15 Mayıs 2013, Çarşamba 16:25:44

HAVA-İŞ SENDİKASI YENİ KARAR ALDI

Hava-İş sendikası grevin başlamasının ardından yönetim olarak toplanarak yeni bir karar aldı. İşte üyelere duyurulan o karar.
  • çadır nerede çadır?? Bu nasıl sendikadırki daha çadır kuramadı....
  • Sendika Üyeleri Sendikaya karşı GREV yaptı ; GREV Grevi
  • Merak ediyorum bu sendika ağasını thy calışanlarımı secıyor Thy emekli calısanları sendıka yonetımını ele almalıdır bu yonetım ve duzen tumden degısmelıdır
  • Sendika başkanı açıklama yapıyor. Bir günde 218 seferin yapılamadığını söylüyor. Kime söylüyor? oplanmış olan yaklaşık 100 kişiye...Adama gülerler arkadaş. 200 küsür uçuş grev nedeniyle yapılamıyor ve senin topladığın kişi 100 kişi...Nerede bu uçuşların iptaline neden olanlar diye sormazlar mı? Peki işten atılan 305 kişi nerede? Topladığın kişilerin büyük kısmı da THY mensubu olmayanlar... Bırak bu konuda kamuoyunu yanıltmaya dönük yalanlar söylemeyi...En son açığa çıkan yalanından sonra güvenilirliğin zaten kalmadı..
  • Yil 2013 Florya meydan sahasında yapılan savasa PALABIYIK ve askerleri (100 kisi) karadenizli hamdi pasanin komutasindaki ordunun actitigi TOPCU u atesinin karsisinda bir gidim dahi ilerleyemeden dagildilar. Sonra gokten uc elma dustu biri Hamdiye biri personele biri de olayı anlatan bana. Palaya da bir kolbasti boregi dustu afiyet olsun..
  • yeni bir şeyler söyleyen sendika yönetimi lazım
  • AKŞAM ÜYELERİNE TEHTİT MESAJI ÇEKEN SENDİKA OLMAZ OLSUN BEN THY AİLESİNİN DİMDİK ARKASINDA DURAN ÇALIŞANIM VE DAVA ACACAĞIM GEÇMİŞ AİDATLARIMI KENDİLERİNDEN TEK TEK ALACAĞIM MADEMKİ BU ŞEKİLDE TEHTİT EDİLİYORUZ HODRİ MEYDAN ALTTA KALANIN CANI ÇIKSIN...
  • hava-iş yeter, daha zaman kaybetme, çal kapısını THY'nin paşa paşa. Bak YK Başkanımız yaptı bize bir kıyak, merakla bekliyoruz, sen napcan bize, greve gitmedik diye küscen mi ayol? bir varmış bir yokmuş sendika başkanı greve gitmeyen 16.000 THY çalışanına küsmüş, çadıra kapanmış:)
  • çadır kurup sohbet edecekler, bir ara uğrarız biz de uçuşa gitmeden önce!
  • Çadırımın üstüne ŞIP dedi damladı, Hava-İş dersini almadı, almadı:)

Hava-İş Yönetim Kurulu toplantısından çıkan karar, üyelere böyle duyuruldu:

Değerli üyelerimiz,

Grevimiz yeni başlıyor. Artık yarından itibaren greve katılan tüm üyelerimizle birlikte THY Genel Müdürlüğü önüne grev çadırımızı kuracağız ve diğer faaliyetlerimizi buradan yönlendireceğiz. Yarın ve sonraki günler saat 10.00-17.00 arasında sürecek etkinliğimize katılımınız grevimiz için çok önemlidir. Herkesi bu alana davet ediyoruz.

Öte yandan sendika az önce bir mesaj daha yayınladı. Mesajda  “THY yönetimi ile sendika yönetimi arasında görüşme olduğu ve anlaşma sağlanacağı tamamen doğru olmayan bir bilgi ve dedikodudur. Bu kapsamda bir toplantı yoktur” denildi.

HAVA-İŞ SENDİKASI YENİ KARAR ALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (209)

Çadır? ~ 11 yıl önce
çadır nerede çadır?? Bu nasıl sendikadırki daha çadır kuramadı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olayın Özeti ; ~ 11 yıl önce
Sendika Üyeleri Sendikaya karşı GREV yaptı ; GREV Grevi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni sendika ~ 11 yıl önce
Merak ediyorum bu sendika ağasını thy calışanlarımı secıyor Thy emekli calısanları sendıka yonetımını ele almalıdır bu yonetım ve duzen tumden degısmelıdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MÜFETTİŞ ~ 11 yıl önce
Sendika başkanı açıklama yapıyor. Bir günde 218 seferin yapılamadığını söylüyor. Kime söylüyor? oplanmış olan yaklaşık 100 kişiye...Adama gülerler arkadaş. 200 küsür uçuş grev nedeniyle yapılamıyor ve senin topladığın kişi 100 kişi...Nerede bu uçuşların iptaline neden olanlar diye sormazlar mı? Peki işten atılan 305 kişi nerede? Topladığın kişilerin büyük kısmı da THY mensubu olmayanlar... Bırak bu konuda kamuoyunu yanıltmaya dönük yalanlar söylemeyi...En son açığa çıkan yalanından sonra güvenilirliğin zaten kalmadı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kalite farkı ~ 11 yıl önce
dünyanın en komik sendikası ve sendika başkanı. almış yanına diğer parti ve sendikalardan adamları grev yapıyor. Bi THY çalışanlarında ki kaliteye bak bi de sendika personelindeki kaliteye bak. Bırak grev yapmayı onların yanında durmaya utanırsın.
Tarihi meydan savas ~ 11 yıl önce
Yil 2013 Florya meydan sahasında yapılan savasa PALABIYIK ve askerleri (100 kisi) karadenizli hamdi pasanin komutasindaki ordunun actitigi TOPCU u atesinin karsisinda bir gidim dahi ilerleyemeden dagildilar. Sonra gokten uc elma dustu biri Hamdiye biri personele biri de olayı anlatan bana. Palaya da bir kolbasti boregi dustu afiyet olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çağdışı sendika ~ 11 yıl önce
yeni bir şeyler söyleyen sendika yönetimi lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LANET SENDİKA ~ 11 yıl önce
AKŞAM ÜYELERİNE TEHTİT MESAJI ÇEKEN SENDİKA OLMAZ OLSUN BEN THY AİLESİNİN DİMDİK ARKASINDA DURAN ÇALIŞANIM VE DAVA ACACAĞIM GEÇMİŞ AİDATLARIMI KENDİLERİNDEN TEK TEK ALACAĞIM MADEMKİ BU ŞEKİLDE TEHTİT EDİLİYORUZ HODRİ MEYDAN ALTTA KALANIN CANI ÇIKSIN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeter ~ 11 yıl önce
hava-iş yeter, daha zaman kaybetme, çal kapısını THY'nin paşa paşa. Bak YK Başkanımız yaptı bize bir kıyak, merakla bekliyoruz, sen napcan bize, greve gitmedik diye küscen mi ayol? bir varmış bir yokmuş sendika başkanı greve gitmeyen 16.000 THY çalışanına küsmüş, çadıra kapanmış:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sıkılmışlar ~ 11 yıl önce
çadır kurup sohbet edecekler, bir ara uğrarız biz de uçuşa gitmeden önce!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çadırımınüstü ~ 11 yıl önce
Çadırımın üstüne ŞIP dedi damladı, Hava-İş dersini almadı, almadı:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000