletvekili Andrej Hunko’yu ağırladı.
  • Aycin istifaaaaa!!! Gec bile kaldin. Hakkimizi helal etmiyoruz atilanlar ve aileleri olarak. Hala ne yuzle cikiyorsun insan icine pes dogrusuuuu
  • ATİLAY AYÇİN İŞVERENE ŞU TEKLİFİ GETİRSİN BAŞTACI YAPALIM : BEN GÖREVİ BIRAKIYORUM AMA SİZ DE BU ATILANLARI GERİ ALIN.. EĞER BUNU ATİLAY AYÇİN YAPARSA HEM İŞÇİNİN GÖZÜNDE VE GÖNLÜNDE İNANILMAZ BÜYÜR, HEM DE İŞVEREN KÖŞEYE SIKIŞIR. İŞVERENİN İSTEMEDİĞİ TEK ADAM VE İNATLAŞTIĞI TEK KONU İNANIN BU.
  • orada olanlar beni temsil etmiyor. beni ekmeğimden edenleri sendikada dahil hakkımı helal etmiyorum.
  • allah işten haksız yere işten atılan lara yardım etsin. arkadaşlar gerçekten zor durumdalar. çocuğu olan , borçları olanlar var. lütfen bir dua....
  • Bize alman hakim lazim zaten
  • bu kel bademe uçakta selam verdim döndü camdan dışarıyı seyretti . allah ın adıyla cukka yapanlar allahın selamını almıyor ama insanlar aptal deyil notunu hemen veriyor ... sarışının da önü arkası olmuş utanmadan mesaj atıyor bunlarada mesaj atacak bi babayiğit çıkar elbet!
  • taciz suclamasiyla yargilanan kaya hala orda kadinlarin yaninda slogan atiyor ve en basta bayanlar sonra isciler 5 yil hapis cezasiyla yargilanan bu kisiye ve ona goz yuman baskan ve yagci'ya gereken ve hakettikleri tepkileri gostermiyorlar ya helal olsun !!!!!! alman milletvekili bu durumu bilse yine de oraya gelip de destek verir miydi acaba ????
  • atılan bizler olarak sunu diyoruz: BU SAATTEN SONRA BİZE KİM YARDIM EDERSE ALLAH RAZI OLSUN.. yok almanmış, yok ayçinmiş farketmez..
  • Senikada Thyde çok canımızı yaktı f/o dediği gibi terörist damgası yedik yıllardır maaşımızdan kesilen işkur işssizlik maaşını şuan alamıyoruz..Evde hasta yatağımızda işimizden temel kotil hamdi topçu ve atilla ayçin eminim bütün işten çıkarılanların aileleri size beddua ah ediyorlardır gerçi umrunuzda değil biliyorum ama bnim iki elim yakanızda olucam.
  • ha ha bizim gülobali fos'un ipliğini pazara çıkarmışlar.dünya çapında rezil olacaklar.herkes THY gerçeklerini öğrenmeye başladı,maskeler düşüyor.daha neler çıkacak yakında.film daha yeni başlıyor.

Türk Hava Yolları’nın 305 personeli işten çıkarmasını ve havacılık kolunda görev yapanların grev yapmasının yasaklanmasına ilişkin yasayı protesto eden Hava-İş Sendikası direnişinde 38. güne girdi.

İşten çıkarılan personelin işe iadesine kadar eylemini sürdüreceğini defalarca ifade eden Hava-İş Sendikası, bugün Alman Milletvekili Andrej Hunko’yu ağırladı.

Sol Parti’nin (Die Linke) Almanya Federal Parlamento üyesi ve aynı zamanda Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Üyesi olan Andrej Hunko, 4 günlük Türkiye ziyaretinde bugün Hava-İş Sendikası’na destek olmak amacıyla Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Geliş Katı’na geldi.

Türk Hava Yolları ve grev yasağına karşı olduğunu belirten Hunko, THY hakkında sert eleştirilerde bulundu.

Hunko; “Dünyanın hiçbir yerinde grev yasağı gibi bir şey söz konusu değil. Ben bu uygulamayı önce basından daha sonra ikili görüşmelerde öğrendim. Asla kabul edilemez bir uygulama. Grev uluslar arası boyutlarda temel bir haktır. Bunun yasaklanması kabul edilemez. Türk Hava Yolları’nın işçilerine uyguladığı politika ise beni adeta şoka uğrattı. Asla hiçbir yerde karşılaşamayacağınız bir durum bu. SMS ile işten çıkarma nasıl olabilir anlayamıyorum. Ben bu direnişi sonuna kadar destekliyorum. Dünya çapında engel olunmaya çalışılan bir hakkı burada savunuyor olmak saygı duyulması gereken bir harekettir. Ben de Almanya’ya döndüğümde parlamentoya bu konu hakkında geniş bir rapor sunup tüm desteği almaya çalışacağım. Grev yasağını asla kabul etmiyorum” şeklinde konuştu.

