08 Haziran 2014, Pazar 07:50:03

HAVACILIK ÖĞRENCİLERİ BÖYLE MEZUN OLDU

Türkiye’de havacılık alanında açılan ilk Anadolu teknik lisesi olan Sabiha Gökçen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde mezun olan 124 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.
  • 2 yıllık myo at bakıcılığı bölümünden mezun adamlardan bin kat daha iyi bu çoçuklar merak etmeyin.. En azından uçağı sadece havada görüp teknisyen olmayacaklar.. Bu arada çelebi ve havaşta bu okuldan mezun yok dikkatlice bir bak istersen dostum.. Maşallah her konuda da bilgin var fakat 1/bilgi=Ego.. Anlarsan!
  • Arkadaslar habom sirketinde calisip ekmek yedigi kapin icine eden insanlara aldirmayin. Her meslek dalinda oldugu gibi ilk baslarda iyi ucret almaya bilirsiniz ama belli bir kriterleri karsiladikdan sonra inanin iyi ucretler kazanacaksiniz. Dedigim gibi calistigi sirkete laf atip ama ne hikmetse hala calismaya devam eden bu nankor insanlara aldirmayin.
  • Buradan bu gençlere bir habomcu abileri olarak sesleniyorum Kendinizi bir kaç tık daha kasın ve Mühendis olun Mühendis olursanız Güzel bir odanız Klimanız ve iyi bir maaşınız olur Ne A'nıza Karışan Olur Ne B'nize..
  • Hoşgeldiniz aramıza işsiz türk havacıları
  • Lise mezunu gencler... fotografa bakinca universite mezuniyet balosu gibi olmus..fasa fiso gencleri kandirmak adina gosteristen baska birsey degil....bu gencleri boyle hayarllerle doldurup 1500 ytl ye habom uniformasini giydirince o balon patlamis oluyor..bu arada isparkalta calisan otoparkci iscilerle ayni ucret...genclere msj lar
  • Üniversitelinin bihalta yaramadigi ulkemde lisede bile bukadar Şaşaa, yazık o öğrencilere.
  • O zaman yeni habomcular hayirli olsun
  • Geleceğin havas celebicileri geliyor. Yazık bir de okula o kadar para veriyorlar.
  • Disregard , okulun adını değiştirmişler
  • havacılık sektörüne yıllardır hizmet veren Eskişehir Anadolu Teknik Lisesi otogaz alanında mı açılmştı acaba?

Türkiye’de havacılık alanında açılan ilk Anadolu teknik lisesi olan Sabiha Gökçen Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde mezun olan 124 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Lisenin Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen törende konuşma yapan Okul Müdür Sırrı Kabadayı, lisenin öğrencilerini ülkesini ve milletini seven, milli ve manevi değerlere bağlı bireyler olarak yetiştirmeye çalıştıklarını belirtti. Milli Eğitim Bakanlığı, sosyal ortaklar, eğitime gönül veren kişi ve kuruluşların yardım ve destekleri ile öğrencilerin iyi imkanlarda eğitim görmeleri için çaba gösterdiklerini ifade eden Kabadayı, "Son 3 yıl içerisinde okulumuza 2 milyon TL değerinde donatım aracı kazandırdık. Ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda proje hazırlayarak, işbirlikleri geliştirerek eğitim kalitemizin artışına katkı sağladık.

Öğrencilerimizi hem genel kültür hem de mesleki alanda daha iyi yetiştirerek akademik başarılarını ve üniversiteye yerleşme oranlarını sürekli olarak yükselttik. Öğrencilerimizin sorunlarının çözümünde, hedef belirlemelerinde, hedeflerine ulaşabilmelerinde, iş bulabilmelerinde yardımcı olduk. Sabiha Gökçen’li olmanın ayrıcalığını yaşatmak için okul aile birliğimiz ile birlikte mezunlar günü, mezuniyet gecesi ve bugünkü mezuniyet törenini düzenledik. Okulumuzun her bakımdan daha güvenli ve modern bir eğitim ortamına kavuşması için son 35 yılda Milli Eğitim Bakanlığı’nın Eskişehir’deki en büyük yatırımı olan 18 milyon TL’lik yeni okul projemizin hayata geçirilmesine katkı sağladık" dedi.

