11 Nisan 2012, Çarşamba 09:33:31

HAVA MUHALEFETİ THY'YE YARAMIYOR

Türk Hava Yolları’nın İstanbul – Soçi seferini yapan TK 295 sefer sayılı İstanbul – Soçi uçağı, Soçi’de yaşanan hava muhalefeti nedeniyle Samsun’a iniş yaptı.
  • işin anlam veremediğim tarafı bu site her fırsatta THY ve ona bağlı tüm personeli karalamaya yönelik bir girişim içerisinde.Bu haberleri koyarken kafası SAĞLAM birileri tarafından denetlenmediği açıkça bellidir.Peki sorarım o zaman bu adamlar başarılı bir final gerçekleştirse buraya taşırmısınız?
  • laleli thy yanlısı yazıyordu, bu thy karşıtı yazıyor... moscow lions vardı. bu kesin o
  • Peki hava muhalafeti THY'na yaramadı da kime yaradı? Hava muhalefetinden mefaat sağlayan bir havayolu şirketi var ise onu yazar mısınız?
  • Sürekli ´Krasnodar´dan ´diye yorum yazan arkadaşım, sen pilot musun? Ben hiç zannetmiyorum, pilot olma heveslisi 15 yaşında bir çocuk gibi yazıyorsun yorumlarını.
  • aptalca buyume politikasi,is bilmez torpilli topluluk,sonu bu.herkes iner sen inemessin
  • Kardeş sen burada yediğin ayarlardan sonra adını mı değiştirdin?? senin "Laleli kedi" si olduğunu herkes biliyor. Saçma sapan yorumlar yapıp milleti meşgul etme!
  • O halde lufthansa'nin frankfurt, münih ve berlin olmak üzere 3. hub'i neden var? THY kadar büyük bir filoya sahip olup da dış hat operasyonlarını tek merkezden (üstelik bağımsız operasyona imkan vermeyen paralel pisti bile olmayan AHL havalimanından) yönetmeye çalışan başka bir havayolu yok. THY nin hub'i bölmek zorunda olduğunu (2013 kış tarifesinde) Mr.Kotil bile gazetelere demecinde belirtti. Kısıtlı bilginizle başkalarına cevap yetiştirmeye çalışacağınıza, önce iyi bir araştırın.
  • Ankaraya inen dışhat 15 diyorsun, sen normal inen dışhat olarak hesap yapmamalısın, operasyon hesabı yaparsan thy Ahl'yi transit hub olarak kullanıyor 100 farklı noktayı 100 farklı ülkeyle transfer değişimini yolcuları uçaktan uçağa transferini orada sağlıyor, bir o açıdan bakarsan başka alternatifleri yok gibi geliyor, iyi hesapla araştır. Bir Bilen
  • Sochi'ye gelecek ucak simdiden Istanbula donsun..Buralar sochi,krasnodar Turk pilotlarina gore degil..Ufak bir ruzgarda bile inemezsiniz.Rus cografi kosullarinin uzmani Rus pilotlardir.Bosuna yakit harcamadan globally fos airlines bence Istanbula soyle bi donus yapsin..Ama Istanbul'da hava nasil?Simdi oradada ruzgar falan vardir bu seferde baska bir yere yonlendirilir falan..Neyse ben su Kuban Airlines'tan 2-3 pilotu size gondereyim.Sochi,Rostov gibi yerlere Rus kaptanlarla uculsun..Pardon Van,Diyarbakir,Agri gibi zorlu sehirlerede...
  • ahl'yi bugunlerde kim kullansa şikayet ediyor. rötarlar sebebiyle saatlerce sefil oluyor yolcular. ancak thy hala ahl de ısrar ediyor. esenboğa neden thy nin 2.hub'ı olarak değerlendirilmez? saltanatın merkezi ist. diye mi? 24 saat içinde sadece 15 dış hat geliş yapıyor ankaraya.burayı da tav işletiyor, hani para kimin cebine gidiyor hesabı da yapılacak bir durum yok.
Yaşanan hava muhalefeti nedeniyle Samsun Havaaalanı’nda az önce havalanan yolcu uçağının tekrar Soçi’ye gideceği, görüş mesafesinde düzelme varsa iniş yapacağı, aksi takdirde uçağın İstanbul’a döneceği belirtildi.

