12 Eylül 2013, Perşembe 16:27:33

HAVA-İŞ GREVİN 120. GÜNÜNDE YOLLARA DÖKÜLDÜ

Grevdeki THY işçileri Bakırköy İncirli Caddesi'ni trafiğe kapattı.
  • Sormalısınız Hava İş yönetimine,THY iş yerlerinin olduğu 42 noktada neden grev yok. Buradaki sendika temsilcileriniz neden greve çıkmadı.Sormalısınız,24 yıldır bu sendikayı yönetiyorsunuz,Neden başka yerde örgütlenmediniz. Teknik hat bakımda neden bir kişi bile greve çıkmadı.Genel Müdürlükte,Harbiyede,taksimde kadıköyde,Ankarada,izmirde şube olan yerlerde işciler greve çıkmadı.sormalısınız 15 bin kişinin çalıştığı bir kurumda sadece beşyüz kişi grevde ise bu nasıl bir sendikal örgütlülüktür. ve bir soruda kendinize sorun ve bu sendikanın 24 yıldır ne yaptığına bir bakın.İşte o zaman neden bu grev de yanlızları oynuyorsunuz biraz daha anlaşılır sanırım.Ağa sizin üzerinizden Genel kurul kazanmaya çalışıyor hepsi bu.Selamlar.
  • Yolda sayıları çok gözüksün diye araya 1'er metre boşluk koymuşlar.
  • BUNLARIN YAPABİLDİĞİ KISACA YOL KAPAMA TRAFİĞİ ENGELLEME VS BAŞKA YAPACAKLARI BİRŞEY YOK MİLLETE HİZMET DEĞİL EZİYET,TAKILMIŞLAR SENDİKA BAŞKANIN ARKASINA ÜLKENEN BİNLERCE PIRIL PIRIL GENC VE SİZ GREV YAPTIĞINIZDAN BERİ THY NİN ZAMANINDA KALKIŞ BAŞTA OLMAK ÜZERE DÜZELİYOR HAVAYOLU BÜYÜYOR,#DİRENBAKIRKOY DİYORUM SONU GÜZEL OLUYOR BU ARKADAŞLAR ORDAN GİDİNCE ...
  • Bana bir sendika yetkilisi yada şuan grevde olan bir arkadaş cevap verebilirse sevinirim....Uçuş işletme, yer işletme yada Gen.Müdürlükteki sendika temsilcilerinizden greve katılmayan varmı? Varsa sebebi özel değilse öğrenebilirmiyim?
  • Sizin yaptığınızı yerde yapanlara 800 tl veriyorlar. Yol yakınken işinize dönseniz iyi olacak zira hiçbiriniz asıl mesleğinizde bu ücretleri bulamazsınız
  • görünen o ki 18.000 çalışanı olan THY 50 veya 60 kişilik bir grubla yürüyorsa (bunların çoğuda sendika temsilcisi) sendikaya olan güven ve ayçin sendikacılığın sonunun fotoğrafı demektir.
  • Nasil bir insanliktir bu anlayamiyorum... haksiz yere isten cikarilan insanlar icin bir yuruyus duzenlenmis ve yapilan yorumlara bak. Ayiptir insanliginizdan utanin
  • GREV. 15 BİN ÜYELİ SENDiKADAN 500 KİŞİLİK GREV YANLIZLIKDAN BEDELSİZ OLARAKDEVREDİLECEKTİR. 1000 TABURE, ÇAY OCAĞI, MUHTELİF SAYIDA PLAJ ŞEMSİYESİ, İTEREK ÇALIŞTIRILAN BİR MİNÜBÜS, CD ÇALAR, GENİŞ MÜZİK KOLEKSİYONU, OYNAMAYA HAZIR HALAY EKİBİ HEDİYESİDİR. BU BİR ŞAKADIR. GREV DEDİĞİMİZ ŞEYDE ŞAKA GİBİ ZATEN. CİDDİYE ALANLAR havaişSENDİKAYönetiminine BAŞVURABİLİRLER. BAKIRKÖYDE KİME SORSANIZ GÖSTERİR.
  • Grev, yapanlardan başka kimsenin haberinin olmadığı, kimsenin takmadığı, sadece bu tür eylemlerle haber olan daha doğrusu olmaya çalışan grev. Sendikacılığı da bitirdiniz. 1980'lerin sendikacılığı bitti artık daha anlamadınız...
  • Okuduğunuzu anlamakta sorun yaşıyorsunuz sanırım

Grevdeki THY işçileri Yargıtay 22. Hukuk Dairesi’ni mektup göndermek ve THY Yönetimini protesto etmek için yollara yürüyüş yaptı. Açıklamada bulunan sendika üyeleri, "120 gündür THY'nin kanunsuz grev kırıcılığını ısrarla durdurmadınız. Grevdeki personelin işi başkasına yaptırılamaz. İnatla söylüyoruz devlet THY'de suç işliyor. Grevdeki THY işçisi postaneye yürüyor. İşçi lehine her kararı bozan Yargıtay 22. Daire'ye dilekçe göndereceğiz. Hava-İş siz duyana kadar, kazanana kadar yürüyecek. Fragman bitti, sabrımız taştı, filme başlıyoruz" açıklamasında bulundu.

Hava-İş Başkanı Ayçin ise THY yönetim kurulu başkanı Topçu'ya "İki pilotunu kaçırdılar, sahte de olsa iki cümle etmiyorsun" diye seslendi.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu dün akşam Kanal 24 televizyonunda THY çalışanlarının yüzde 98'inin iş başında olduğunu ifade etmişti.





