02 Kasım 2008, Pazar 08:37:42

Havacılığın devleri İzmir'de buluşacak

Havacılık konferansı için geri sayım başladı. 13-14 Kasım’daki organizasyona yerli yabancı havacılık ve uçak şirketleri katılacak.
  • bu havacılık konferansı yapılalı 2 gün oldu hiçbir şekilde medyada çıt yok.hadi diğer medyaları geçtik izmir medyası buna haberlerinde yer vermeliydi.En büyük nedeni Türkiyenin yükselen yıldızı ATALAN MAKİNA MÜHENDİSLİK HAVACILIK VE SAVUNMA SANAYİ isimli bir firma var.yükselen bir değer ve buradan onları tebrik ediyorum.çok güzel icraatlarda bulunuyorlar.Bunu Türkiye adına yapıyorlar ne yazıkki kimse farkında değil.Onları buradan gene takdir ediyorum başarılarının devamlarını diliyorum.Yolları açık olsun...

Uluslararası havacılık şirketlerinin de katılacağı organizasyon için geri sayım başladı.

13-14 Kasım arasında İzmir’de buluşuyor. düzenlenecek olan ‘1. İzmir Küresel Havacılık ve Uzay Konferansı’ kapsamında yerli ve yabancı tarafların bir araya gelerek yeni işbirliği ve yatırım fırsatlarının doğacağı bir buluşma platformu oluşturulacak. Konferansta, ağırlıklı olarak, inovasyon, kümelenme, Ar-Ge, eğitim, tedarik zinciri, offset ve yeni ürün temaları işlenecek. Ayrıca konfernasın yanı sıra, bu sektörde faaliyet gösteren KOBİ’ler için de ürünlerini sergileyebilecekleri bir KOBİ Sergisi oluşturulacak.

Boeing, Sikorsky, Lockheed Martin, FTB-Lisi, Fokker Elmo, PFW, Eldor Elektronik gibi dünya havacılık sektörünün lider firmalarından üst düzey yöneticilerin katılacağı konferansa, TAI, TEI, Havelsan, Alp Havacılık, Kale Havacılık, THY, ODTÜ, TUBİTAK, Anadolu Üniversitesi gibi Türkiye’den kurum kuruluşların üst düzey yöneticileri de katılacak. ESBAŞ Teknoloji Merkezi Konferans Salonu’ndaki konferans ‘İzmir Havacılık ve Uzay Kümelenmesi’ projesinin ilk adımını oluşturuyor. Bu, yabancı firmaların yatırımlarını çekebilmek bakımından önem taşıyor. Projenin devreye girmesiyle birlikte, dünyanın önde gelen havacılık ve uzay firmaları Ege Serbest Bölgesi başta olmak üzere İzmir’e yapmaları hedefleniyor.

Havacılığın devleri İzmir'de buluşacak

Yorumlar

pilot ~ 15 yıl önce
bu havacılık konferansı yapılalı 2 gün oldu hiçbir şekilde medyada çıt yok.hadi diğer medyaları geçtik izmir medyası buna haberlerinde yer vermeliydi.En büyük nedeni Türkiyenin yükselen yıldızı ATALAN MAKİNA MÜHENDİSLİK HAVACILIK VE SAVUNMA SANAYİ isimli bir firma var.yükselen bir değer ve buradan onları tebrik ediyorum.çok güzel icraatlarda bulunuyorlar.Bunu Türkiye adına yapıyorlar ne yazıkki kimse farkında değil.Onları buradan gene takdir ediyorum başarılarının devamlarını diliyorum.Yolları açık olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000