07 Aralık 2009, Pazartesi 09:45:29

"HAVA-İŞ ASLANLAR GİBİ, SİZ NEREDEN ÇIKTINIZ?"

AirportHaber Başyazarı Sefa İnan, bu haftaki köşe yazısında Gökkuşağı Hareketini yerden yere vurdu...
  • Sayın Sefa İnan Kendi gözlemlerini yazmış ve ellerine saglık, niye yükleniyorsunuz yada gocunuyorsunuz anlamadım!Adam Hava-İş için tu kaka dese ondan iyisi olmaz ,övgüleri donatırdınız.Devlet odaklı-Destekli bir Firmaya karşı ayakta durmak kolaymı sanıyorsunuz,1 günde yasa çıkartan- kanunları degiştirebilme lüksü olan bir yönetime karşı durmak nasıl oluyor SİZ ÇOK BİLENLERE SORUYORUM...Bizim zaten en iyi yaptıgımız şey B.k at izi kalsın olayı.Hadi gelin elinizi sizde taşın altına koyun deyince herkez köşesine siniyor nedense.Boş lafları geçinde realitiye bakın arkadaşlar.herkez ne hikmetse
  • Ne sosyal hakkı bilader,uyan uyan,oduna gidiyoz.Yediklerinize sayın..........................
  • Bu kisiler islerinden uzak,amma emekliliklerini doldurmuslar.Emekli olurlar.Bayanlari 20 yilda emekliye yollayan sistem ve mezardami emekli olacagiz diyerek üyelerini sokaklara döken Sendika Agalari kendilerine gelince,hicte bunu düsünmüyorlar.Onun icin Gökkusagi devam etmelidir.Insanlarin emekli maasi ile gecinemiyecegini,birgün gelecek emekli primide kalkacagini da görecegiz.Vergi ile emekli beslenmez.Sendikaci asla.
  • THY'nın "Türk Milletinin malı" olarak özelleştirilmiş uçakları satılıp yerine leasing ile "kiralık" uçaklar alınıyor. Sermaye olan bu uçaklar bittiğinde THY bu büyümeyi sürdürebilecek mi acaba? Deniz bitince ne olacak? Hava iş bunu izliyebiliyor mu? Çöküş başlayınca ilkkim, son kim terk edecek?
  • Sen bir TÜRK olarak git bakalım bir alman,bir yunan,bir bulgar parlemantosunda türkçe yemin etmeye çalış bakalım müsaade edeceklermi.İçimiz yanıyor.Bunlara bu kadar hoşgörü fazla geliyor.Artık buna bir dur demenin zamanını gelmedimi.Çözüm neyse uygulansın.Akan kanlar dursun.Artık şehit vermeyelim yeter.Her şehitimizin ardından vatan sağolsun demeyelim.Hem askerlerimiz sağ kalsın hem vatanımız bütün kalsın.Bunu sağlamak kimin göreviyse sağlasın.Yeter artık.
  • Bu akşam haberlerde 7 askerimizin daha şehit olduğunu üzülerek öğrenmiş oldum.Biz hala hava-iş meselesine takılmış kalıyoruz.Ayçin başkan olsa,Altan başkan olsa bu günkü şartlarda ne değişecek.Sadece hava-iş in başındaki isim değişecek.Ülke elden gidiyor.Bırakın hava-iş i de birazda bu konulara eğilin.Leyla Zana diye bir kişi çıkmış Türk parlementosunda kürtçe yemin etmiş.
  • sadece şunu söyleyecegim biz emeklilige zorlanıp işten atılırken hava iş neredeydi .......
  • Sn Sefa bey 4'üncü kez yazıyorum ama ısrarla yayınlamıyorsunuz. Siz ve degerli Airport haber yazar ve yönetiminin Atilay AYÇİN'e olan bu kin ve nfreti neden kaynaklanmakta gerçekten çalışanları savunmak için olduguna eger siz inanıyorsanız ben ve benim gibi düşünenlerde inanacaklar ama tek koşul kendiniz dürüstçe inanıyormusunuz?????
  • peki hava iş i savunmak sizemi kaldı
  • bravo sefa inan tespitler 10 numara

Mevcut Hava-İş yönetimine karşı sert tavırlarıyla dikkat çeken Gökkuşağı Hareketi, geçtiğimiz Cuma günü, Wow Convention Center'da düzenlediği delege toplantısında, seçimin sonucunun ne olursa olsun Hava-İş'in bundan etkileneceğini söylemişti.

AirportHaber Başyazarı Sefa İnan, bu hafta yazdığı makalesinde, Bahadır Altan'ın öncülüğünü yaptığı Gökkuşağı Hareketi'ni yerden yere vurdu...

İşte İnan'ın o yazısı...

AKILLI OLUN AKILLI...