Hunko’nun ardından açıklamalarda bulunan Hava-İş Sendikası Genel Başkanı Atilay Ayçin ise, “Biz AK Parti iktidarının uyguladığı politikayı yıllardır eleştiriyoruz. Eğer onların fikirlerine uymazsanız ya işinizden olursunuz, ya gözaltına alınırsınız yada tutuklanırsınız. Grev yasağı da bu uygulamalardan birisidir. Biz Hunko’nun ziyaretini önemsiyoruz. Çünkü direnişimiz hem yerel hem de uluslar arası platformlardaki desteklerle başarıya ulaşacaktır. Biz bu direnişimizi işçiler işe alınıncaya kadar devam ettireceğiz. Kendisine geldiği için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Andrej Hunko atılan sloganlara da katılarak alkış ve Türkçe ifadelerle eyleme destek verdi. 

©AirportHaber

HAVA-İŞ'E ULUSLARARASI DESTEK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Aycin istifaaaaa!!! Gec bile kaldin. Hakkimizi helal etmiyoruz atilanlar ve aileleri olarak. Hala ne yuzle cikiyorsun insan icine pes dogrusuuuu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atılan ~ 12 yıl önce
ATİLAY AYÇİN İŞVERENE ŞU TEKLİFİ GETİRSİN BAŞTACI YAPALIM : BEN GÖREVİ BIRAKIYORUM AMA SİZ DE BU ATILANLARI GERİ ALIN.. EĞER BUNU ATİLAY AYÇİN YAPARSA HEM İŞÇİNİN GÖZÜNDE VE GÖNLÜNDE İNANILMAZ BÜYÜR, HEM DE İŞVEREN KÖŞEYE SIKIŞIR. İŞVERENİN İSTEMEDİĞİ TEK ADAM VE İNATLAŞTIĞI TEK KONU İNANIN BU.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
th ~ 12 yıl önce
orada olanlar beni temsil etmiyor. beni ekmeğimden edenleri sendikada dahil hakkımı helal etmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ak ~ 12 yıl önce
allah işten haksız yere işten atılan lara yardım etsin. arkadaşlar gerçekten zor durumdalar. çocuğu olan , borçları olanlar var. lütfen bir dua....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kadi ve hakim, hakem ~ 12 yıl önce
Bize alman hakim lazim zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir bilen ! ~ 12 yıl önce
bu kel bademe uçakta selam verdim döndü camdan dışarıyı seyretti . allah ın adıyla cukka yapanlar allahın selamını almıyor ama insanlar aptal deyil notunu hemen veriyor ... sarışının da önü arkası olmuş utanmadan mesaj atıyor bunlarada mesaj atacak bi babayiğit çıkar elbet!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal olsun !!!! ~ 12 yıl önce
taciz suclamasiyla yargilanan kaya hala orda kadinlarin yaninda slogan atiyor ve en basta bayanlar sonra isciler 5 yil hapis cezasiyla yargilanan bu kisiye ve ona goz yuman baskan ve yagci'ya gereken ve hakettikleri tepkileri gostermiyorlar ya helal olsun !!!!!! alman milletvekili bu durumu bilse yine de oraya gelip de destek verir miydi acaba ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atılan ~ 12 yıl önce
atılan bizler olarak sunu diyoruz: BU SAATTEN SONRA BİZE KİM YARDIM EDERSE ALLAH RAZI OLSUN.. yok almanmış, yok ayçinmiş farketmez..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mahluk ~ 12 yıl önce
Senikada Thyde çok canımızı yaktı f/o dediği gibi terörist damgası yedik yıllardır maaşımızdan kesilen işkur işssizlik maaşını şuan alamıyoruz..Evde hasta yatağımızda işimizden temel kotil hamdi topçu ve atilla ayçin eminim bütün işten çıkarılanların aileleri size beddua ah ediyorlardır gerçi umrunuzda değil biliyorum ama bnim iki elim yakanızda olucam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gülobaly fos :) ~ 12 yıl önce
ha ha bizim gülobali fos'un ipliğini pazara çıkarmışlar.dünya çapında rezil olacaklar.herkes THY gerçeklerini öğrenmeye başladı,maskeler düşüyor.daha neler çıkacak yakında.film daha yeni başlıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000