HAVA-İŞ GREVİN 120. GÜNÜNDE YOLLARA DÖKÜLDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

grevcilere. ~ 11 yıl önce
Sormalısınız Hava İş yönetimine,THY iş yerlerinin olduğu 42 noktada neden grev yok. Buradaki sendika temsilcileriniz neden greve çıkmadı.Sormalısınız,24 yıldır bu sendikayı yönetiyorsunuz,Neden başka yerde örgütlenmediniz. Teknik hat bakımda neden bir kişi bile greve çıkmadı.Genel Müdürlükte,Harbiyede,taksimde kadıköyde,Ankarada,izmirde şube olan yerlerde işciler greve çıkmadı.sormalısınız 15 bin kişinin çalıştığı bir kurumda sadece beşyüz kişi grevde ise bu nasıl bir sendikal örgütlülüktür. ve bir soruda kendinize sorun ve bu sendikanın 24 yıldır ne yaptığına bir bakın.İşte o zaman neden bu grev de yanlızları oynuyorsunuz biraz daha anlaşılır sanırım.Ağa sizin üzerinizden Genel kurul kazanmaya çalışıyor hepsi bu.Selamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasas ~ 11 yıl önce
Yolda sayıları çok gözüksün diye araya 1'er metre boşluk koymuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ASFALT İZCİLERİ ~ 11 yıl önce
BUNLARIN YAPABİLDİĞİ KISACA YOL KAPAMA TRAFİĞİ ENGELLEME VS BAŞKA YAPACAKLARI BİRŞEY YOK MİLLETE HİZMET DEĞİL EZİYET,TAKILMIŞLAR SENDİKA BAŞKANIN ARKASINA ÜLKENEN BİNLERCE PIRIL PIRIL GENC VE SİZ GREV YAPTIĞINIZDAN BERİ THY NİN ZAMANINDA KALKIŞ BAŞTA OLMAK ÜZERE DÜZELİYOR HAVAYOLU BÜYÜYOR,#DİRENBAKIRKOY DİYORUM SONU GÜZEL OLUYOR BU ARKADAŞLAR ORDAN GİDİNCE ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Bana bir sendika yetkilisi yada şuan grevde olan bir arkadaş cevap verebilirse sevinirim....Uçuş işletme, yer işletme yada Gen.Müdürlükteki sendika temsilcilerinizden greve katılmayan varmı? Varsa sebebi özel değilse öğrenebilirmiyim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Sizin yaptığınızı yerde yapanlara 800 tl veriyorlar. Yol yakınken işinize dönseniz iyi olacak zira hiçbiriniz asıl mesleğinizde bu ücretleri bulamazsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yer ~ 11 yıl önce
otel odasında ölü bulunan ve otopsi sonucu aşırı yorgunluk olan kabin personellerinden haberin varmı grevdekiler o zamanki şartlara dahi razı ama dahada yorucu olmasın dinlenme süreleri değişmesin diyorlar yoksa dertleri para değil.
BASIN ~ 11 yıl önce
görünen o ki 18.000 çalışanı olan THY 50 veya 60 kişilik bir grubla yürüyorsa (bunların çoğuda sendika temsilcisi) sendikaya olan güven ve ayçin sendikacılığın sonunun fotoğrafı demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
Nasil bir insanliktir bu anlayamiyorum... haksiz yere isten cikarilan insanlar icin bir yuruyus duzenlenmis ve yapilan yorumlara bak. Ayiptir insanliginizdan utanin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YALNIZLIKTAN DEVREN ~ 11 yıl önce
GREV. 15 BİN ÜYELİ SENDiKADAN 500 KİŞİLİK GREV YANLIZLIKDAN BEDELSİZ OLARAKDEVREDİLECEKTİR. 1000 TABURE, ÇAY OCAĞI, MUHTELİF SAYIDA PLAJ ŞEMSİYESİ, İTEREK ÇALIŞTIRILAN BİR MİNÜBÜS, CD ÇALAR, GENİŞ MÜZİK KOLEKSİYONU, OYNAMAYA HAZIR HALAY EKİBİ HEDİYESİDİR. BU BİR ŞAKADIR. GREV DEDİĞİMİZ ŞEYDE ŞAKA GİBİ ZATEN. CİDDİYE ALANLAR havaişSENDİKAYönetiminine BAŞVURABİLİRLER. BAKIRKÖYDE KİME SORSANIZ GÖSTERİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akıl ~ 11 yıl önce
15 bin de olsa 1 kişi de olsa grev grevdir.15 binde 500 cesur insan hak arıyorsa bu dalga geçilecek birşey değil takdir edilecek bir olaydır.
ARKADAŞ ~ 11 yıl önce
500 kişi SENDİKAY(çin)'ın inadına kapılmış gidiyor. Grev , hak arayışı filan yok. SENDİKAY'IN İNADI VAAR.
arkadaşa ~ 11 yıl önce
sendikanın inadı dediğin greve çıkma sebebi zaten inat etmeyip biz greve boşa çıktıkmı desinler.çalışma süreleri ağırlaştırılmasın diye 4 aydır maaş almadan direnen grevdekilerin,kovulma korkusundan greve çıkmayan arkadaşlarının(keşke korkmasalardı)şartları ağırlaşşın otel odalarında ölü bulunsunlar biz inat etmeyelimmi desinler.
Kemal ~ 11 yıl önce
Grev, yapanlardan başka kimsenin haberinin olmadığı, kimsenin takmadığı, sadece bu tür eylemlerle haber olan daha doğrusu olmaya çalışan grev. Sendikacılığı da bitirdiniz. 1980'lerin sendikacılığı bitti artık daha anlamadınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komedi'ye ~ 11 yıl önce
Okuduğunuzu anlamakta sorun yaşıyorsunuz sanırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000