03 Temmuz 2013, Çarşamba 08:40:25

HAVADA RAMAZAN FİYATLARI

Ramazan’ın yaz aylarına denk gelmesiyle yolcu sayısı azalan şirketler, kısa dönemli kampanyalar ile müşteri çekme yarışına girdi.
  • Bu özel tarife mi var yoksa İstanbul İzmir hattında altın mı bulundu?Uçuş maliyeti en düşük hatta gidiş dönüş bilet 250 Euro'ya denk geliyor, THY'yi hiç söylemiyorum bile,tamam sezondur para kazanacaksınız da azıcık insaf ya.Uçuş süresi İzmir kalkışta direk yaklaşmayla 25 dakika!
  • Pegasus´tan Bodrum İstanbul tek gidiş biletini vergiler dahil 260 tl civarına aldım. Buna ne diyeceksiniz!
  • İndirin bakalım bu işin sonu ne olacak ? Havalimanında hergün yoğunluktan kaynaklanan olay ve kavga var. Birileri odalarında kamera başında çay kahve yudumlar diğerleri başka yerlerde .. İşçi tayfası uğraşsın dursun ! Yakında biri kim vurduya giderse benim bu yazımı da hatırlarsınız !
  • Belirli gün ve haftalar aksine fiyatların arttığı, şirketlerin para kazandığı zamanlardır. Havacılığın özünde var bu. Kel alaka bir haber olmuş...
  • bu gidişle otobüs firmaları batar. yazık o insanlara da devlet otobus firmalarından aldıgı yakıt vergisinde iyilestirmeye gitmezse havacılıktada otobus taşımacılıgında da kalite yerlere iner
  • Borajet in fiyat politikasi ve son bilet fiyatlari hakkında bir haber bekliyoruz...borajet fiyatları ucurdu

Yaz aylarındaki yoğunluğun Ramazan'da düşecek olması, havayolu şirketlerini harekete geçirdi. Şirketler, hem yurt içi hem yurt dışı biletlerde fiyatları düşürdü.

THY, internet sitesinden bilet alan müşterilerini 9-29 Temmuz arasında Amsterdam, Salzburg, Santiago De Compostela, Friedrichschafen ve Köstence'ye gidiş-dönüş 99 euroya uçuruyor. Basel, Zürih ve Viyana'ya da 105 euroya götürüp getiriyor. THY'den Kastamonu'ya 64 liraya; Ankara, İzmir, Antalya, Hatay, Muğla ve Sinop'a 94 liraya; Lefkoşa'ya 97 liraya bilet alınabiliyor. Pegasus da, iç hatlara 44.99, KKTC'ye 49.99 liradan başlayan fiyatlar uyguluyor. Sunexpress ise Münih'e 190.50, Antalya ve İzmir'e 59.99 liradan başlayan fiyatlarla uçuruyor. 

HAVADA RAMAZAN FİYATLARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

$$$ ~ 11 yıl önce
Bu özel tarife mi var yoksa İstanbul İzmir hattında altın mı bulundu?Uçuş maliyeti en düşük hatta gidiş dönüş bilet 250 Euro'ya denk geliyor, THY'yi hiç söylemiyorum bile,tamam sezondur para kazanacaksınız da azıcık insaf ya.Uçuş süresi İzmir kalkışta direk yaklaşmayla 25 dakika!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalannnn ~ 11 yıl önce
Pegasus´tan Bodrum İstanbul tek gidiş biletini vergiler dahil 260 tl civarına aldım. Buna ne diyeceksiniz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güldürme beni ~ 11 yıl önce
yorum yapıyon mantıklı yap bence 49,99 dan başlayan fiyatlarla diyor sabit değil rakam.
İNDİRİN !!! ~ 11 yıl önce
İndirin bakalım bu işin sonu ne olacak ? Havalimanında hergün yoğunluktan kaynaklanan olay ve kavga var. Birileri odalarında kamera başında çay kahve yudumlar diğerleri başka yerlerde .. İşçi tayfası uğraşsın dursun ! Yakında biri kim vurduya giderse benim bu yazımı da hatırlarsınız !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yersen... ~ 11 yıl önce
Belirli gün ve haftalar aksine fiyatların arttığı, şirketlerin para kazandığı zamanlardır. Havacılığın özünde var bu. Kel alaka bir haber olmuş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
otobüs ~ 11 yıl önce
bu gidişle otobüs firmaları batar. yazık o insanlara da devlet otobus firmalarından aldıgı yakıt vergisinde iyilestirmeye gitmezse havacılıktada otobus taşımacılıgında da kalite yerlere iner

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tokatt ~ 11 yıl önce
Borajet in fiyat politikasi ve son bilet fiyatlari hakkında bir haber bekliyoruz...borajet fiyatları ucurdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000