17 Aralık 2013, Salı 17:39:16

HAVA İŞ'TEN GÖRÜŞME AÇIKLAMASI

Hava İş Sendikası, bugün THY Yönetim Kurulu Başkanı Topçu ile gerçekleştirilen görüşmeye ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada 305 konusuna ilişkin bilgi verilmedi.
  • 305 korkmasın. 305in içindeki zaten topun ağzında olup bir umut tazminat alırım düşüncesi ile grev yapmak isteyenler korksun. Çünkü onlar icin yapacak bisey yok. Diğer masumlar icin inanın yönetim çalışıyor. Buna emin olun. Bir thy personeli ve sendika yoneticisi olarak habomu dislayanlari da kınıyorum. Habom Tgs farketmez. Onlar da bizim.
  • Her thy haberine atlamayon arkadaş. Bi sıkıntınız varsa gidin müdürünüze anlatın. Her haberde habom habom sıkıldık sizin yorumlarınızdan. Sizinle aynı işi yapsakta biz teknik aş siz habom.
  • Buyur Canan in numarası 053... in misin cnmisin ne oldugun belli degil kimin nesi kimin fesisin! Cok onemli cok onemli diye yirtinacagina amacını de. Zihniyetin eminim kötüdür oyuzden unut canana ulaşmayı :)))
  • Ne ısımız var la habomun mahallesinde :) siz zenci zenci takılmaya devam edin :P
  • birgün obegenmedgin taşeon dedigin haboma gelirsen senin adına çok üzülürüz biz alışıgız biz zaten zenciyiz sıkıntı yok ama sen gelirsen zenci mahaleesindeki beyaz olursun burjuva ...
  • Sen kimin taseronusun onu soyle hele? Habomcu senin gibi zihniyetteki sizlerin yakistirmasi. Hak ettigin itibari gormen dilegiyle...
  • Thy ve personeli ile alakalı her habere taşeronlar niye atlar anlamış değilim.
  • Sayın TATLIBAL bu onurlu göreve gelmeniz tabili işverenin desteği ile oldu. Sizin bu görev sürenizde işçilerin haklarını korumanız gerekiyor. İşverende bulunan yönetiçiler sizin görevede bulunduğunuz süre kadar o görevde kalmayacaklar. Yapacağınız tek icraa işçi haklarını koruyarak gelecek nesillere iyi bir i Yönvericiöolarak geçmenizi diliyorum.
  • Anlaşılan o ki sen 305in içindeki atilayım askerlerindensin
  • Yaklasik 1.5 senedir hazmedemedigim bu sacma sapan insanlarla ayni sekilde anilmak... thy den tek istedigim beni haksiz yere isten cikartilma tazminatimin odenmesi, mahkemelerin bile yonlendirildigi bir ulkede 1 sendika baskani ve 1 thy yonetim kurulu baskanina guvenip ise donenlerin vay haline ... ama gercekten isten cikarilmayi hak etmeyen arkadaslar vardir eminin onlarin tespit edilip ise geri alinmalari, istemeyenlerinde isten cikarilma tazminatlarinin odenmesi herkesi memnun edecektir.

İşte Hava İş'ten yapılan o açıklama:

"Sendikamız Genel Başkanı Ali Kemal TATLIBAL ve yönetim kurulu üyeleri, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi TOPÇU’yu makamında ziyaret ederek tanışma ziyaretinde bulundu.

Samimi bir havada geçen görüşmede Genel Başkan TATLIBAL yeni göreve gelen Yönetim Kurulu’nun talepleri doğrultusunda grevin bitirilerek iş barışının yeniden sağlanmasının ilk hedefleri olduğunu belirtti.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi TOPÇU’da işveren tarafı olarak son hazırlıklarını yaptıklarını ve en kısa sürede sendikaya T.İ.S. müzakereleri için çağrıda bulunacaklarını belirtti."

