26 Mart 2013, Salı 12:50:08

HAVA İŞ'TEN 'GREV' AÇIKLAMASI

Hava İş Sendikası bir açıklama yayınlayarak gev kararı ile ilgili bir toplantı yapacağını açıkladı...
  • geçen sene hakem heyeti bizim lehimize karar çıkardı, bu sene de öyle olacak. atilay go home... greve %100 hayır...
  • greve evettttt.bulunmaz bir nimetin içinde oldugunu düşünenler yuzlerine tukurulunce yarabbi şükür diyenlerdir!!
  • KAÇ KİŞİYİ DAHA İŞTEN ARTIRMAYI PLANLIYORSUNUZ YETER ARTIK İSTEMİYORUZ SİZLERİ ORDA YENİ YÖNETİM YENİ YÜZLER İSTİYORUZ YETER ARTIK ATİLAY AYÇİN İSTİFA ET...GREVE HAYIR DİYORUZ.
  • Şirketimizin geleceği için durmak yok yola devam GrEvE hAyIr.
  • arkadaşlar dış hatlar geliş katında yeme içme bedava birde üstüne üslük oraya gelenlere parada veriliyormuş ne güzel hayat kimin paralarııyla tabiki bizim paralarımızla uyanın artık arkadaşlar dur diyelim şu atilay ağaya.......
  • ŞOVMEN ATİLAY AYÇİN YAKTIN ARKADAŞLARIMIZI YETER ARTIK NE GREVİNDEN BAHSEDİYORSUN.BİZLER SANA DESTEK OLMAYACAĞIZ BUNU BİLESİN
  • dış hatlar önünde şov sabahtan akşama kadar çay,kahve yemekler yeniyor kimin paralarıyla bizim paralarımız iç ediliyor.ben hakkımı helal etmiyorum sn ayçin öbür dünyadada yakana yapışacağım.tek kelimeyle greve hayır diyorum.sen şovuna devam et uzatmaları oynuyorsun.
  • Greve hayır..............
  • AYÇİN AĞA BİZLERDEN GREVE HAYIRRRRRRRRRRRR.......SEN ŞOV YAPMAYA DEVAM ET......
  • atilay efendi dış hatlarda yaptığın şovun paralarını kimden alıyorsun ben hakkımı sana helal etmiyorum neyin şovunu yapıyorsun daha kaç kişiyi daha işten attıracaksın yeter artık greve hayır diyoruz bulunmaz bir nimetin içindeyiz herkes bunun farkında ama sen hala farkında değilsin.

Hava İş'ten yapılan açıklamada:

Hava-İş Sendikası Yönetim ve Başkanlar Kurulu THY A.O’da GREV KARARI ile ilgili toplanıyor.

Halen uyuşmazlıkta bulunan ve 14 bine yakın üyemizi ilgilendiren THY A.O 24. Dönem Toplu İş Sözleşmesi ile ilgili resmi arabulucu tutanağı sendikamıza ilgili makamca 25 Mart 2013 tarihinde tebliğ edilmiştir. Bu aşamadan sonra sendikamızın yetkili kurulları 27 Mart Çarşamba günü toplanarak grev kararı asılması ve uygulanması ile ilgili konularda gerekli kararları alacaklardır.

Yönetim ve Başkanlar Kurulumuzun aldığı kararlar kamuoyuna, 28 Mart Perşembe günü saat 12.00’de, halen geçen dönem grevimizin anti demokratik bir şekilde yasaklanmasını protesto ettikleri için işten çıkarılan 305 üyemizin direnişinin sürdüğü Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Bölümünde yapılacak BASIN AÇIKLAMASI ile duyurulacaktır.

Hava-İş Sendikası THY A.O işletmesinde iş huzuru, barışının sağlanması, üyelerinin hak ve menfaatlerinin korunmasını temel amaç edinmiş, süreci sağduyu ile çözüme ulaştırmak için bugüne kadar iyi niyetle çaba harcamıştır.

Grev kararı ve grev uygulaması sürecinde de sendikanın öncelikli tercihi çözüm sağlamaktır. Bu çözüme inatla direnen THY A.O Yönetimi bu aşamadan sonraki olumsuzlukların tek sorumlusu olacaktır.
Saygılarımızla.

HAVA-İŞ SENDİKASI GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU

HAVA İŞ'TEN 'GREV' AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (84)

atilay ~ 11 yıl önce
geçen sene hakem heyeti bizim lehimize karar çıkardı, bu sene de öyle olacak. atilay go home... greve %100 hayır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet ~ 11 yıl önce
greve evettttt.bulunmaz bir nimetin içinde oldugunu düşünenler yuzlerine tukurulunce yarabbi şükür diyenlerdir!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
salih ~ 11 yıl önce
KAÇ KİŞİYİ DAHA İŞTEN ARTIRMAYI PLANLIYORSUNUZ YETER ARTIK İSTEMİYORUZ SİZLERİ ORDA YENİ YÖNETİM YENİ YÜZLER İSTİYORUZ YETER ARTIK ATİLAY AYÇİN İSTİFA ET...GREVE HAYIR DİYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yavuz ~ 11 yıl önce
Şirketimizin geleceği için durmak yok yola devam GrEvE hAyIr.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumcu ~ 11 yıl önce
thy yine bazı dolaplar peşinde..bugüne kadar kar'dan hangi personeline kar dağıttı..şimdi paçalar tutuşunca personelin ağzına bir parmak bal verip güya greve hayır çıkmasını sağlamaya çalışıyorlar..çalışanlar köle olmadıklarını ispatlamalı ve greve EVET demelidir..yoksa ileride doğacak kötü bir durumun sebebi hayır diyenlerin üstünde ağır bir yük olarak kalacaktır..son pişmalık fayda vermez kimse bunu unutmamalı..
yan gel yat ~ 11 yıl önce
arkadaşlar dış hatlar geliş katında yeme içme bedava birde üstüne üslük oraya gelenlere parada veriliyormuş ne güzel hayat kimin paralarııyla tabiki bizim paralarımızla uyanın artık arkadaşlar dur diyelim şu atilay ağaya.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
ŞOVMEN ATİLAY AYÇİN YAKTIN ARKADAŞLARIMIZI YETER ARTIK NE GREVİNDEN BAHSEDİYORSUN.BİZLER SANA DESTEK OLMAYACAĞIZ BUNU BİLESİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kanyon ~ 11 yıl önce
dış hatlar önünde şov sabahtan akşama kadar çay,kahve yemekler yeniyor kimin paralarıyla bizim paralarımız iç ediliyor.ben hakkımı helal etmiyorum sn ayçin öbür dünyadada yakana yapışacağım.tek kelimeyle greve hayır diyorum.sen şovuna devam et uzatmaları oynuyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muhammet ~ 11 yıl önce
Greve hayır..............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HALİT ~ 11 yıl önce
AYÇİN AĞA BİZLERDEN GREVE HAYIRRRRRRRRRRRR.......SEN ŞOV YAPMAYA DEVAM ET......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
azınlık ~ 11 yıl önce
kendi adına konuş... Allah tan azınlıktasınız
murat ~ 11 yıl önce
atilay efendi dış hatlarda yaptığın şovun paralarını kimden alıyorsun ben hakkımı sana helal etmiyorum neyin şovunu yapıyorsun daha kaç kişiyi daha işten attıracaksın yeter artık greve hayır diyoruz bulunmaz bir nimetin içindeyiz herkes bunun farkında ama sen hala farkında değilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000