Şangay seferine 5 saat rötar

TK 027 sefer sayılı Şangay – İstanbul seferini yapacak yolcu uçağının 05:45’te Atatürk Havalimanı’na inmesi planlanıyordu. Fakat Şangay Havalimanı’nda yaşanan yoğunluk nedeniyle seferin 5 saat gecikmeli olarak yapıldığı ve uçağın 9:45’te Atatürk Havalimanı’na iniş yapacağı belirtildi.

Sefer önce iptal oldu sonra tekrar konuldu

Türk Hava Yolları’nın Denizli – İstanbul seferini yapacak yolcu uçağı, Denizli’de sabah saatlerinde görüş mesafesinin 100 metreye kadar düşmesi sonucu iptal edildiği açıklandı. Yoğun sisin kalktığı şu dakikalarda tekrar sefere verilen uçağın Atatürk Havalimanı’na gelmek için havalandığı öğrenildi.

©AirportHaber.com

HAVA MUHALEFETİ THY'YE YARAMIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 12 yıl önce
işin anlam veremediğim tarafı bu site her fırsatta THY ve ona bağlı tüm personeli karalamaya yönelik bir girişim içerisinde.Bu haberleri koyarken kafası SAĞLAM birileri tarafından denetlenmediği açıkça bellidir.Peki sorarım o zaman bu adamlar başarılı bir final gerçekleştirse buraya taşırmısınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
laleli thy yanlısı yazıyordu, bu thy karşıtı yazıyor... moscow lions vardı. bu kesin o

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Peki hava muhalafeti THY'na yaramadı da kime yaradı? Hava muhalefetinden mefaat sağlayan bir havayolu şirketi var ise onu yazar mısınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sürekli ´Krasnodar´dan ´diye yorum yazan arkadaşım, sen pilot musun? Ben hiç zannetmiyorum, pilot olma heveslisi 15 yaşında bir çocuk gibi yazıyorsun yorumlarını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
aptalca buyume politikasi,is bilmez torpilli topluluk,sonu bu.herkes iner sen inemessin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kardeş sen burada yediğin ayarlardan sonra adını mı değiştirdin?? senin "Laleli kedi" si olduğunu herkes biliyor. Saçma sapan yorumlar yapıp milleti meşgul etme!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
O halde lufthansa'nin frankfurt, münih ve berlin olmak üzere 3. hub'i neden var? THY kadar büyük bir filoya sahip olup da dış hat operasyonlarını tek merkezden (üstelik bağımsız operasyona imkan vermeyen paralel pisti bile olmayan AHL havalimanından) yönetmeye çalışan başka bir havayolu yok. THY nin hub'i bölmek zorunda olduğunu (2013 kış tarifesinde) Mr.Kotil bile gazetelere demecinde belirtti. Kısıtlı bilginizle başkalarına cevap yetiştirmeye çalışacağınıza, önce iyi bir araştırın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ankaraya inen dışhat 15 diyorsun, sen normal inen dışhat olarak hesap yapmamalısın, operasyon hesabı yaparsan thy Ahl'yi transit hub olarak kullanıyor 100 farklı noktayı 100 farklı ülkeyle transfer değişimini yolcuları uçaktan uçağa transferini orada sağlıyor, bir o açıdan bakarsan başka alternatifleri yok gibi geliyor, iyi hesapla araştır. Bir Bilen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sochi'ye gelecek ucak simdiden Istanbula donsun..Buralar sochi,krasnodar Turk pilotlarina gore degil..Ufak bir ruzgarda bile inemezsiniz.Rus cografi kosullarinin uzmani Rus pilotlardir.Bosuna yakit harcamadan globally fos airlines bence Istanbula soyle bi donus yapsin..Ama Istanbul'da hava nasil?Simdi oradada ruzgar falan vardir bu seferde baska bir yere yonlendirilir falan..Neyse ben su Kuban Airlines'tan 2-3 pilotu size gondereyim.Sochi,Rostov gibi yerlere Rus kaptanlarla uculsun..Pardon Van,Diyarbakir,Agri gibi zorlu sehirlerede...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ahl'yi bugunlerde kim kullansa şikayet ediyor. rötarlar sebebiyle saatlerce sefil oluyor yolcular. ancak thy hala ahl de ısrar ediyor. esenboğa neden thy nin 2.hub'ı olarak değerlendirilmez? saltanatın merkezi ist. diye mi? 24 saat içinde sadece 15 dış hat geliş yapıyor ankaraya.burayı da tav işletiyor, hani para kimin cebine gidiyor hesabı da yapılacak bir durum yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000