23 Mart 2009, Pazartesi 16:34:09

HAVA-İŞ KARARA İTİRAZ ETTİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürlüğü tarafından THY Teknik A.Ş. hakkında alının işkolu kararına Hava-İş’ten itiraz geldi.
  • SENDİKA HABERİ YALANLAMADI RESMİ GAZETEDE İLAN EDİLMESİ GEREKTİĞNİ BEYAN ETTİ,BİR GÜN SONRA RESMİ GAZETE DE YAYIMLANDI...AYRICA SİZ HABER SİTESİ OLARAK YANLI VE HAKSIZ YAYINLAR YAPIYORSUNUZ,BİR RESMİ GAZETE KALMIŞTI TALİP OLMADIĞINIZ ONUDA YAPTINIZ UMARIM YARIN ÖBÜRGÜN ÇALIŞMA BAKANLIĞI VEYA YARGITAY SANMAZSINIZ KENDİNİZİ,NASIL OLSA ALINAN TÜM BU ANTİDEMOKRATİK KARARLARI DA SENDİKA ÇIKARIYOR SİZE KALSA.BENCE SİZİN ACİL VİCDAN VE ACİL DOĞRU HABERCİLİK ETİĞİNE İHTİYACINIZ SÖZ KONUSU.DOĞRU VE İYİ BİRGÜN MUTLAKA KAZANIR YA DİĞERLERİ KAPIKULU ALLAH KAPIKULU...
  • hükümet ve sendika; kendi aranızda didişin durun bakalım. olan yine işçinin emeğine olacak. çalışan yine ezilecek.

Hava-İş Sendikası, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürlüğü tarafından THY Teknik A.Ş. hakkında alınan işkolu kararına itiraz ederek dava açtı.

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş.'de işkolları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürlüğü tarafından alınan ikiye ayrılmıştı. Karara göre, THY Teknik A.Ş’de çalışan personellerin bir kısmı “Metal” işkoluna bir diğer kısmı ise “hava taşımacılığı” işkoluna ayrılmıştı.

Hava-İş Sendikası ise ilk olarak AirportHaber’in duyurduğu kararı ilk başta yalanlamış daha sonra yaptığı yazılı açıklamayla doğruluğunu kabul etmek zorunda kalmıştı.

Hava-İş tarafından mahkemeye intikal ettirilen olayın nasıl bir çözüme kavuşacağı THY Teknik A.Ş. çalışanları tarafından merakla bekleniyor.

©AirportHaber.com

HAVA-İŞ KARARA İTİRAZ ETTİ

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
SENDİKA HABERİ YALANLAMADI RESMİ GAZETEDE İLAN EDİLMESİ GEREKTİĞNİ BEYAN ETTİ,BİR GÜN SONRA RESMİ GAZETE DE YAYIMLANDI...AYRICA SİZ HABER SİTESİ OLARAK YANLI VE HAKSIZ YAYINLAR YAPIYORSUNUZ,BİR RESMİ GAZETE KALMIŞTI TALİP OLMADIĞINIZ ONUDA YAPTINIZ UMARIM YARIN ÖBÜRGÜN ÇALIŞMA BAKANLIĞI VEYA YARGITAY SANMAZSINIZ KENDİNİZİ,NASIL OLSA ALINAN TÜM BU ANTİDEMOKRATİK KARARLARI DA SENDİKA ÇIKARIYOR SİZE KALSA.BENCE SİZİN ACİL VİCDAN VE ACİL DOĞRU HABERCİLİK ETİĞİNE İHTİYACINIZ SÖZ KONUSU.DOĞRU VE İYİ BİRGÜN MUTLAKA KAZANIR YA DİĞERLERİ KAPIKULU ALLAH KAPIKULU...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hükümet ve sendika; kendi aranızda didişin durun bakalım. olan yine işçinin emeğine olacak. çalışan yine ezilecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000