25 Eylül 2012, Salı 13:09:16

HAVA-İŞ YENİ "TİS" METNİNİ YAYINLADI

Hava-İş Sendikası 23. Dönem Toplu iş Sözleşme (TİS) metnini yayınladığını duyurdu.
  • İpad ile okunmuyor....
  • ALIN ATİLAYINIZI TEPE TEPE KULLANIN.NE ADAMMIŞ YA!BUNLARIN HEPSİNİN BEYNİNİ UÇURMUŞ.ATİLAY DA ATİLAY DER BAŞKA LAF BİLMEZ OLMUŞLAR..YAZIK SİZE !!
  • Birtaraftan atila abimizin yillar icinde soke soke aldigi haklardan faydalanin diger tarafyan laf soyleyin. He tabi atila ve ekibinin bir emegi yok size sirket gonlunden koptugu icin verdi o kadar hakki. Atila olmasaydi daha fazlasini verirdi. Nankorsunuz siz. Gidin ozele atilasiz calisin.
  • Sizin ağa dediğiniz adam 110 gündür sabah akşam Dış Hatlar B kapısında...Siz oturduğunuz yerden ahkam kesiyorsunuz. O beğenmediğiniz adam işten atılan 305 kişi işe alınsın diye bürün kurulları ile birlikte sabah 10- akşam 8 direniş yerinde... Siz nerdesiniz..Evinizde sıcak odanızda yada tatlı döşeğinizde bilgisayarınız başında yorumdasınız...23 yıldır sendika başkanı olmak kolay iş değil..Siz fosur fosur uyuken O 23 yıldır he türlü direnişte, hertürlü melanetin ortasında... O çok verdiğiniz aidatlarınızla aldığı maaş ta en iyi kaptanın aldığı maaşın kat kat altında. ŞAPŞALCA YORUMLARLA HERKESİ KIRDIĞINIZ GİBİ VERDİĞİNİZ İDATLARLA GÖKDELEN DİKİLDİĞİNİ SANIYORSUNUZ..Kaptanınız Bahadır Altan'a yada Eylem Ateşe sorsanız onlar size Atilay Ayçin'in ne maaş aldığını söylerlerdi..En azından bu konuda dürüst olurlar...Ama siyaseten belden aşağı vurmak akkuşağının karakteri olmuş...Burada yorum yapan Akkuşağı yalakaları da genel kurula kadar bunu yapacaklar ama genel kurul yüzlerine şamar olacak
  • BUNLAR LAFTAN ANLAMAZ..BEYİNLERİ YIKANMIŞ AĞALARI TARAFINDAN..O YÜZDEN BOŞUNA LAF ANLATMAYIN.
  • Arkadaş bana laf giydirmiş. Yazık! Ben sektörden bile değilim, sadece yakın arkadaşlarımdan sebep izliyorum. Önce ISG ardından 305!! Hala akıllanmamışsınız.. Siz bu kafayla bir 305'i daha TİS zamanı işten attıracaksınız o belli;)
  • neyin kafasını yapıyorsun sen. ne zaman 14000 kişiye çağrı yaptın da 305 kişi katıldı ve atıldı. sen eğer o kararı alsaydın ve çağrıyı yapsaydın. 1 kişi bile atılamayacaktı. heee tabii o zaman sen ve pala ağan işverenle mahkemelerde dolaşacaktınız. ne gereği vaaar. akşam harputta kafa çekmek varken bu işlerle uğraşılır mı? olan 305 kişiye oldu. amaaaaaan sanane sana ve pala ağana zeval gelmesin.
  • Atilay o koltuğu bırakmadığı sürece sizler sürünmeye devam edeceksiniz.Ben ödediğim aidatları helal etmiyorum .Ahirettede hesabını soracağım.Yeter çek git atilay istemiyor bu personel seni.
  • haksız yere atıldığım işime kim geri döndürecek beni?
  • Özel hava yollarinda aga yok. Oralara gidin. Hem aidat ta vermezsiniz.....

Hava-İş Sendikası’ndan yapıalan açıklamada; “AKP Milletvekillerince TBMM’ne sunulan kanun teklifi sonucu yasalaşan 6321 sayılı Yasa, havacılık hizmetlerinde grev yasağı getirmiştir. THY A.O 23. Dönem toplu iş sözleşmesi, tam grev kararı aşamasına geldiği esnada getirilen bu yasak sonucu, ne yazık ki ilgili mevzuat gereği tarafların iradesi dışında Yüksek Hakem Kurulunca sonuçlandırılmıştır.

