20 Haziran 2012, Çarşamba 10:11:40

"HAVA KARADAN DAHA EMNİYETLİYMİŞ"

Lastiği patlayan metrobüs bariyerleri aşıp D-100 karayoluna girdi ve THY pilotunun kullandığı otomobile çarptı. Kazada pilot hafif yaralandı
  • Kaptanim gecmis olsun.Allahin sevdigi kulusunuz.Yillarca,istediginiz kadar goklerdeki yerinizde olmanizi dilerim.
  • bu nasıl zavallılıktır,bu nasıl insanlıktan nasip alamamaktır ki geçmiş olmasın diyebiliyor,acilen tedaviye ihtiyacı var bu kişinin.
  • sana kim tazminat davası açsında senide "tükürüksüz sevsinler" ey densiz...!
  • tazminat davası açması lazım belediyeye ve mercedese...amerikada böyle birşey yapsan yolcuya çarpsan...adamın sülalesini SEVERLER...hemde tükürüksüz SEVERLER...heykelini dikerler adamın:)))
  • adam trafik kazası geciriyor kendini insan bedeni icinde saklayan seytanlar gecmiş falan olmasın diyor..Bu neyin nefretidir?Nasıl bir ruh halınız var sizin acaba...
  • nelere sevinir olduk ALLAH ıslah etsin bizleri... şifalar dilerim...
  • yuhh artık, adam ölümden dönmüş haddini de bilmez rabbinide bilmez kalkmış ah dan bahsediyor. ee şimdi senin ailenin başına gelmesin yine diyim ama gelirse insanlarda sanamı ohh desin be densiz lafını bilmez! tanımam etmem ama vicdanım rahat değil böylelerine yaa..
  • Yorumunuz
  • " Aldığınız ahlar çıkıyor "diyerek terbiyesizliğin zirvesine oturan bu zavallı havacılıktan habersiz. Ne olursa olsun böyle seviyesizlik olmaz. Fazla yazarsam yayımlanmayacak. Bu arada pilota da çok geçmiş olsun.
  • İnşallah Sizin veya yakınınızın başına bir kaza gelmez. Gelirse de inşallah kısa zamanda şifaya kavuşursunuz.

Mecidiyeköy’de lastiği patlayınca kontrolden çıkan metrobüs, bariyerleri aşarak D-100 Karayolu'na girdi. Metrobüsün çarpması sonucu THY pilotu Mustafa Oğuz înan'ın kullandığı otomobil ters döndü.

Metrobüs motorundaki yağ yola döküldü, polis tüm şeritleri kapadı. D-100 Karayolu Boğaziçi Köprüsü istikametinde 45 dakika trafiğe kapandı. Metrobüslerde bekleyen vatandaşlar yürümek zorunda kaldı.

Hafif yaralanan pilot Mustafa Oğuz İnan, seferden döndükten sonra Göztepe'deki evine gitmek için yola çıktığını ve hiç ummadığı bir anda metrobüsü karşısında gördüğünü söyledi.

İnan, "Yıllardır pilotluk yapıyorum birçok tehlike gördüm. Hava karadan daha emniyetliymiş" dedi.

İŞTE METROBÜS'ÜN PİLOTA ÇARPTIĞI O SANİYELER

 

(SABAH)

"HAVA KARADAN DAHA EMNİYETLİYMİŞ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

pegasus KM ~ 12 yıl önce
Kaptanim gecmis olsun.Allahin sevdigi kulusunuz.Yillarca,istediginiz kadar goklerdeki yerinizde olmanizi dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
bu nasıl zavallılıktır,bu nasıl insanlıktan nasip alamamaktır ki geçmiş olmasın diyebiliyor,acilen tedaviye ihtiyacı var bu kişinin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dengesizlere ~ 12 yıl önce
sana kim tazminat davası açsında senide "tükürüksüz sevsinler" ey densiz...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:))) ~ 12 yıl önce
tazminat davası açması lazım belediyeye ve mercedese...amerikada böyle birşey yapsan yolcuya çarpsan...adamın sülalesini SEVERLER...hemde tükürüksüz SEVERLER...heykelini dikerler adamın:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insan mısınız ~ 12 yıl önce
adam trafik kazası geciriyor kendini insan bedeni icinde saklayan seytanlar gecmiş falan olmasın diyor..Bu neyin nefretidir?Nasıl bir ruh halınız var sizin acaba...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilginç... ~ 12 yıl önce
nelere sevinir olduk ALLAH ıslah etsin bizleri... şifalar dilerim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geçmiş olsun ~ 12 yıl önce
yuhh artık, adam ölümden dönmüş haddini de bilmez rabbinide bilmez kalkmış ah dan bahsediyor. ee şimdi senin ailenin başına gelmesin yine diyim ama gelirse insanlarda sanamı ohh desin be densiz lafını bilmez! tanımam etmem ama vicdanım rahat değil böylelerine yaa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kokpiti kabini degil bir insanı bir de insan olmayanı var ~ 12 yıl önce
Yorumunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Terbiyesizliğin daniskası ~ 12 yıl önce
" Aldığınız ahlar çıkıyor "diyerek terbiyesizliğin zirvesine oturan bu zavallı havacılıktan habersiz. Ne olursa olsun böyle seviyesizlik olmaz. Fazla yazarsam yayımlanmayacak. Bu arada pilota da çok geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aldığınız ah lar diyene ~ 12 yıl önce
İnşallah Sizin veya yakınınızın başına bir kaza gelmez. Gelirse de inşallah kısa zamanda şifaya kavuşursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000