HAVA İŞ'TEN GÖRÜŞME AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
305 korkmasın. 305in içindeki zaten topun ağzında olup bir umut tazminat alırım düşüncesi ile grev yapmak isteyenler korksun. Çünkü onlar icin yapacak bisey yok. Diğer masumlar icin inanın yönetim çalışıyor. Buna emin olun. Bir thy personeli ve sendika yoneticisi olarak habomu dislayanlari da kınıyorum. Habom Tgs farketmez. Onlar da bizim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nasa ~ 10 yıl önce
Ayrıca Thy Habom aynı Thy Teknik gibi % 100 Thy iştirakidir. Herhangi bir ortaklık değildir. Bunu da anlamıyorlar hala. Thy personeli olmak hava işe üye olmaksa müdürler başkanlar nasadan galiba !?
Habomculara ~ 10 yıl önce
Her thy haberine atlamayon arkadaş. Bi sıkıntınız varsa gidin müdürünüze anlatın. Her haberde habom habom sıkıldık sizin yorumlarınızdan. Sizinle aynı işi yapsakta biz teknik aş siz habom.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bommmm. ~ 10 yıl önce
Sen müdürüne anlatabiliyor musun sorunlarını ? Özellikle de çalışma şartlarını? Görüyoruz sizleri de toplantılarda ne kadar güzel anlatıyorsunuz sorunlarınızı !? Yakında habom kuyusuna düşeceksiniz farkında değilsiniz.
thyhbm% 100thy ~ 10 yıl önce
Yani siz sendikalısınız biz harranlı :))
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Buyur Canan in numarası 053... in misin cnmisin ne oldugun belli degil kimin nesi kimin fesisin! Cok onemli cok onemli diye yirtinacagina amacını de. Zihniyetin eminim kötüdür oyuzden unut canana ulaşmayı :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ne ısımız var la habomun mahallesinde :) siz zenci zenci takılmaya devam edin :P

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habomcuya ya.:) ~ 10 yıl önce
birgün obegenmedgin taşeon dedigin haboma gelirsen senin adına çok üzülürüz biz alışıgız biz zaten zenciyiz sıkıntı yok ama sen gelirsen zenci mahaleesindeki beyaz olursun burjuva ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habomcu'ya'ya ~ 10 yıl önce
Sen kimin taseronusun onu soyle hele? Habomcu senin gibi zihniyetteki sizlerin yakistirmasi. Hak ettigin itibari gormen dilegiyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Habomcu'ya ~ 10 yıl önce
Thy ve personeli ile alakalı her habere taşeronlar niye atlar anlamış değilim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 10 yıl önce
Sayın TATLIBAL bu onurlu göreve gelmeniz tabili işverenin desteği ile oldu. Sizin bu görev sürenizde işçilerin haklarını korumanız gerekiyor. İşverende bulunan yönetiçiler sizin görevede bulunduğunuz süre kadar o görevde kalmayacaklar. Yapacağınız tek icraa işçi haklarını koruyarak gelecek nesillere iyi bir i Yönvericiöolarak geçmenizi diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
11:22 ~ 10 yıl önce
Anlaşılan o ki sen 305in içindeki atilayım askerlerindensin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo!!! ~ 10 yıl önce
Bu zamanda bu zeka hayretlere mütemadiyen, nasıl da anladın 305 in içindeki atilayım!!! askerlerinden olduğumu, Helal olsun sana, bence, sen bulunduğun meslekten ayrıl hafiyesi mahmutluk yap, de get lan işine
... ~ 10 yıl önce
Yaklasik 1.5 senedir hazmedemedigim bu sacma sapan insanlarla ayni sekilde anilmak... thy den tek istedigim beni haksiz yere isten cikartilma tazminatimin odenmesi, mahkemelerin bile yonlendirildigi bir ulkede 1 sendika baskani ve 1 thy yonetim kurulu baskanina guvenip ise donenlerin vay haline ... ama gercekten isten cikarilmayi hak etmeyen arkadaslar vardir eminin onlarin tespit edilip ise geri alinmalari, istemeyenlerinde isten cikarilma tazminatlarinin odenmesi herkesi memnun edecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000