06 Kasım 2008, Perşembe 08:10:15

Havaalanı yolunda bombalı eylem!

Türk Hava Yolları'nın da uçuş düzenlediği Bağdat Havaalanı yakınlarından düzenlenen bombalı saldırı büyük paniğe neden oldu.
  • Böbürlene böbürlene IRAK uçuşlarını açtıklarını söyleyen , uçakların emniyet sahası içinde döne döne alçaldığını ve uçuş emniyetine aykırı hiçbir konunun olmadığını söyleyen kendini bilmezler umarım bu haberden kendilerine bir mesaj alır ve yaptıkları yanlıştan çark etmesini bilirler !!! Havalimanı yakınına kadar gelip bomba koymayı becerebilenler inanın yaklaşan uçaklara füze saldırısının da bir yolunu bulabilirler..Bu yanlışlığın farkına varılabilmesi için illa bir uçağın düşmesi mi gerekiyor !!! Kürdistan emeline hizmet edenlere kıyak yapıcam diye bir sürü insanın hayatını riske atmaya değer mi be THY ??? bir tarafta askerlerimiz hergün bu uğurda şehit olurken bu saçma sapan uçuşları yapmaya değer mi? Vicdanlara sığar mı??

Irak'ın başkenti Bağdat'ta havaalanı yolu üzerindeki bir kontrol noktası yakınlarında bombalı araçla düzenlenen saldırıda 4 kişinin öldüğü bildirildi.

Yetkililer, ölenlerden 2'sinin polis olduğunu, yaralanan 9 kişi arasında da 3 polisin bulunduğunu belirtti.

 

Havaalanı yolunda bombalı eylem!

Yorumlar

kpt ~ 15 yıl önce
Böbürlene böbürlene IRAK uçuşlarını açtıklarını söyleyen , uçakların emniyet sahası içinde döne döne alçaldığını ve uçuş emniyetine aykırı hiçbir konunun olmadığını söyleyen kendini bilmezler umarım bu haberden kendilerine bir mesaj alır ve yaptıkları yanlıştan çark etmesini bilirler !!! Havalimanı yakınına kadar gelip bomba koymayı becerebilenler inanın yaklaşan uçaklara füze saldırısının da bir yolunu bulabilirler..Bu yanlışlığın farkına varılabilmesi için illa bir uçağın düşmesi mi gerekiyor !!! Kürdistan emeline hizmet edenlere kıyak yapıcam diye bir sürü insanın hayatını riske atmaya değer mi be THY ??? bir tarafta askerlerimiz hergün bu uğurda şehit olurken bu saçma sapan uçuşları yapmaya değer mi? Vicdanlara sığar mı??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000