Ardından okul birincileri adına konuşan öğrenci Büşranur Elmacı ise, okulunu birinci olarak bitirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Elmacı, "Hedef belirlememde ve onlara kavuşmamda katkısı olan öğretmenlerime ve aileme teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mezuniyet töreninde bayrak, flama devir tesliminden sonra Anadolu Teknik Lisesi birincisi M. Şamil Doğan, Anadolu Meslek Lisesi birincisi Büşranur Elmacı ve Endüstri Meslek Lisesi birincisi Uğur Dinçer ile üç okul türünün ikinci ve üçüncülerine altın ve plaket verildi. Mezun öğrencilere diploma dağıtımından sonra yemin töreni yapıldı. Tören, öğrencilerin kep atması ile son buldu.
Törene Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Cebeci, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Tülay Gündoğan, Türk Hava Yolları (THY) Eskişehir Temsilcisi Süleyman Arslan, öğretmenler ve öğrencilerin velileri katıldı. 1991 yılında açılan okulda Anadolu teknik, Anadolu meslek ve endüstri meslek olmak üzere üç okul türünde uçak bakım ve bilişim teknolojileri alanlarında eğitim veriliyor. Bu yıl mezun olan 124 öğrenci ile birlikte 2 bin 385 mezun veren okulda, uçak bakım alanında Türkiye’nin 35 farklı ilinden gelen öğrenciler eğitim görüyor.

HAVACILIK ÖĞRENCİLERİ BÖYLE MEZUN OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
2 yıllık myo at bakıcılığı bölümünden mezun adamlardan bin kat daha iyi bu çoçuklar merak etmeyin.. En azından uçağı sadece havada görüp teknisyen olmayacaklar.. Bu arada çelebi ve havaşta bu okuldan mezun yok dikkatlice bir bak istersen dostum.. Maşallah her konuda da bilgin var fakat 1/bilgi=Ego.. Anlarsan!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mezunlara ~ 10 yıl önce
Arkadaslar habom sirketinde calisip ekmek yedigi kapin icine eden insanlara aldirmayin. Her meslek dalinda oldugu gibi ilk baslarda iyi ucret almaya bilirsiniz ama belli bir kriterleri karsiladikdan sonra inanin iyi ucretler kazanacaksiniz. Dedigim gibi calistigi sirkete laf atip ama ne hikmetse hala calismaya devam eden bu nankor insanlara aldirmayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Buradan ~ 10 yıl önce
Buradan bu gençlere bir habomcu abileri olarak sesleniyorum Kendinizi bir kaç tık daha kasın ve Mühendis olun Mühendis olursanız Güzel bir odanız Klimanız ve iyi bir maaşınız olur Ne A'nıza Karışan Olur Ne B'nize..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hoşgeldiniz aramıza işsiz türk havacıları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
balonn ~ 10 yıl önce
Lise mezunu gencler... fotografa bakinca universite mezuniyet balosu gibi olmus..fasa fiso gencleri kandirmak adina gosteristen baska birsey degil....bu gencleri boyle hayarllerle doldurup 1500 ytl ye habom uniformasini giydirince o balon patlamis oluyor..bu arada isparkalta calisan otoparkci iscilerle ayni ucret...genclere msj lar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 10 yıl önce
YTL??
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Üniversitelinin bihalta yaramadigi ulkemde lisede bile bukadar Şaşaa, yazık o öğrencilere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tayyareci 26 ~ 10 yıl önce
Bu okuldan mezun olupda işinde en başarılı öncü teknisyen,mühendis hatta bazıları pilot olmuş arkadaşlar dan çok var bi çoğuda yeni mezunlar hariç iyi konumdalar ve işlerinin ehli insanlar bu okulda havacılığın temel taşları aşılanıyor.Gençleri tebrik ediyor ve büyüyen türkiyenin havacılık alanlarında yerlerini almalarını yetişmelerini diliyorum.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
O zaman yeni habomcular hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Geleceğin havas celebicileri geliyor. Yazık bir de okula o kadar para veriyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eskişehirli ~ 10 yıl önce
Disregard , okulun adını değiştirmişler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eskişehirli ~ 10 yıl önce
havacılık sektörüne yıllardır hizmet veren Eskişehir Anadolu Teknik Lisesi otogaz alanında mı açılmştı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000