 

Tarafların iradesi dışında sonuçlandırıldığı için toplu iş sözleşmesinin bütünü bilgilendirme amacıyla toplu iş sözleşmesinin Uyuşmazlık Tutanağı öncesi taraflarca kabul edilen ve Uyuşmazlık Tutanağı ile belirlenip Yüksek Hakem Kurulunca sonuçlandırılan maddeleri birleştirilerek üyelerimizin  bilgisine sunulmuştur” denildi.

Hava-İş Sendikası tarafından yayınlanan Toplu İş Sözleşme metnine BURADAN ulaşabilirsiniz.


 

HAVA-İŞ YENİ "TİS" METNİNİ YAYINLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
İpad ile okunmuyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZAVALLI ATİLAY HAYRANLARI!!! ~ 12 yıl önce
ALIN ATİLAYINIZI TEPE TEPE KULLANIN.NE ADAMMIŞ YA!BUNLARIN HEPSİNİN BEYNİNİ UÇURMUŞ.ATİLAY DA ATİLAY DER BAŞKA LAF BİLMEZ OLMUŞLAR..YAZIK SİZE !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nankorler ~ 12 yıl önce
Birtaraftan atila abimizin yillar icinde soke soke aldigi haklardan faydalanin diger tarafyan laf soyleyin. He tabi atila ve ekibinin bir emegi yok size sirket gonlunden koptugu icin verdi o kadar hakki. Atila olmasaydi daha fazlasini verirdi. Nankorsunuz siz. Gidin ozele atilasiz calisin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aga yalakalarına ~ 12 yıl önce
Sizin ağa dediğiniz adam 110 gündür sabah akşam Dış Hatlar B kapısında...Siz oturduğunuz yerden ahkam kesiyorsunuz. O beğenmediğiniz adam işten atılan 305 kişi işe alınsın diye bürün kurulları ile birlikte sabah 10- akşam 8 direniş yerinde... Siz nerdesiniz..Evinizde sıcak odanızda yada tatlı döşeğinizde bilgisayarınız başında yorumdasınız...23 yıldır sendika başkanı olmak kolay iş değil..Siz fosur fosur uyuken O 23 yıldır he türlü direnişte, hertürlü melanetin ortasında... O çok verdiğiniz aidatlarınızla aldığı maaş ta en iyi kaptanın aldığı maaşın kat kat altında. ŞAPŞALCA YORUMLARLA HERKESİ KIRDIĞINIZ GİBİ VERDİĞİNİZ İDATLARLA GÖKDELEN DİKİLDİĞİNİ SANIYORSUNUZ..Kaptanınız Bahadır Altan'a yada Eylem Ateşe sorsanız onlar size Atilay Ayçin'in ne maaş aldığını söylerlerdi..En azından bu konuda dürüst olurlar...Ama siyaseten belden aşağı vurmak akkuşağının karakteri olmuş...Burada yorum yapan Akkuşağı yalakaları da genel kurula kadar bunu yapacaklar ama genel kurul yüzlerine şamar olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LAF ANLATMAYIN!! ~ 12 yıl önce
BUNLAR LAFTAN ANLAMAZ..BEYİNLERİ YIKANMIŞ AĞALARI TARAFINDAN..O YÜZDEN BOŞUNA LAF ANLATMAYIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sahtekarlar-2 ~ 12 yıl önce
Arkadaş bana laf giydirmiş. Yazık! Ben sektörden bile değilim, sadece yakın arkadaşlarımdan sebep izliyorum. Önce ISG ardından 305!! Hala akıllanmamışsınız.. Siz bu kafayla bir 305'i daha TİS zamanı işten attıracaksınız o belli;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hak verilmez alınıra ~ 12 yıl önce
neyin kafasını yapıyorsun sen. ne zaman 14000 kişiye çağrı yaptın da 305 kişi katıldı ve atıldı. sen eğer o kararı alsaydın ve çağrıyı yapsaydın. 1 kişi bile atılamayacaktı. heee tabii o zaman sen ve pala ağan işverenle mahkemelerde dolaşacaktınız. ne gereği vaaar. akşam harputta kafa çekmek varken bu işlerle uğraşılır mı? olan 305 kişiye oldu. amaaaaaan sanane sana ve pala ağana zeval gelmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aga atilay ~ 12 yıl önce
Atilay o koltuğu bırakmadığı sürece sizler sürünmeye devam edeceksiniz.Ben ödediğim aidatları helal etmiyorum .Ahirettede hesabını soracağım.Yeter çek git atilay istemiyor bu personel seni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ~ 12 yıl önce
haksız yere atıldığım işime kim geri döndürecek beni?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özele gidin ~ 12 yıl önce
Özel hava yollarinda aga yok. Oralara gidin. Hem aidat ta vermezsiniz.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000