19 Kasım 2008, Çarşamba 08:56:02

Havacılara Gemi Ödülü

Tüm mesaileri uçaklarda geçen kabin görevlilerinden yurt dışı uçuşlarda en çok duty free (*) satışı gerçekleştirenler rüya gibi bir gemi seyahatiyle ödüllendirildi.
  • waLLa bencede aLakası oLmayan kisiLeri topLayıp götürmüşLer ama nySe ne doğru ki buda dogru oLsun saLLa gitSin..
  • Onur Express'i takdir etmemek mümkün değil,KTHY ve Pegasus mutlaka satış listesindekileri geziye götürmüş ve ödüllendirmiştir.Ama Onur air de ne yazık ki işler böyle yürümez,liste verilir yukarıdakiler isimleri istediği gibi değiştiriverir..Daha çok Kabin Hizmetleri ve yönetim gezisi haline dönmüş zaten..Keşke cidden hak eden bir kaç kişi değil listede buna layık görülebilen herkes gitse,bir çizikle silinmese..Kabin ekibinin haklarına saygı lütfen.
  • Çalışanları motive etmek mi? Canları kımı ıstıyorsa alıp göturmuşler cogunun satışla alakası yok,satmanın s sini bılmeyen dünkü memurlar
  • HAK ETTİNİZ, GÜZEL BİR ÖDÜL OLMUŞ
  • Bu resimlerde kabin amirliği ile pekte alakası olamayan şahısları görmek mümkün:)ay çok güldüm....Herkese açıktı demek ki gezi:)
  • Süper bir organizasyon...Emegi gecen herkezi kutlarim...Birilerine ORNEK olsun???
  • Bu adamlar gerçekten çalışanları motive etmesini biliyorlar.

Express Duty Free tarafından organize edilen seyahate Pegasus Havayolları, Kıbrıs Türk Hava Yolları ve Onur Havayollları’nın en çok satış yapmış kabin amirleri katıldı.

Dünyanın sayılı büyük gemilerinden 293 metre uzunluğunda 15 katlı MSC Poeisa ile İstanbul’dan hareket eden grup iki gün sonra Hırvatistan’ın Dalmaçya kıyılarındaki Dubrovnik limanına demirledi. Bir gün sonra da Venedik’te inen ve iki gün boyunca kanallar şehrini gezen hostesler, açtıkları “Gökyüzünün Hasılat Melekleri” pankartıyla objektiflere poz verdi.

Express Duty Free yöneticisi Gökhan Subay, amaçlarının uçaklardaki satışı artırmak olduğunu söyleyerek “En çok satış yapan arkadaşlarımızı teşvik amacıyla bu gezileri üç yıldır tekrarlıyoruz, tekrarlamaya da devam edeceğiz” dedi.

Geminin küçük salınımlarıyla eğlenen ve saunadan diskoya, üç katlı bin kişilik tiyatrodan havuzlara, balkonlu kabinlerden şampanyalı Venedik gondol gezilerine kadar muhteşem bir tatil yaşayan kabin amirleri bu tatilin ayrıcalığının farkında olduklarını ve işe başladıkları andan itibaren gelecek yılki geziyi kazanmak için çalışacaklarını söylediler.

Gökyüzü

Gökyüzü

Gökyüzü

Gökyüzü

Gökyüzü

Havacılara Gemi Ödülü

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Rumuz ~ 15 yıl önce
waLLa bencede aLakası oLmayan kisiLeri topLayıp götürmüşLer ama nySe ne doğru ki buda dogru oLsun saLLa gitSin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hammer ~ 15 yıl önce
Onur Express'i takdir etmemek mümkün değil,KTHY ve Pegasus mutlaka satış listesindekileri geziye götürmüş ve ödüllendirmiştir.Ama Onur air de ne yazık ki işler böyle yürümez,liste verilir yukarıdakiler isimleri istediği gibi değiştiriverir..Daha çok Kabin Hizmetleri ve yönetim gezisi haline dönmüş zaten..Keşke cidden hak eden bir kaç kişi değil listede buna layık görülebilen herkes gitse,bir çizikle silinmese..Kabin ekibinin haklarına saygı lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Çalışanları motive etmek mi? Canları kımı ıstıyorsa alıp göturmuşler cogunun satışla alakası yok,satmanın s sini bılmeyen dünkü memurlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DİDEM GÜRSOY ~ 15 yıl önce
HAK ETTİNİZ, GÜZEL BİR ÖDÜL OLMUŞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeşil ~ 15 yıl önce
Bu resimlerde kabin amirliği ile pekte alakası olamayan şahısları görmek mümkün:)ay çok güldüm....Herkese açıktı demek ki gezi:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SPR ~ 15 yıl önce
Süper bir organizasyon...Emegi gecen herkezi kutlarim...Birilerine ORNEK olsun???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GMD ~ 15 yıl önce
Bu adamlar gerçekten çalışanları motive etmesini biliyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000