12–13 Aralık 2009 tarihlerinde, sadece THY’de örgütlenmeyi becerilmiş Hava-İş Sendikasının Genel Kurul toplantısı var ve bu genel kurula mevcut yönetimin dışında, Gökkuşağı Hareketi denen grubun farklı liste çıkararak aday olması bekleniyor.

Bu grubu oluşturan arkadaşlara buradan seslenerek bu işten vazgeçmelerini, şu anda sendika yönetimindeki insanların ekmekleriyle oynanmasının çok tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini söylemek ve bu haftaki köşe yazımda biraz ironi yapmak istiyorum.

Gökkuşağı grubuna sesleniyorum; lütfen bu insanların ekmekleri ile oynamayın! Neden pişmiş aşa su katıyorsunuz?

Size mi kaldı, Hava-İş’i ve THY işçisini savunmak. Aslanlar gibi, 20 senedir aralıksız bu görevi yapanlar varken, siz nereden çıktınız şimdi?


YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

"HAVA-İŞ ASLANLAR GİBİ, SİZ NEREDEN ÇIKTINIZ?"

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın Sefa İnan Kendi gözlemlerini yazmış ve ellerine saglık, niye yükleniyorsunuz yada gocunuyorsunuz anlamadım!Adam Hava-İş için tu kaka dese ondan iyisi olmaz ,övgüleri donatırdınız.Devlet odaklı-Destekli bir Firmaya karşı ayakta durmak kolaymı sanıyorsunuz,1 günde yasa çıkartan- kanunları degiştirebilme lüksü olan bir yönetime karşı durmak nasıl oluyor SİZ ÇOK BİLENLERE SORUYORUM...Bizim zaten en iyi yaptıgımız şey B.k at izi kalsın olayı.Hadi gelin elinizi sizde taşın altına koyun deyince herkez köşesine siniyor nedense.Boş lafları geçinde realitiye bakın arkadaşlar.herkez ne hikmetse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne sosyal hakkı bilader,uyan uyan,oduna gidiyoz.Yediklerinize sayın..........................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu kisiler islerinden uzak,amma emekliliklerini doldurmuslar.Emekli olurlar.Bayanlari 20 yilda emekliye yollayan sistem ve mezardami emekli olacagiz diyerek üyelerini sokaklara döken Sendika Agalari kendilerine gelince,hicte bunu düsünmüyorlar.Onun icin Gökkusagi devam etmelidir.Insanlarin emekli maasi ile gecinemiyecegini,birgün gelecek emekli primide kalkacagini da görecegiz.Vergi ile emekli beslenmez.Sendikaci asla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY'nın "Türk Milletinin malı" olarak özelleştirilmiş uçakları satılıp yerine leasing ile "kiralık" uçaklar alınıyor. Sermaye olan bu uçaklar bittiğinde THY bu büyümeyi sürdürebilecek mi acaba? Deniz bitince ne olacak? Hava iş bunu izliyebiliyor mu? Çöküş başlayınca ilkkim, son kim terk edecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sen bir TÜRK olarak git bakalım bir alman,bir yunan,bir bulgar parlemantosunda türkçe yemin etmeye çalış bakalım müsaade edeceklermi.İçimiz yanıyor.Bunlara bu kadar hoşgörü fazla geliyor.Artık buna bir dur demenin zamanını gelmedimi.Çözüm neyse uygulansın.Akan kanlar dursun.Artık şehit vermeyelim yeter.Her şehitimizin ardından vatan sağolsun demeyelim.Hem askerlerimiz sağ kalsın hem vatanımız bütün kalsın.Bunu sağlamak kimin göreviyse sağlasın.Yeter artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu akşam haberlerde 7 askerimizin daha şehit olduğunu üzülerek öğrenmiş oldum.Biz hala hava-iş meselesine takılmış kalıyoruz.Ayçin başkan olsa,Altan başkan olsa bu günkü şartlarda ne değişecek.Sadece hava-iş in başındaki isim değişecek.Ülke elden gidiyor.Bırakın hava-iş i de birazda bu konulara eğilin.Leyla Zana diye bir kişi çıkmış Türk parlementosunda kürtçe yemin etmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sadece şunu söyleyecegim biz emeklilige zorlanıp işten atılırken hava iş neredeydi .......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sn Sefa bey 4'üncü kez yazıyorum ama ısrarla yayınlamıyorsunuz. Siz ve degerli Airport haber yazar ve yönetiminin Atilay AYÇİN'e olan bu kin ve nfreti neden kaynaklanmakta gerçekten çalışanları savunmak için olduguna eger siz inanıyorsanız ben ve benim gibi düşünenlerde inanacaklar ama tek koşul kendiniz dürüstçe inanıyormusunuz?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
peki hava iş i savunmak sizemi kaldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bravo sefa inan tespitler 10 numara

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000